Vi benytter oss av cookies slik at vi kan gi deg den beste opplevelsen av våre nettsider. Ved å fortsette og bruke nettsiden som normalt godtar du dette. Les mer.

Non Stick oljespray til grillristen

Weber BBQ oil

  Art.nr: 172023
Weber® BBQ-oljespray. Spray på grillristen før du legger på maten, så er du sikker på at kjøttet, grønnsakene eller potetene ikke setter seg fast. Non-stick oljen kan ikke antennes. Flasken rommer 200 ml.

Denne varen er ikke lengre i salg

Du har kommet til et produkt som ikke lenger finnes i vårt sortimentet.

Produktanmeldelser

Eller
Du må skrive minst 50 tegn i dette feltet
Avbryt

Gjennomsnitt
(0 stk)

Det finnes ingen Produktanmeldelser av dette produktet

Spørsmål og svar

Eller
Avbryt

Det finnes ingen spørsmål enda.

Produktbeskrivelse

Gjør grillingen praktisk og enkel!
Bruk Weber® BBQ-oljespray på grillristen før du legger på maten, så er du sikker på at kjøttet, grønnsakene eller potetene ikke setter seg fast. I tillegg får det du steker flott grillmønster og grillen blir lettere å rengjøre etterpå.

Oljen er et naturprodukt som inneholder vann, solsikkeolje og soyaolje og kan derfor ikke antennes. Det innebærer at du kan spraye oljen direkte på en glovarm grillrist uten å bekymre deg for flammer.

Produktinformasjon
Naturprodukt som består av vann, solsikkeolje og soyaolje
Sprutes på grillristen flr grilling
Skaper et non-stick-belegg
Kan ikke antennes
Manuell pumpe
Rommer 200 ml

Se også

Weber T-Borste 53 cm
(1 stk)
  • Stålbørste for grill
  • Lengde på 53cm slik at du kommer til overalt
  • Børste rustfritt stål

149,-

Weber Weber BBQ oil 17511 Gjør grillingen praktisk og enkel! Bruk Weber® BBQ-oljespray på grillristen før du legger på maten, så er du sikker på at kjøttet, grønnsakene eller potetene ikke setter seg fast. I tillegg får det du steker flott grillmønster og grillen blir lettere å rengjøre etterpå.Oljen er et naturprodukt som inneholder vann, solsikkeolje og soyaolje og kan derfor ikke antennes. Det innebærer at du kan spraye oljen direkte på en glovarm grillrist uten å bekymre deg for flammer.ProduktinformasjonNaturprodukt som består av vann, solsikkeolje og soyaoljeSprutes på grillristen flr grillingSkaper et non-stick-beleggKan ikke antennesManuell pumpeRommer 200 ml Grillredskap 69 NOK 69 NewCondition Discontinued
  1. Hjem og fritid
  2. Grill
  3. Grilltilbehør
  4. Grillredskap