Vi benytter oss av cookies slik at vi kan gi deg den beste opplevelsen av våre nettsider. Ved å fortsette og bruke nettsiden som normalt godtar du dette. Les mer.

Meget stillegående støvsuger!

Electrolux ZUSG3901

  Art.nr: 149208
 • Energigjerrig
 • 1250 W
 • Skyllbart HEPA 12-filter
 • 3-i-1 munnstykke
 • 12 meter arbeidsradius

Denne varen er ikke lengre i salg

Du har kommet til et produkt som ikke lenger finnes i vårt sortimentet.

Produktanmeldelser

Eller
Du må skrive minst 50 tegn i dette feltet
Avbryt

Gjennomsnitt
(5 stk)

 • Handan 22.02.2013

  Mye for pengene :)

  Har hatt og prøvd en del støvsugere, både i 700kr og 4000kr klassen, denne er en av di bedre, stillegående, god sugeevne, hva mer trenger man ....

  Bare til å kjøpe, angrer nok ikke :)

  Ja, jeg anbefaler dette produktet
  Eller
  Avbryt
 • fanteri 10.02.2013

  Utmerket støvsuger for pengene!

  Denne støvsuger suger virkelig hardt selv om watt ikke imponerer på papiret. Vi har laminatgulv og halv styrke er mer enn nok for de fleste jobber. Eneste å utsette er at det gjerne kunne vært hastighetsregulering på skaftet og at det er en viss billigplast følelse. Når det er sagt så virker den solid nok, og er veldig stillegående. Det hjelper jo også på lydnivå at en ikke trenger full styrke hele tiden.

  Anbefales!

  Ja, jeg anbefaler dette produktet
  Eller
  Avbryt
 • Husmor51 23.01.2013

  Kjempestøvsuger

  Beste støvsugeren jeg har hatt, og har hatt et titalls.

  Ja, jeg anbefaler dette produktet
  Eller
  Avbryt
 • brkrnvn 14.01.2013

  Bra støvsuger

  Kjøpte denne modellen pga god omtale på forbrukerportalen mv. Veldig fornøyd med at den har bra sugeevne og er veldig stillegående - bruker den stort sett bare på halv-3/4 effekt.

  Eneste som trakk ned var at det var ingen skandinavisk eller engelsk bruksanvisning som fulgte med. Kun russisk, romansk, tjekkisk osv.

  Ja, jeg anbefaler dette produktet
  Eller
  Avbryt
 • msolw 25.11.2012

  Kvalitet :)

  Jeg er veldig fornøyd med min nye støvsuger. Jeg trenger ikke kjøre den på mer enn halv styrke, noe som er svært vennlig for ørene. Lang kabel gjør rekkevidden god og hele støvsugeren virker solid og av god kvalitet.

  Ja, jeg anbefaler dette produktet
  Eller
  Avbryt

Spørsmål og svar

Eller
Avbryt

Det finnes ingen spørsmål enda.

Teknisk spesifikasjon

Allment
Motoreffekt 1250Watt
Sugeeffekt 300Watt
Luftgjennomstrøm(maks) Ingen informasjon / Oppgis ikke av produsent
Lydnivå 68dB
Filtertype HEPA 12-filter
Arbeidsradius 12meter
Ledningslengde 9,0meter
Rørtype Teleskoprør
Støvsugerpose Gameo 9312
Støvkapasitet 2,50 liter
Regulerbar sugeeffekt Ja
Indikering posebytte Ja
Ergonomisk håndtak Nei
Dimensjoner
Bredde 308,0 mm
Høyde 266,0 mm
Dybde 402,0 mm
Vekt 6,0 Kg

Produktbeskrivelse

Electrolux ZUSG3901 UltraSilencer Green er en meget stillegående støvsuger takket være Silent Air Technology. Det medfølgende AeroPro-munnstykket gir både førsteklasses rengjøringsresultat og bidrar til å holde lydnivået nede. AeroPro-munnstykket og slangen er helt lukket, noe som gir en kraftig luftstrøm og stor sugekraft. Munnstykket er dobbelleddet, og sammen med de store myke hjulene gir det enkel manøvrering og grundig rengjøring på alle overflater. Ettersom du kan regulere sugeeffekten kan du selv tilpasse det akkurat den overflaten du støvsuger på.

Støvsugeren leveres med et smart 3-i-1-munnstykke som kan oppbevares i støvsugeren. Sett på munnstykket i den ene enden, så fungere det som en støvbørste. Vend det, og det blir et fugemunnstykke som er perfekt for støvsuging i kriker og kroker. Brett det ut, og det fungerer som et møbelmunnstykke for sofaer og lignende. Et eneste tilbehør gjør alt!

HEPA-filtrering sikrer ren luft i hjemmet
Det vaskbare HEPA 12-filteret sørger for at støvet holder seg inne i støvsugeren. Hele 99,5% av støvet filtreres bort.

Electrolux Electrolux ZUSG3901 ZUSG3901 Electrolux ZUSG3901 UltraSilencer Green er en meget stillegående støvsuger takket være Silent Air Technology. Det medfølgende AeroPro-munnstykket gir både førsteklasses rengjøringsresultat og bidrar til å holde lydnivået nede. AeroPro-munnstykket og slangen er helt lukket, noe som gir en kraftig luftstrøm og stor sugekraft. Munnstykket er dobbelleddet, og sammen med de store myke hjulene gir det enkel manøvrering og grundig rengjøring på alle overflater. Ettersom du kan regulere sugeeffekten kan du selv tilpasse det akkurat den overflaten du støvsuger på. Støvsugeren leveres med et smart 3-i-1-munnstykke som kan oppbevares i støvsugeren. Sett på munnstykket i den ene enden, så fungere det som en støvbørste. Vend det, og det blir et fugemunnstykke som er perfekt for støvsuging i kriker og kroker. Brett det ut, og det fungerer som et møbelmunnstykke for sofaer og lignende. Et eneste tilbehør gjør alt! HEPA-filtrering sikrer ren luft i hjemmet Det vaskbare HEPA 12-filteret sørger for at støvet holder seg inne i støvsugeren. Hele 99,5% av støvet filtreres bort. Ukategoriserte produkter 4,6 5 1359 NOK 1359 NewCondition Discontinued
 1. Ukategoriserte produkter