Vi bruker cookies (informasjonskapsler) for å gi deg den beste opplevelsen og til å tilpasse annonser. Vi selger ikke informasjonen din. Du kan når som helst trekke tilbake ditt samtykke. Ved å klikke ”Jeg aksepterer” godkjenner du bruk av informasjonskapsler.

Kullgrill på 47 cm med termometer og askesamler

Austin and Barbeque AABQ 47 cm Round Charcoal

  Art.nr: 1006135
 • Ø47 Kullgrill
 • Termometer i rustfritt stål
 • Forkromet grillrist
 • Askesamler
 • Bein i rustfritt stål med slitesterke hjul

Tilbehør

Produktanmeldelser

Spørsmål og svar

Produktbeskrivelse

Nyt herlige grillmåltider under varme sommerkvelder med denne kullgrillen med emaljert lokk og bolle som gir en lang livstid og enkel rengjøring. Grillen har innebygget termometer i rustfritt stål som hjelper deg å ha kontroll på temperaturen og en praktisk askesamler som sørger for en enkel rengjøring mellom hver gang du bruker grillen. Grillen har en diameter på 47 cm, stabile bein i rustfritt stål med to slitesterke hjul og et romslig lokk med ventil og en vinklet krok på innsiden for at du kan henge lokket på grillen. 

Forkromet grillrist på 44 cm

Den slitesterke og forkromede grillristen på 44 cm er både lett å rengjøre og gir deg tilstrekkelig med grilloverflate for hele familiens måltid. Grillens solide kullrist fungerer både for direkte og indirekte grilling med både kull og briketter.

Innebygd termometer i rustfritt stål

Det stilrene termometeret i rustfritt stål er innebygd i grillens lokk. Med termometeret får du full kontroll på temperaturen under grillingen og du kan justere temperaturen via grillens ventiler.

Praktisk askesamler for rask rengjøring

Under grillen finnes en praktisk askesamler som gjør at grillen enkelt tømmes for aske og gir deg en ren grill så den er klar til neste gangs bruk.

Rustfrie bein med slitesterke hjul

Grillens bein i rustfritt stål gjør at den står stabilt på alle underlag. De to solide hjulene gjør at du raskt og enkelt flytter grillen til uteplassen.

Egenskaper:

 • Ø 47 cm
 • Emaljert lokk og bolle
 • Bein i rustfritt stål
 • Grilloverflate: 44 cm
 • Termometer i rustfritt stål
 • Forkromet grillrist
 • Kullrist
 • Grillhøyde: 73 cm
 • Dimensjoner: 58 x 47 x 100 cm

MERK: DET MEDFØLGER IKKE SLANGE OG REGULATOR, DET MÅ KJØPES SEPARAT. 

Austin and Barbeque Austin and Barbeque AABQ 47 cm Round Charcoal 22018N Nyt herlige grillmåltider under varme sommerkvelder med denne kullgrillen med emaljert lokk og bolle som gir en lang livstid og enkel rengjøring. Grillen har innebygget termometer i rustfritt stål som hjelper deg å ha kontroll på temperaturen og en praktisk askesamler som sørger for en enkel rengjøring mellom hver gang du bruker grillen. Grillen har en diameter på 47 cm, stabile bein i rustfritt stål med to slitesterke hjul og et romslig lokk med ventil og en vinklet krok på innsiden for at du kan henge lokket på grillen.  Forkromet grillrist på 44 cm Den slitesterke og forkromede grillristen på 44 cm er både lett å rengjøre og gir deg tilstrekkelig med grilloverflate for hele familiens måltid. Grillens solide kullrist fungerer både for direkte og indirekte grilling med både kull og briketter. Innebygd termometer i rustfritt stål Det stilrene termometeret i rustfritt stål er innebygd i grillens lokk. Med termometeret får du full kontroll på temperaturen under grillingen og du kan justere temperaturen via grillens ventiler. Praktisk askesamler for rask rengjøring Under grillen finnes en praktisk askesamler som gjør at grillen enkelt tømmes for aske og gir deg en ren grill så den er klar til neste gangs bruk. Rustfrie bein med slitesterke hjul Grillens bein i rustfritt stål gjør at den står stabilt på alle underlag. De to solide hjulene gjør at du raskt og enkelt flytter grillen til uteplassen. Egenskaper: Ø 47 cmEmaljert lokk og bolleBein i rustfritt stålGrilloverflate: 44 cmTermometer i rustfritt stålForkromet grillristKullristGrillhøyde: 73 cmDimensjoner: 58 x 47 x 100 cm MERK: DET MEDFØLGER IKKE SLANGE OG REGULATOR, DET MÅ KJØPES SEPARAT.  Kullgrill 2 1 499 NOK 499 NewCondition InStock
 1. Hjem og fritid
 2. Grill
 3. Kullgrill