Vi benytter oss av cookies slik at vi kan gi deg den beste opplevelsen av våre nettsider. Ved å fortsette og bruke nettsiden som normalt godtar du dette. Les mer.

Kenwood Major Titanium med 6 tilbehør

Kenwood KMM023 Megapack

  Art.nr: 171238
 • Kraftig effekt på 1500W
 • 4 innebygde kraftuttak
 • Pulsfunksjon
 • Bolle i rustfritt stål på 6,7 liter
 • Tilbehørspakkens verdi: 4000,-

Denne varen er ikke lengre i salg

Du har kommet til et produkt som ikke lenger finnes i vårt sortimentet.

Produktanmeldelser

Eller
Du må skrive minst 50 tegn i dette feltet
Avbryt

Gjennomsnitt
(5 stk)

 • Unny 05.01.2015

  Meget bra produkt

  Kjøpte denne i julegave til min datter og hun er storfornøyd. Hun baker mye nå for det blir så bra resultat av baksten. Det var også mange nyttige ekstrautstyr.

  Ja, jeg anbefaler dette produktet
  Eller
  Avbryt
 • Peroy 16.09.2013

  Kjøkkenmaskin - Kenwood KM023

  Har kjøpt enda et godt produkt fra NetOnNet til meget gunstig pris.

  Ja, jeg anbefaler dette produktet
  Eller
  Avbryt
 • Flipper1980 18.01.2013

  Kenwood KM023

  Jeg har ikke fått testet maskinen så mye enda men førsteinntrykket av den er veldig bra. Solide deler og enkel å forstå. Jeg har elttet en stor deig til tre tynne pyzzaer og den klarte det. Dette ble kanskje litt i meste laget fordi jeg hørte klakking men det skyldtes nok tung deig slik at maskinen måtte jobbe mye. Ellers kunne jeg ønske det var en gjennomsiktig blender som fulgte med, men dersom en skal bruke mindre porsjoner så er kverneglassene som fulgte med ypperlig. Så jeg tror nok jeg kommer til å bli strålende fornøyd med denne maskinen og alle redskapene. Synes det var flott at det fulgte med så mye.

  Ja, jeg anbefaler dette produktet
  Eller
  Avbryt
 • mammatil4 03.01.2013

  Stillegående,vellutstyrt og romslig kjøkkenmaskin

  Denne kjøkkenmaskinen måtte jeg bare ha.Den har også alt av ekstrautstyr jeg har ønsket meg.Ja,den er så fantastisk at jeg kjøpte en til min datter også.
  Denne kjøkkenmaskinen anbefaler jeg på det varmeste.

  Ja, jeg anbefaler dette produktet
  Eller
  Avbryt
 • ksyv 25.12.2012

  Bendre enn forventet

  Jeg har kikket på denne lenge, og hatt lyst på den. Den har vunnet flere tester også, men jeg hadde jo kjøkkenmaskin fra før.

  Men jeg må si denne infridde! Stille og god kvalitet, det er det ingen tvil om!

  Så ønsker du deg denne, så ville jeg ikke vært i tvil!

  Ja, jeg anbefaler dette produktet
  Eller
  Avbryt

Spørsmål og svar

Eller
Avbryt
 • Ser at det følger med en kjøttkvern, har allerede en flunka ny Kenwood Pro 2000 Excel kjøttkvern, så trenger ikke kjøttkvernen som følger med. Er det mulig å fjerne kjøttkvernen fra pakken?

  TrineM 15.01.2015
  Eller
  Avbryt

  Svar

  • Hej, Det är inte möjligt, då det är ett paketerbjudande.

   SebastianNetOnNet 13.03.2015
 • MayAnne 04.12.2013
  Eller
  Avbryt

Produktbeskrivelse

Kjøkkenmaskin fra Kenwood med 4 kraftuttak
Kenwood KM023 Major Titanium er en av Kenwoods eksklusive, kraftige kjøkkenmaskiner med mye teknologi. Den har en generøs bolle på 6,7 liter og fire innebygde kraftuttak for bruk av ulike tilbehør, lav, middels, høy og via bolle . Kenwood KM023 kan ha minst 20 forskjellige tilbehør, dette gjør at det ikke er en tilfeldighet at kokker, nybegynnere og entusiaster i kjøkkenet velger Kenwoods kjøkkenmaskiner. Med den kraftige motoren på 1500 W bevarer Kenwood KM023 hastigheten også når den blander store mengder og i lange perioder. Den planetariske blanderørelsen gir alltid et profesjonelt resultat. Kjøkkenmaskinen har fire rustfrie mikserverktøy; ballongvispe, k-spade, eltekrok og fleksibeater.

Ballongvisp
Brukes for å vispe egg, fløte, pannekakerøre, enkle kaker, ostekaker, mousse og mye annet.

K-spade
Brukes for å lage tyngre myke kaker, småkaker, paideig, fyllinger, petit-choux og potetstappe.

Eltekrok
Brukes for å kna gjærdeig.

Flexibeater
Flexibeater er en flateblander med silikonovertrekk og vinger som skraper mot bollens kant ved visping. Dette gjør at man slipper skrape ned røren fra bollens kant selv.

Medfølgende tilbehør: verdi 4000,-

- Krydderkvern i glass - AT320
- Kjøttkvern - AT950
- Sitruspresse - AT960
- Foodprocessor - AT640
- Thermoglass blender - AT358
- Digital kjøkkenvekt - AT850

Kenwood Kenwood KMM023 Megapack KMM02306 Kjøkkenmaskin fra Kenwood med 4 kraftuttak Kenwood KM023 Major Titanium er en av Kenwoods eksklusive, kraftige kjøkkenmaskiner med mye teknologi. Den har en generøs bolle på 6,7 liter og fire innebygde kraftuttak for bruk av ulike tilbehør, lav, middels, høy og via bolle . Kenwood KM023 kan ha minst 20 forskjellige tilbehør, dette gjør at det ikke er en tilfeldighet at kokker, nybegynnere og entusiaster i kjøkkenet velger Kenwoods kjøkkenmaskiner. Med den kraftige motoren på 1500 W bevarer Kenwood KM023 hastigheten også når den blander store mengder og i lange perioder. Den planetariske blanderørelsen gir alltid et profesjonelt resultat. Kjøkkenmaskinen har fire rustfrie mikserverktøy; ballongvispe, k-spade, eltekrok og fleksibeater. Ballongvisp Brukes for å vispe egg, fløte, pannekakerøre, enkle kaker, ostekaker, mousse og mye annet. K-spade Brukes for å lage tyngre myke kaker, småkaker, paideig, fyllinger, petit-choux og potetstappe. Eltekrok Brukes for å kna gjærdeig. Flexibeater Flexibeater er en flateblander med silikonovertrekk og vinger som skraper mot bollens kant ved visping. Dette gjør at man slipper skrape ned røren fra bollens kant selv. Medfølgende tilbehør: verdi 4000,- - Krydderkvern i glass - AT320 - Kjøttkvern - AT950 - Sitruspresse - AT960 - Foodprocessor - AT640 - Thermoglass blender - AT358 - Digital kjøkkenvekt - AT850 Kjøkkenmaskin 4,8 5 6790 NOK 6790 NewCondition Discontinued
 1. Hjem og fritid
 2. Kjøkkenapparater
 3. Kjøkkenmaskin