Vi bruker cookies (informasjonskapsler) for å gi deg den beste opplevelsen og til å tilpasse annonser. Vi selger ikke informasjonen din. Du kan når som helst trekke tilbake ditt samtykke. Ved å klikke ”Jeg aksepterer” godkjenner du bruk av informasjonskapsler.

11,5 W dimbar LED-pære, E27, 1055 lm

Philips LED 11.5W (75W) E27 A60 dimmab

  Art.nr: 235053
  • 1055 lumen
  • 11,5 W (tilsvarer 75 W glødepære)
  • Rund pære med E27-fatning / stor sokkel
  • Full lysstyrke umiddelbart
  • Lang levetid

Internett

Ikke på lager. (Utgående modell)

Produktanmeldelser

Spørsmål og svar

Teknisk spesifikasjon

Produktbeskrivelse

Philips LED 11.5W (75W) E27 A60 dimmable er en LED-pære på 11,5 watt, som tilsvarer 75 watt ved en glødepæræ og en stor E27-sokkel. Lysstyrke måles i lumen, og denne pæren avgir 1055 lumen, som også tilsvarer en 60 watts pære. Lampen gir et varmhvitt lys på 2 700 K og kan dimmes.

Lang livstid

Philips LED-pærer har en lang brennetid på 15 000 timer, nesten 2 år sammenhengende. Dette gir en gjennomsnittlig livslengde på 15 år, dersom du har på lyspæren 2,7 timer i snitt hver dag.

LED-pære med dimmefunksjon

Lampen har en dimmefunksjon av høy kvalitet slik at du kan få passende stemning og rett lys til en hver situasjon

Fargegjengivelse og fargetemperatur

Alle LED-pærer fra Philips har en fargegjengivelsesindex på over 80 som betyr at de reflekterer farger på en virkelighetsnær og naturlig måte.

Alle lyskilder har en fargetemperatur. Dette angis i Kelvingrader (K). Forskjellige temperaturer egner seg til forskjellig bruk og forskjellige steder. Philips LED-lysene sprer et varmhvitt lys på 2700 Kelvingrader.

Glem watt og lær deg lumen

Når det har vært snakk om lyspærer har det alltid vært snakk om hvor mange watt den bruker for å angi lysstyrke. I dag er det mer relevant å snakke om lumen (lm). Lumen sier hvor mye lys som forlater lyspæren. Dette er fordi LED-pærene blir mer og mer energieffektive, mens lyset de avgir forblir det samme. Tabellen til høyre viser deg strømforbruket og hvor mye lys en moderne LED-pære avgir i forhold til en tradisjonell glødepære.

watt vs lumen

                                                                                           Trykk på bildet for å se det i større format.

Andre fordeler med LED

Når du erstatter en glødepære med en LED-pære sparer du omtrent 80 % energi. I stedet for at glødepæren bruker det meste av strømmen på å lage varme, bruker LED-pæren nesten all strømmen på lys. I tillegg til en mye lengre levetid påvirkes ikke LED-pæren like mye av at den blir skrudd av og på. Philips LED-pærer har ca 50 000 brytersykluser.

Philips Philips LED 11.5W (75W) E27 A60 dimmab 929001159031 Philips LED 11.5W (75W) E27 A60 dimmable er en LED-pære på 11,5 watt, som tilsvarer 75 watt ved en glødepæræ og en stor E27-sokkel. Lysstyrke måles i lumen, og denne pæren avgir 1055 lumen, som også tilsvarer en 60 watts pære. Lampen gir et varmhvitt lys på 2 700 K og kan dimmes. Lang livstid Philips LED-pærer har en lang brennetid på 15 000 timer, nesten 2 år sammenhengende. Dette gir en gjennomsnittlig livslengde på 15 år, dersom du har på lyspæren 2,7 timer i snitt hver dag. LED-pære med dimmefunksjon Lampen har en dimmefunksjon av høy kvalitet slik at du kan få passende stemning og rett lys til en hver situasjon Fargegjengivelse og fargetemperatur Alle LED-pærer fra Philips har en fargegjengivelsesindex på over 80 som betyr at de reflekterer farger på en virkelighetsnær og naturlig måte. Alle lyskilder har en fargetemperatur. Dette angis i Kelvingrader (K). Forskjellige temperaturer egner seg til forskjellig bruk og forskjellige steder. Philips LED-lysene sprer et varmhvitt lys på 2700 Kelvingrader. Glem watt og lær deg lumen Når det har vært snakk om lyspærer har det alltid vært snakk om hvor mange watt den bruker for å angi lysstyrke. I dag er det mer relevant å snakke om lumen (lm). Lumen sier hvor mye lys som forlater lyspæren. Dette er fordi LED-pærene blir mer og mer energieffektive, mens lyset de avgir forblir det samme. Tabellen til høyre viser deg strømforbruket og hvor mye lys en moderne LED-pære avgir i forhold til en tradisjonell glødepære.                                                                                            Trykk på bildet for å se det i større format. Andre fordeler med LED Når du erstatter en glødepære med en LED-pære sparer du omtrent 80 % energi. I stedet for at glødepæren bruker det meste av strømmen på å lage varme, bruker LED-pæren nesten all strømmen på lys. I tillegg til en mye lengre levetid påvirkes ikke LED-pæren like mye av at den blir skrudd av og på. Philips LED-pærer har ca 50 000 brytersykluser. LED-pære 5 1 29 NOK 29 NewCondition Discontinued
  1. Hjem og fritid
  2. Belysning
  3. LED-pære