Vi bruker cookies (informasjonskapsler) for å gi deg den beste opplevelsen og til å tilpasse annonser. Vi selger ikke informasjonen din. Du kan når som helst trekke tilbake ditt samtykke. Ved å klikke ”Jeg aksepterer” godkjenner du bruk av informasjonskapsler.
Ukens utvalgte

Robotgressklipper med regnsensor og WiFi

WORX Landroid M ll 1000 Wifi

  Art.nr: 242097
  • For gressplen opp til 1000 m²
  • Klippebredde: 22 cm
  • LCD-display
  • PIN-kode og tyveribeskyttelse
6 990,-

Delbetal fra 628,-/mnd. Info

Info

Tilbehør

Produktanmeldelser

Spørsmål og svar

Teknisk spesifikasjon

Produktbeskrivelse

For gressplen opp til 1000 m²

Landroid L er en robotgressklipper anbefalt for hager opp til 1000 m2. Landroid tar vare på plenen din på egenhånd og er fullpakket med smarte funksjoner. Den er lett å installere og lett i bruk. På denne måten får du tid til andre ting mens den holder på.

Ujevnt terreng

I Landroid sitter det avansert teknologi for å beregne stigninger, skråninger og andre parametere for å gi en jevn klipping selv i ulendt terreng. Landroid klarer stigninger opp til 20° (35%).

Kunstig intelligens

I motsetning til andre automatisk gressklippere som er blinde, er Londroid utstyrt med kunstig intelligens som gjør at den er i stand til å ta avgjørelser. Den kan manøvrere i smale passasjer og klippe dem, der andre roboter bare ville kjørt gjennom. Landroid tilpasser seg hagen din, i stedet for å forlange at du skal tilpasse hagen din til roboten.

Programmerbar

Du kan programmere Landroid til å klippe når det passer deg best. Med et intuitivt brukergrensesnitt programmerer du enkelt robotgressklipperen til å klippe når du selv ønsker det. Du kan stille inn på timer og/eller etter et ukesskjema.

Sensorer

Med den innebygde regnsensoren slutter roboten å klippe når det regner og setter igang igjen når gresset ikke er vått.

For at du ikke skal tilpasse hagen etter gressklipperen har den et støtsensorsystem som sørger for at roboten føler hindringer som leker, møbler osv og unngår dem.

Justering av klippehøyden

Alle vil kanskje ikke ha samme lengde på gresset og visse gressplener behøver kanskje klippes høyere eller lengre enn andre.

Landroid M et utstyrt med enkel og verktøysfri justering av klippehøyden. Du kan stille inn mellom 20-60 mm ved å vri på en tallskive.

PIN-kode og tyveribeskyttelse

Din Worx Landroid er beskyttet med en PIN-kode. Denne PIN-koden gjør at uautoriserte personer ikke kan bruke den. Straks den tas med utenfor området, vil det være umulig for de som ikke kjenner passordet å starte den.

Lavt lydnivå 63 dB

Landroid er meget stillegående. Så stille at du kan programmere den til å klippe gresset om natten. På den måten kan du nyte plenen din hele dagen lang.

Plug-n-Play

Landroid er øyeblikkelig klar til å ta seg av plenen din ut av esken, ingen nødvendig programmering. Hvis du noen gang skulle ha ønske å tilpasse programmene etter dine behov, så lærer du det i et enkelt trinn.

WORX WORX Landroid M ll 1000 Wifi WG796E.1 For gressplen opp til 1000 m² Landroid L er en robotgressklipper anbefalt for hager opp til 1000 m2. Landroid tar vare på plenen din på egenhånd og er fullpakket med smarte funksjoner. Den er lett å installere og lett i bruk. På denne måten får du tid til andre ting mens den holder på. Ujevnt terreng I Landroid sitter det avansert teknologi for å beregne stigninger, skråninger og andre parametere for å gi en jevn klipping selv i ulendt terreng. Landroid klarer stigninger opp til 20° (35%). Kunstig intelligens I motsetning til andre automatisk gressklippere som er blinde, er Londroid utstyrt med kunstig intelligens som gjør at den er i stand til å ta avgjørelser. Den kan manøvrere i smale passasjer og klippe dem, der andre roboter bare ville kjørt gjennom. Landroid tilpasser seg hagen din, i stedet for å forlange at du skal tilpasse hagen din til roboten. Programmerbar Du kan programmere Landroid til å klippe når det passer deg best. Med et intuitivt brukergrensesnitt programmerer du enkelt robotgressklipperen til å klippe når du selv ønsker det. Du kan stille inn på timer og/eller etter et ukesskjema. Sensorer Med den innebygde regnsensoren slutter roboten å klippe når det regner og setter igang igjen når gresset ikke er vått.For at du ikke skal tilpasse hagen etter gressklipperen har den et støtsensorsystem som sørger for at roboten føler hindringer som leker, møbler osv og unngår dem. Justering av klippehøyden Alle vil kanskje ikke ha samme lengde på gresset og visse gressplener behøver kanskje klippes høyere eller lengre enn andre.Landroid M et utstyrt med enkel og verktøysfri justering av klippehøyden. Du kan stille inn mellom 20-60 mm ved å vri på en tallskive. PIN-kode og tyveribeskyttelse Din Worx Landroid er beskyttet med en PIN-kode. Denne PIN-koden gjør at uautoriserte personer ikke kan bruke den. Straks den tas med utenfor området, vil det være umulig for de som ikke kjenner passordet å starte den. Lavt lydnivå 63 dB Landroid er meget stillegående. Så stille at du kan programmere den til å klippe gresset om natten. På den måten kan du nyte plenen din hele dagen lang. Plug-n-Play Landroid er øyeblikkelig klar til å ta seg av plenen din ut av esken, ingen nødvendig programmering. Hvis du noen gang skulle ha ønske å tilpasse programmene etter dine behov, så lærer du det i et enkelt trinn. Robotgressklipper 5 1 6990 NOK 6990 NewCondition InStock
  1. Hjem og fritid
  2. Hus og hage
  3. Robotgressklipper