Vi bruker cookies (informasjonskapsler) for å gi deg den beste opplevelsen og til å tilpasse annonser. Vi selger ikke informasjonen din. Du kan når som helst trekke tilbake ditt samtykke. Ved å klikke ”Jeg aksepterer” godkjenner du bruk av informasjonskapsler.

LUX 800 White Smart hvit LED-pære for et smart hjem

Geeni Smart Bulb LUX 800 White

  Art.nr: 1002588
 • Kontroller lysstyrken via Geeni-appen
 • 8,5 W, 2700 K, 806 μm (60 W)
 • Varmt hvitt lys
 • E27-fattning/stor sokkel

Produktanmeldelser

Spørsmål og svar

Produktbeskrivelse

Smart Bulb LUX 800 White er en LED-pære som passer perfekt til det smarte hjemmet. Med den medfølgende Geeni-appen kan du enkelt slå på pæren slik at lyset kan dimmeres for å få det perfekte lyset hjemme.

Du kan koble flere Smart Bulb LUX 800 White til ditt hjem og kunne styre alle fra telefonen. Et perfekt tillegg for å gjøre hjemmet til et smart hjem.

Ha kontroll gjennom Geeni-appen

Med Geeni-appen kan du enkelt sette opp en tidsplan for å slå på lysene i hjemmet ditt med det samme for å komme hjem fra jobb eller få dem til å slå på når du er på ferie.

Du kan alltid få tilgang til ditt smart hjem direkte via appen, du trenger ikke et hub for å få det til å fungere når det drives av WiFi-tilkoblingen. Appen er i en enkel versjon, slik at alle kan bruke appen, du kan også gi tilgang til familiemedlemmer til å kontrollere lys og andre produkter i appen.

Se også

(0 stk)
 • Kontroller lysstyrken via Geeni-appen
 • 10 W, 2700K, 1050lm (75W)
 • Varmt hvitt lys

189,-

Se også

(0 stk)
 • Kontroller lysstyrken via Geeni-appen
 • 10 W, 2700K, 1050lm (75W)
 • Varmt hvitt lys

189,-

Geeni Geeni Smart Bulb LUX 800 White 10-00396 Smart Bulb LUX 800 White er en LED-pære som passer perfekt til det smarte hjemmet. Med den medfølgende Geeni-appen kan du enkelt slå på pæren slik at lyset kan dimmeres for å få det perfekte lyset hjemme.Du kan koble flere Smart Bulb LUX 800 White til ditt hjem og kunne styre alle fra telefonen. Et perfekt tillegg for å gjøre hjemmet til et smart hjem. Ha kontroll gjennom Geeni-appen Med Geeni-appen kan du enkelt sette opp en tidsplan for å slå på lysene i hjemmet ditt med det samme for å komme hjem fra jobb eller få dem til å slå på når du er på ferie.Du kan alltid få tilgang til ditt smart hjem direkte via appen, du trenger ikke et hub for å få det til å fungere når det drives av WiFi-tilkoblingen. Appen er i en enkel versjon, slik at alle kan bruke appen, du kan også gi tilgang til familiemedlemmer til å kontrollere lys og andre produkter i appen. LED-pære 129 NOK 129 NewCondition InStock
 1. Hjem og fritid
 2. Belysning & Lampe
 3. LED-pære