Vi benytter oss av cookies slik at vi kan gi deg den beste opplevelsen av våre nettsider. Ved å fortsette og bruke nettsiden som normalt godtar du dette. Les mer.

Non Stick oljespray til grillristen

Weber BBQ oil

  Art.nr: 172023

Weber® BBQ-oljespray. Spray på grillristen før du legger på maten, så er du sikker på at kjøttet, grønnsakene eller potetene ikke setter seg fast. Non-stick oljen kan ikke antennes. Flasken rommer 200 ml.

Denne varen er ikke lengre i salg

Du har kommet til et produkt som ikke lenger finnes i vårt sortimentet.

Produktanmeldelser

Gjennomsnitt
(0 stk)

Det finnes ingen Produktanmeldelser av dette produktet

Spørsmål og svar

Avbryt

Det finnes ingen spørsmål enda.

Produktbeskrivelse

Gjør grillingen praktisk og enkel!
Bruk Weber® BBQ-oljespray på grillristen før du legger på maten, så er du sikker på at kjøttet, grønnsakene eller potetene ikke setter seg fast. I tillegg får det du steker flott grillmønster og grillen blir lettere å rengjøre etterpå.

Oljen er et naturprodukt som inneholder vann, solsikkeolje og soyaolje og kan derfor ikke antennes. Det innebærer at du kan spraye oljen direkte på en glovarm grillrist uten å bekymre deg for flammer.

Produktinformasjon
Naturprodukt som består av vann, solsikkeolje og soyaolje
Sprutes på grillristen flr grilling
Skaper et non-stick-belegg
Kan ikke antennes
Manuell pumpe
Rommer 200 ml

Se også

Landmann Grillborste 0207
(1 stk)

Praktisk 3-i-1 grillbørste for rengjøring av grillen. Gir et bedre grillresultat og øker livslengden på grillgitteret. En ren grill gir bedre mat.

39,-

Se også

Weber Weber BBQ oil Gjør grillingen praktisk og enkel! Bruk Weber® BBQ-oljespray på grillristen før du legger på maten, så er du sikker på at kjøttet, grønnsakene eller potetene ikke setter seg fast. I tillegg får det du steker flott grillmønster og grillen blir lettere å rengjøre etterpå.Oljen er et naturprodukt som inneholder vann, solsikkeolje og soyaolje og kan derfor ikke antennes. Det innebærer at du kan spraye oljen direkte på en glovarm grillrist uten å bekymre deg for flammer.ProduktinformasjonNaturprodukt som består av vann, solsikkeolje og soyaoljeSprutes på grillristen flr grillingSkaper et non-stick-beleggKan ikke antennesManuell pumpeRommer 200 ml Tilbehør 69,0000 new Discontinued
  1. Hjem og hushold
  2. Grill
  3. Tilbehør