Vi benytter oss av cookies slik at vi kan gi deg den beste opplevelsen av våre nettsider. Ved å fortsette og bruke nettsiden som normalt godtar du dette. Les mer.

Effektiv og pålitelig robotgressklipper fra Gardena

Gardena R50Li

  Art.nr: 241207
  • Passer hager opp til 500 m²
  • 2 til 5 cm klippehøyde
  • Følsomme sensorer
  • Høy sikkerhet
  • God batterikapasitet

Denne varen er ikke lengre i salg

Du har kommet til et produkt som ikke lenger finnes i vårt sortimentet.

Tilbehør

Produktanmeldelser

Spørsmål og svar

Teknisk spesifikasjon

Produktbeskrivelse

Gardena R50LI er en innovativ robotgressklipper som enkelt og effektivt klipper gresset for deg. Den tar seg selv av plenen mens du tenker på andre ting. Gressklipperen kommer med mange smarte funksjoner, som tyveribeskyttelse, enkelt kontrollpanel og gode sensorer som unngår kollisjoner og skader.

Smart klippemønster

Med et uregelmessig klippemønster klipper Gardena R50LI  gresset på maksimalt 500 kvadratmeter på en effektiv måte, uten å etterlate seg hjulspor. Resultatet er en gressmatte som alltid er perfekt klippet. Når batterikapasiteten begynner å bli lav kjører gressklipperen selv til ladestasjonen.

Sikker i bruk

Avanserte og sensitive sensorer gjør at Gardena R50LI  unngår hindre i hagen din. Med en kollisjonsensor, høydesensor og hellingssensor, samt god avstand fra bladene til ytterkanten av gressklipperen gjør at du unngår skader på både mennesker, dyr og ting. Bladene stopper med en gang gressklipperen løftes, og den store og godt synlige stoppknappen gjør det enkelt å skru av gressklipperen.

Knivskarpe blader

Gardena R50LI har knivskarpe blader som klipper gresset ditt. Gresset blir liggende på plenen og fungerer som naturlig gjødsel. Klipphøyden kan stilles mellom to og fem cm.

Innstillinger

Det er raskt og enkelt å programmere Gardena R50LI. Du kan selv velge når på dagen og hvilke dager den skal klippe gresset, samt hvor høyt gresset skal være. Alle innstillinger gjøres via kontrollpanelet og skjermen. Den smarte menyen gir deg tilgang til alt du trenger.

God batterikapasitet

Gardena R50LI er batteridrevet, noe som gjør den både stillegående og miljøvennlig. Det kraftige lithiumbatteriet har en kapasitet på 1,6 Ah.

Gardena Gardena R50Li 9672702-05 Gardena R50LI er en innovativ robotgressklipper som enkelt og effektivt klipper gresset for deg. Den tar seg selv av plenen mens du tenker på andre ting. Gressklipperen kommer med mange smarte funksjoner, som tyveribeskyttelse, enkelt kontrollpanel og gode sensorer som unngår kollisjoner og skader. Smart klippemønster Med et uregelmessig klippemønster klipper Gardena R50LI  gresset på maksimalt 500 kvadratmeter på en effektiv måte, uten å etterlate seg hjulspor. Resultatet er en gressmatte som alltid er perfekt klippet. Når batterikapasiteten begynner å bli lav kjører gressklipperen selv til ladestasjonen. Sikker i bruk Avanserte og sensitive sensorer gjør at Gardena R50LI  unngår hindre i hagen din. Med en kollisjonsensor, høydesensor og hellingssensor, samt god avstand fra bladene til ytterkanten av gressklipperen gjør at du unngår skader på både mennesker, dyr og ting. Bladene stopper med en gang gressklipperen løftes, og den store og godt synlige stoppknappen gjør det enkelt å skru av gressklipperen. Knivskarpe blader Gardena R50LI har knivskarpe blader som klipper gresset ditt. Gresset blir liggende på plenen og fungerer som naturlig gjødsel. Klipphøyden kan stilles mellom to og fem cm. Innstillinger Det er raskt og enkelt å programmere Gardena R50LI. Du kan selv velge når på dagen og hvilke dager den skal klippe gresset, samt hvor høyt gresset skal være. Alle innstillinger gjøres via kontrollpanelet og skjermen. Den smarte menyen gir deg tilgang til alt du trenger. God batterikapasitet Gardena R50LI er batteridrevet, noe som gjør den både stillegående og miljøvennlig. Det kraftige lithiumbatteriet har en kapasitet på 1,6 Ah. Robotgressklipper 8990 NOK 8990 NewCondition PreOrder
  1. Hjem og fritid
  2. Hus og hage
  3. Robotgressklipper