Vi benytter oss av cookies slik at vi kan gi deg den beste opplevelsen av våre nettsider. Ved å fortsette og bruke nettsiden som normalt godtar du dette. Les mer.

Kenwood Major Titanium med 6 tilbehør

Kenwood KMM023 Megapack

  Art.nr: 171238
  • Kraftig effekt på 1500W
  • 4 innebygde kraftuttak
  • Pulsfunksjon
  • Bolle i rustfritt stål på 6,7 liter
  • Tilbehørspakkens verdi: 4000,-

Denne varen er ikke lengre i salg

Du har kommet til et produkt som ikke lenger finnes i vårt sortimentet.

Produktanmeldelser

Spørsmål og svar

Produktbeskrivelse

Kjøkkenmaskin fra Kenwood med 4 kraftuttak
Kenwood KM023 Major Titanium er en av Kenwoods eksklusive, kraftige kjøkkenmaskiner med mye teknologi. Den har en generøs bolle på 6,7 liter og fire innebygde kraftuttak for bruk av ulike tilbehør, lav, middels, høy og via bolle . Kenwood KM023 kan ha minst 20 forskjellige tilbehør, dette gjør at det ikke er en tilfeldighet at kokker, nybegynnere og entusiaster i kjøkkenet velger Kenwoods kjøkkenmaskiner. Med den kraftige motoren på 1500 W bevarer Kenwood KM023 hastigheten også når den blander store mengder og i lange perioder. Den planetariske blanderørelsen gir alltid et profesjonelt resultat. Kjøkkenmaskinen har fire rustfrie mikserverktøy; ballongvispe, k-spade, eltekrok og fleksibeater.

Ballongvisp
Brukes for å vispe egg, fløte, pannekakerøre, enkle kaker, ostekaker, mousse og mye annet.

K-spade
Brukes for å lage tyngre myke kaker, småkaker, paideig, fyllinger, petit-choux og potetstappe.

Eltekrok
Brukes for å kna gjærdeig.

Flexibeater
Flexibeater er en flateblander med silikonovertrekk og vinger som skraper mot bollens kant ved visping. Dette gjør at man slipper skrape ned røren fra bollens kant selv.

Medfølgende tilbehør: verdi 4000,-

- Krydderkvern i glass - AT320
- Kjøttkvern - AT950
- Sitruspresse - AT960
- Foodprocessor - AT640
- Thermoglass blender - AT358
- Digital kjøkkenvekt - AT850

Kenwood Kenwood KMM023 Megapack KMM02306 Kjøkkenmaskin fra Kenwood med 4 kraftuttak Kenwood KM023 Major Titanium er en av Kenwoods eksklusive, kraftige kjøkkenmaskiner med mye teknologi. Den har en generøs bolle på 6,7 liter og fire innebygde kraftuttak for bruk av ulike tilbehør, lav, middels, høy og via bolle . Kenwood KM023 kan ha minst 20 forskjellige tilbehør, dette gjør at det ikke er en tilfeldighet at kokker, nybegynnere og entusiaster i kjøkkenet velger Kenwoods kjøkkenmaskiner. Med den kraftige motoren på 1500 W bevarer Kenwood KM023 hastigheten også når den blander store mengder og i lange perioder. Den planetariske blanderørelsen gir alltid et profesjonelt resultat. Kjøkkenmaskinen har fire rustfrie mikserverktøy; ballongvispe, k-spade, eltekrok og fleksibeater. Ballongvisp Brukes for å vispe egg, fløte, pannekakerøre, enkle kaker, ostekaker, mousse og mye annet. K-spade Brukes for å lage tyngre myke kaker, småkaker, paideig, fyllinger, petit-choux og potetstappe. Eltekrok Brukes for å kna gjærdeig. Flexibeater Flexibeater er en flateblander med silikonovertrekk og vinger som skraper mot bollens kant ved visping. Dette gjør at man slipper skrape ned røren fra bollens kant selv. Medfølgende tilbehør: verdi 4000,- - Krydderkvern i glass - AT320 - Kjøttkvern - AT950 - Sitruspresse - AT960 - Foodprocessor - AT640 - Thermoglass blender - AT358 - Digital kjøkkenvekt - AT850 Kjøkkenmaskin 4,8 5 0 NOK 0 NewCondition Discontinued
  1. Hjem og fritid
  2. Kjøkkenapparater
  3. Kjøkkenmaskin