Vi bruker cookies (informasjonskapsler) for å gi deg den beste opplevelsen og til å tilpasse annonser. Vi selger ikke informasjonen din. Du kan når som helst trekke tilbake ditt samtykke. Ved å klikke ”Jeg aksepterer” godkjenner du bruk av informasjonskapsler.

Miniskjærer som strimler, kutter og river!

Moulinex Fresh Express

  Art.nr: 149228
  • Effekt på 150 W
  • Strimler, skiver og river
  • 5 ulike tilbehør
  • Kabeloppbevaring
  • Alle løse deler kan vaskes i oppvaskmaskin

Denne varen er ikke lenger i salg

Du har kommet til et produkt som ikke lenger finnes i sortimentet vårt.

Produktanmeldelser

Produktbeskrivelse

Den enkle løsningen i kjøkkenet
Moulinex Fresh Express er kjøkkenredskapet for deg som vill ha en enkel løsning for å strimle, kutte og rive for eksempel grønnsaker. Den er enkel å bruke, med de fem medfølgende tromlene kan du rive, finstrimle, grovstrimle, skjære i tynne eller tykke skiver. Resultatet kommer direkte i skålen eller tallerkenen. Moulinex Fresh Express er perfekt for daglig bruk, og delene kan vaskes i oppvaskmaskin.
149228 149228 Moulinex Moulinex Fresh Express DJ750G32 Den enkle løsningen i kjøkkenetMoulinex Fresh Express er kjøkkenredskapet for deg som vill ha en enkel løsning for å strimle, kutte og rive for eksempel grønnsaker. Den er enkel å bruke, med de fem medfølgende tromlene kan du rive, finstrimle, grovstrimle, skjære i tynne eller tykke skiver. Resultatet kommer direkte i skålen eller tallerkenen. Moulinex Fresh Express er perfekt for daglig bruk, og delene kan vaskes i oppvaskmaskin. Ukategoriserte produkter 3,4 9 0 NOK 0 NewCondition Discontinued
  1. Ukategoriserte produkter