Vi bruker cookies (informasjonskapsler) for å gi deg den beste opplevelsen og til å tilpasse annonser. Vi selger ikke informasjonen din. Du kan når som helst trekke tilbake ditt samtykke. Ved å klikke ”Jeg aksepterer” godkjenner du bruk av informasjonskapsler.

Kompakt gassgrill med 2 brennere og sidebord

Weber Spirit II E-210 GBS NO

  Art.nr: 1006099
 • 2 kraftfulle brennere
 • Porselenemaljert Gourmet BBQ System-grillrist
 • iGrill 3 kompatibel
 • Sammenleggbare sidebord
 • 10 års garanti

Tilbehør

Produktanmeldelser

Spørsmål og svar

Teknisk spesifikasjon

Produktbeskrivelse

Med Weber Spirit II E-210 GBS får du en svært effektiv og stilig gassgrill med to kraftige brennere for en fantastisk grillkveld. Den er kompakt utformet og har sammenleggbare sideborder som passer perfekt i balkongen, verandaen og andre små rom. Gassgrillen bruker GS4 med høy ytelse, noe som sikrer trygt tenning og optimal varmefordeling. Weber Spirit II E-210 GBS er kompatibel med den digitale termometeren iGrill3, og har et porselenemaljert Gourmet BBQ System-grillrist som passer til enhver GBS-innsats.

Porselenemaljert Gourmet BBQ System-grillrist

Med gassgrillens porselenemaljert Gourmet BBQ System-grillrist i støpejern kombinert med lav lokkhøyde får du en slitesterk grillrist som rask varmes opp, samtidig som det gir deg en mengde ulike grillmuligheter med Webers innovative Gourmet BBQ System.

iGrill 3 kompatibel

Weber Spirit II E-210 GBS er kompatibel med den digitale termometeren iGrill3. Fest iGrill-termometeret til gassgrillen og koble din grill til smarttelefonen med iGrill 3 og vær sikker på at du alltid vet når det er på tide å ta steiken av grillen.

Sammenleggbare sidebord i rustfritt stål

Gassgrillen kommer med to sidebord i rustfritt stål, som er sammenleggbare for enkel lagring når grillen ikke er i bruk. Sidebordene kan blant annet brukes til tilberedning av f.eks. sauser og supper samtidig som du griller. I tillegg har den integrerte redskapskroker for all grilltilbehør.

10 års garanti

Weber Spirit II E-210 GBS har 10 års garanti på alt fra det porselensemaljerte lokket til hjulene. Garantien gjelder ikke normal slitasje.

Elektronisk tenning

Webers elektroniske tenning sikrer trygt tenning hver gang. Hver brenner har en individuell tenner som gjør tenningen enkel.

Brenner

Den unike formen på Weber Spirit II E-210 GBS brenneren gir en konstant strøm av gass fra framsiden til baksiden, og gir jevn varmefordeling. Maten grilles jevnt uansett hvor du plasserer det på risten. 

Flavorizer Bars

Weber Flavorizer Bar er vinklet rett for å gi maten en uimotståelig røyksmak når de fanger opp dråper som ryker og freser. De dråpene som ikke fanges av Flavorizer Bar renner langs den unike vinkelen og føres bort fra brenneren og ned i fetthåndteringssystemet.

Fetthåndteringssystem

Alle momentene ved grillingen skal være lett og sikkert, fra brennerens tenning til vedlikehold av grillen. De dråpene som ikke fanges av Flavorizer Bars renner bort fra brenneren og ned i en lett tilgjengelig dryppbrett under grillen. Tøm dryppbrettet etter hver bruk, eller kast engangsformen.

Egenskaper

 • Porselensemaljert grillrist for Gourmet BBQ System 
 • Varmehylle 
 • To brennere i rustfritt stål 
 • Drivstofftype: Flytende petroleumsgass   
 • Porselenemaljert lokk 
 • iGrill 3 kompatibel 
 • Innebygd termometer i lokket 
 • To sidebord 
 • Venstre sidebord som kan foldes ned 
 • Seks redskapskroker 
 • Robuste og værbestandige hjul 
 • Åpen vogn
 • Varmedeflektorer i rustfritt stål 
 • Mål: 145 x 122 x 66 cm
Weber Weber Spirit II E-210 GBS NO 44010169 Med Weber Spirit II E-210 GBS får du en svært effektiv og stilig gassgrill med to kraftige brennere for en fantastisk grillkveld. Den er kompakt utformet og har sammenleggbare sideborder som passer perfekt i balkongen, verandaen og andre små rom. Gassgrillen bruker GS4 med høy ytelse, noe som sikrer trygt tenning og optimal varmefordeling. Weber Spirit II E-210 GBS er kompatibel med den digitale termometeren iGrill3, og har et porselenemaljert Gourmet BBQ System-grillrist som passer til enhver GBS-innsats. Porselenemaljert Gourmet BBQ System-grillrist Med gassgrillens porselenemaljert Gourmet BBQ System-grillrist i støpejern kombinert med lav lokkhøyde får du en slitesterk grillrist som rask varmes opp, samtidig som det gir deg en mengde ulike grillmuligheter med Webers innovative Gourmet BBQ System. iGrill 3 kompatibel Weber Spirit II E-210 GBS er kompatibel med den digitale termometeren iGrill3. Fest iGrill-termometeret til gassgrillen og koble din grill til smarttelefonen med iGrill 3 og vær sikker på at du alltid vet når det er på tide å ta steiken av grillen. Sammenleggbare sidebord i rustfritt stål Gassgrillen kommer med to sidebord i rustfritt stål, som er sammenleggbare for enkel lagring når grillen ikke er i bruk. Sidebordene kan blant annet brukes til tilberedning av f.eks. sauser og supper samtidig som du griller. I tillegg har den integrerte redskapskroker for all grilltilbehør. 10 års garanti Weber Spirit II E-210 GBS har 10 års garanti på alt fra det porselensemaljerte lokket til hjulene. Garantien gjelder ikke normal slitasje. Elektronisk tenning Webers elektroniske tenning sikrer trygt tenning hver gang. Hver brenner har en individuell tenner som gjør tenningen enkel. Brenner Den unike formen på Weber Spirit II E-210 GBS brenneren gir en konstant strøm av gass fra framsiden til baksiden, og gir jevn varmefordeling. Maten grilles jevnt uansett hvor du plasserer det på risten.  Flavorizer Bars Weber Flavorizer Bar er vinklet rett for å gi maten en uimotståelig røyksmak når de fanger opp dråper som ryker og freser. De dråpene som ikke fanges av Flavorizer Bar renner langs den unike vinkelen og føres bort fra brenneren og ned i fetthåndteringssystemet. Fetthåndteringssystem Alle momentene ved grillingen skal være lett og sikkert, fra brennerens tenning til vedlikehold av grillen. De dråpene som ikke fanges av Flavorizer Bars renner bort fra brenneren og ned i en lett tilgjengelig dryppbrett under grillen. Tøm dryppbrettet etter hver bruk, eller kast engangsformen. Egenskaper Porselensemaljert grillrist for Gourmet BBQ System Varmehylle To brennere i rustfritt stål Drivstofftype: Flytende petroleumsgass   Porselenemaljert lokk iGrill 3 kompatibel Innebygd termometer i lokket To sidebord Venstre sidebord som kan foldes ned Seks redskapskroker Robuste og værbestandige hjul Åpen vognVarmedeflektorer i rustfritt stål Mål: 145 x 122 x 66 cm Gassgrill 4895 NOK 4895 NewCondition InStock
 1. Hjem og fritid
 2. Grill
 3. Gassgrill