Vi bruker cookies (informasjonskapsler) for å gi deg den beste opplevelsen og til å tilpasse annonser. Vi selger ikke informasjonen din. Du kan når som helst trekke tilbake ditt samtykke. Ved å klikke ”Jeg aksepterer” godkjenner du bruk av informasjonskapsler.

Pizzaovn med høy temperatur for perfekte pizzaer

Uuni 3 Pizza Oven

  Art.nr: 1007265
 • Varmes opp til 500°C på 10 minutter
 • Drives av trepellets
 • Bak en ovnsbakt pizza på 90 sek
 • Isolert overdel for jevn varme - året rundt
 • Enkel montering

Denne varen er ikke lengre i salg

Du har kommet til et produkt som ikke lenger finnes i vårt sortimentet.

Tilbehør

Produktanmeldelser

Spørsmål og svar

Produktbeskrivelse

Uuni 3 er en portabel pizzaovn som lager velsmakende, ovnsbakte pizzaer på kort tid takket være muligheten for ekstremt høye temperaturer. Pizzaovnen drives av 9 mm trepellets og på bare 10 minutter varmes ovnen opp til 500°C, hvilket gjør at du kan lage en perfekt pizza med sprøe kanter på bare 90 sekunder. Du kan til og med bruke Uuni 3 for å lage kjøtt, fisk, grønnsaker, brød og andre måltider med korte tilberedningstider. 

Uuni 3 veier 11 kg og er laget i rustfritt stål og har sammenleggbare bein samt en avtakbar pipe sånn at du raskt og enkelt kan ta med deg pizzaovnen til bilen når du skal reise på ferie. Med sine tre bein står pizzaovnen stabilt på alle underlag og blir det perfekte komplementet til ditt utekjøkken. I forpakning medfølger en 10 mm tykk kordierittstein samt en pizza plate.

Lag en perfekt pizza - utendørs

Med Uuni 3 pizzaovn kan du invitere på en perfekt ovnsbakt pizza som takket være den høye temperaturen lages på kort tid samtidig som du nyter solen sammen med vennene dine.

Prøv deg fram med dine favorittingredienser og få gleden av pizzaer som er bedre enn på din favorittpizzeria.

Ekstremt høye temperaturer

På bare ti minutter kan Uuni 3 varmes opp til 500°C, hvilket gjør at du kan lage mat på utrolig kort tid med strålende resultat. Med en temperatur på 500°C kan du få en perfekt laget pizza på bare 90 sekunder. Du kan til og med bruke pizzaovnen for å lage brød, laks, biffer eller grønnsaker. Uuni 3 drives av trepellets som raskt tennes og leverer et høyt energiinnhold.

Pizzastein er inkludert

Med pizzaovnen medfølger det en bakestein i kordieritt som passer perfekt for pizzaer og andre retter. Steinen er veldig slitesterk og tåler de høye temperaturene inni pizzaovnen fra Uuni 3.

Produsert i rustfritt stål

Uuni 3 er produsert i slitesterkt rustfritt stål som gir deg en pizzaovn med lang livstid som tåler bruk over lang tid, vær og vind uten å ruste. Innsiden av pizzaovnen er laget av keramiske materialer for perfekt varmeisolering.

Portabel pizzaovn med enkel montering

Uuni 3 er enkel å montere og med sin lave vekt og smarte design med avtakbar pipe og sammenleggbare bein er den lett å ta med seg på hytten eller på ferie.

Egenskaper for Uuni 3:

 • Effekt: ca 6 kWh
 • Brensel: 6 mm trepellets
 • Matlagingsoverflate: 337 x 337 mm
 • 10 mm kordierittstein inkludert
 • Produsert i rustfritt stål type 430
 • Keramisk isolert
 • Dimensjoner: 64 x 36 x 22 cm
 • Vekt: 11 kg
 • Uuni 3 er kompatibel med kommende gassbrennere.

I forpakningen:

 • Uuni 3 Pizzaovn
 • Pelletsbrenner
 • Pizzastein
 • Pizzaplate
 • Bruksanvisning og sikkerhetsinstruksjoner

Anbefalt tilbehør

(0 stk)
 • 46 cm slitesterk stein for skarp bunn
 • Absorberer fuktighet og gjør overflaten sprø
 • Design som serveringsbrett

449,-

Uuni Uuni 3 Pizza Oven UU-P04300 Uuni 3 er en portabel pizzaovn som lager velsmakende, ovnsbakte pizzaer på kort tid takket være muligheten for ekstremt høye temperaturer. Pizzaovnen drives av 9 mm trepellets og på bare 10 minutter varmes ovnen opp til 500°C, hvilket gjør at du kan lage en perfekt pizza med sprøe kanter på bare 90 sekunder. Du kan til og med bruke Uuni 3 for å lage kjøtt, fisk, grønnsaker, brød og andre måltider med korte tilberedningstider.  Uuni 3 veier 11 kg og er laget i rustfritt stål og har sammenleggbare bein samt en avtakbar pipe sånn at du raskt og enkelt kan ta med deg pizzaovnen til bilen når du skal reise på ferie. Med sine tre bein står pizzaovnen stabilt på alle underlag og blir det perfekte komplementet til ditt utekjøkken. I forpakning medfølger en 10 mm tykk kordierittstein samt en pizza plate. Lag en perfekt pizza - utendørs Med Uuni 3 pizzaovn kan du invitere på en perfekt ovnsbakt pizza som takket være den høye temperaturen lages på kort tid samtidig som du nyter solen sammen med vennene dine.Prøv deg fram med dine favorittingredienser og få gleden av pizzaer som er bedre enn på din favorittpizzeria. Ekstremt høye temperaturer På bare ti minutter kan Uuni 3 varmes opp til 500°C, hvilket gjør at du kan lage mat på utrolig kort tid med strålende resultat. Med en temperatur på 500°C kan du få en perfekt laget pizza på bare 90 sekunder. Du kan til og med bruke pizzaovnen for å lage brød, laks, biffer eller grønnsaker. Uuni 3 drives av trepellets som raskt tennes og leverer et høyt energiinnhold. Pizzastein er inkludert Med pizzaovnen medfølger det en bakestein i kordieritt som passer perfekt for pizzaer og andre retter. Steinen er veldig slitesterk og tåler de høye temperaturene inni pizzaovnen fra Uuni 3. Produsert i rustfritt stål Uuni 3 er produsert i slitesterkt rustfritt stål som gir deg en pizzaovn med lang livstid som tåler bruk over lang tid, vær og vind uten å ruste. Innsiden av pizzaovnen er laget av keramiske materialer for perfekt varmeisolering. Portabel pizzaovn med enkel montering Uuni 3 er enkel å montere og med sin lave vekt og smarte design med avtakbar pipe og sammenleggbare bein er den lett å ta med seg på hytten eller på ferie. Egenskaper for Uuni 3: Effekt: ca 6 kWhBrensel: 6 mm trepelletsMatlagingsoverflate: 337 x 337 mm10 mm kordierittstein inkludertProdusert i rustfritt stål type 430Keramisk isolertDimensjoner: 64 x 36 x 22 cmVekt: 11 kgUuni 3 er kompatibel med kommende gassbrennere. I forpakningen: Uuni 3 PizzaovnPelletsbrennerPizzasteinPizzaplateBruksanvisning og sikkerhetsinstruksjoner Pizzaovn og pizzastein 2599 NOK 2599 NewCondition Discontinued
 1. Hjem og fritid
 2. Grill
 3. Pizzaovn og pizzastein