Vi bruker cookies (informasjonskapsler) for å gi deg den beste opplevelsen og til å tilpasse annonser. Vi selger ikke informasjonen din. Du kan når som helst trekke tilbake ditt samtykke. Ved å klikke ”Jeg aksepterer” godkjenner du bruk av informasjonskapsler.

Tidsbesparende vindusvasker i begrenset spesialutgave

Kärcher WV 2 Premium 10 Years Edition

  Art.nr: 1004208
 • Bedre batteritid
 • Vindusvasker med suge-funksjon
 • Sugemunnstykke i to størrelser
 • Oppladbart batteri
 • Mikrofiber klut medfølger

Internett

På lager

Denne varen selges kun på internett.

Info

Tilbehør

Produktanmeldelser

Spørsmål og svar

Teknisk spesifikasjon

Produktbeskrivelse

Vaske vinduene uten striper og vannsøl med den nye, forbedrede Kärcher WV 2 Premium vindusvasker! WV 2 Premium Limited Black Edition har både en sprayflaske med vindusvaskemiddel og integrert klut, i tillegg til en batteridrevet og oppladbar vindusvasker som suger vannet for å forhindre søl på gulvet og i vinduskarmen. Med denne Premiumutgaven får du også et mindre hode med vindusvaske klut for de plassene som krever litt mer presisjon.

Kärcher WV2 Premium Limited Black Edition vindusvasker

Et bra produkt som er blitt enda bedre, er slik man best beskriver denne nye og forbedrede vindusvaskeren Kärcher WV 2 Limited Black Edition. 14% lettere, opp til 40% lengre driftstid og 7% mindre støy er noen av produktegenskapene.

Produktets farger skiller seg fra filmen

Oppladbar vindusvasker

Vindusvaskeren drives av et oppladbart batteri. Brukstiden på et fulladet batteri er 35 minutter og det lades opp via den medfølgende laderen (tar ca 185 minutter)

Lett å bruke

Vindusvaskeren kan brukes på vinduer, speil, glassbord, fliser og klarer også enkelt små vinduer om man bruker det mindre munnstykket.

Den kompakte konstruksjonen med det ergonomiske håndtaket gjør den ekstra bruker vennlig. En sprayflaske med vaskemunnstykke og mikrofiberklut medfølger.

Først sprayes vann og rengjøringsmiddel på vinduet med hjelp av sprayflaken. Vinduet vaskes med vaskemunnstykket og mikrofiberkluten. Deretter suger vindusvaskeren opp alt overflødig vannsøl - den etterlater  heller ingen striper. Vannet samles opp i en tank som er lett å tømme.

Medfølgende smalt sugemunnstykket

Takket være det medfølgende smale sugemunnstykket kan til og med små eller vanskelige overflater, som f.eks. vinduer med små glassruter eller vitrineskap, rengjøres uten vanskeligheter. 
Rengjøringsmulighetene er endeløse.

Se også

(0 stk)
 • Sprayflaske og skrape
 • Etterlater ikke striper
 • Suger opp vannet

699,-

Se også

(0 stk)
 • Sprayflaske og skrape
 • Etterlater ikke striper
 • Suger opp vannet

699,-

Kärcher Kärcher WV 2 Premium 10 Years Edition 16334260 Vaske vinduene uten striper og vannsøl med den nye, forbedrede Kärcher WV 2 Premium vindusvasker! WV 2 Premium Limited Black Edition har både en sprayflaske med vindusvaskemiddel og integrert klut, i tillegg til en batteridrevet og oppladbar vindusvasker som suger vannet for å forhindre søl på gulvet og i vinduskarmen. Med denne Premiumutgaven får du også et mindre hode med vindusvaske klut for de plassene som krever litt mer presisjon. Kärcher WV2 Premium Limited Black Edition vindusvasker Et bra produkt som er blitt enda bedre, er slik man best beskriver denne nye og forbedrede vindusvaskeren Kärcher WV 2 Limited Black Edition. 14% lettere, opp til 40% lengre driftstid og 7% mindre støy er noen av produktegenskapene. Produktets farger skiller seg fra filmen Oppladbar vindusvasker Vindusvaskeren drives av et oppladbart batteri. Brukstiden på et fulladet batteri er 35 minutter og det lades opp via den medfølgende laderen (tar ca 185 minutter) Lett å bruke Vindusvaskeren kan brukes på vinduer, speil, glassbord, fliser og klarer også enkelt små vinduer om man bruker det mindre munnstykket.Den kompakte konstruksjonen med det ergonomiske håndtaket gjør den ekstra bruker vennlig. En sprayflaske med vaskemunnstykke og mikrofiberklut medfølger.Først sprayes vann og rengjøringsmiddel på vinduet med hjelp av sprayflaken. Vinduet vaskes med vaskemunnstykket og mikrofiberkluten. Deretter suger vindusvaskeren opp alt overflødig vannsøl - den etterlater  heller ingen striper. Vannet samles opp i en tank som er lett å tømme. Medfølgende smalt sugemunnstykket Takket være det medfølgende smale sugemunnstykket kan til og med små eller vanskelige overflater, som f.eks. vinduer med små glassruter eller vitrineskap, rengjøres uten vanskeligheter. Rengjøringsmulighetene er endeløse. Vindusvask 599 NOK 599 NewCondition InStock
 1. Hjem og fritid
 2. Hus og hage
 3. Vindusvask