Vi bruker cookies (informasjonskapsler) for å gi deg den beste opplevelsen og til å tilpasse annonser. Vi selger ikke informasjonen din. Du kan når som helst trekke tilbake ditt samtykke. Ved å klikke ”Jeg aksepterer” godkjenner du bruk av informasjonskapsler.

Effektiv beskyttelse mot mygg og knotter

Thermacell Halo Svart

  Art.nr: 1004285
 • Effektiv beskyttelse mot mygg og knott
 • Gir 20m² mygg og knottfri sone
 • Lyd- og luktfri
 • Opptil 4 gasspatroner
 • Lokk som beskytter mot uvær og vind

Denne varen er ikke lengre i salg

Du har kommet til et produkt som ikke lenger finnes i vårt sortimentet.

Produktanmeldelser

Spørsmål og svar

Produktbeskrivelse

Thermacell Halo er en effektiv beskyttelse mot mygg og knotter, som passert perfekt på terrassen, i hagen, på camping og balkongen. Den gir 20m² mygg og knottfri sone. Enheten drives av en gassflaske som gir deg aktiv myggbeskyttelse i mange timer, og du kan lagre opptil 4 gasspatroner, som må byttes ut etter 4 timer. Det tilsvarer 48 timers gassdrift. Samt at den er utstyrt med en smart soneindikator som viser deg når sonebeskyttelsen er optimal.

 • Effektiv mygg- og knottbeskyttelse
 • Den gir fra seg luktfritt myggmiddel som skaper en myggfri sone på ca 20m² (96% beskyttelse).
 • Thermacell myggjager Halo mini benytter også samme refill som andre myggjagere fra Thermacell. 
 • Perfekt på terrassen, i hagen, på camping og balkongen.
 • Ingen ubehagelig lukt, røkelse eller kjemikalier på huden din - Fremfor alt du slipper mygg! 
 • Halo har en smart soneindikator som viser deg når sonebeskyttelsen er optimal. (Drives med 4 st AA-batterier, selges separat).
 • Halo er utstyrt med et lokk, hvilket gjør at du kan legge myggbeskyttelse ute, uten at den blir ødelagt på grunn av været og vinden. 
 • Kan lades opp med 4 gasspatroner samtidig, og gir 48 timers gassdrift.
 • Pakken inneholder: 1 stk. Halo, 1 stk. lokk, 3 stk. matter og 1 stk. gasspatron.  

Thermacell produkter er ideelle for de som ønsker å nyte naturen uten uten plagsomme mygg og knott. Enten det er grillfest, teltferie eller fisketur, er du effektivt beskyttet mot de små blodsugende fluene.

Thermacell Thermacell Halo Svart 102033 Thermacell Halo er en effektiv beskyttelse mot mygg og knotter, som passert perfekt på terrassen, i hagen, på camping og balkongen. Den gir 20m² mygg og knottfri sone. Enheten drives av en gassflaske som gir deg aktiv myggbeskyttelse i mange timer, og du kan lagre opptil 4 gasspatroner, som må byttes ut etter 4 timer. Det tilsvarer 48 timers gassdrift. Samt at den er utstyrt med en smart soneindikator som viser deg når sonebeskyttelsen er optimal. Effektiv mygg- og knottbeskyttelseDen gir fra seg luktfritt myggmiddel som skaper en myggfri sone på ca 20m² (96% beskyttelse).Thermacell myggjager Halo mini benytter også samme refill som andre myggjagere fra Thermacell. Perfekt på terrassen, i hagen, på camping og balkongen.Ingen ubehagelig lukt, røkelse eller kjemikalier på huden din - Fremfor alt du slipper mygg! Halo har en smart soneindikator som viser deg når sonebeskyttelsen er optimal. (Drives med 4 st AA-batterier, selges separat).Halo er utstyrt med et lokk, hvilket gjør at du kan legge myggbeskyttelse ute, uten at den blir ødelagt på grunn av været og vinden. Kan lades opp med 4 gasspatroner samtidig, og gir 48 timers gassdrift.Pakken inneholder: 1 stk. Halo, 1 stk. lokk, 3 stk. matter og 1 stk. gasspatron.   Thermacell produkter er ideelle for de som ønsker å nyte naturen uten uten plagsomme mygg og knott. Enten det er grillfest, teltferie eller fisketur, er du effektivt beskyttet mot de små blodsugende fluene. Hagetilbehør 399 NOK 399 NewCondition InStock
 1. Hjem og fritid
 2. Hus og hage
 3. Hagetilbehør