Vi benytter oss av cookies slik at vi kan gi deg den beste opplevelsen av våre nettsider. Ved å fortsette og bruke nettsiden som normalt godtar du dette. Les mer.

Foodprosessor på 600W med 2 boller

Braun K700

  Art.nr: 158463
  • 600 Watt effekt
  • 2 stykk plastboller (2L og 0,75 l)
  • 15 hastigheter
  • Pulsfunksjon
  • Lett å rengjøre

Denne varen er ikke lengre i salg

Du har kommet til et produkt som ikke lenger finnes i vårt sortimentet.

Produktanmeldelser

Spørsmål og svar

Teknisk spesifikasjon

Produktbeskrivelse

Denne food processor fra Braun er kompakt og tilbyr samtidig en stor kapasitet med to boller og en effekt på 600 watt.

Unik 2-bolle-system
Bruk den lille bollen med sin raske og sterke kuttere for å kutte mindre mengder. Hell innholdet deretter i den store bollen for videre bearbeiding med opp til 2000 omdreininger per minutt.

Den lille beholderens kuttere kan veksle mellom 1 200 og 10 000 omdreininger per minutt. Hvor den nederste hastigheten er for kutting av løk, etc. mens den høyre hastigheter er utmerket for klumpfri blanding eller puré.

Universal stor plastskål
Den store multi-funksjonelle bollen er utmerket for større matberedningsarbeten som den holder opp to liter væske eller pasta opptil 1,5 kg. Den store bollen klarer 300-2000 rpm.
Braun Braun K700 Food processor K700 Denne food processor fra Braun er kompakt og tilbyr samtidig en stor kapasitet med to boller og en effekt på 600 watt.Unik 2-bolle-systemBruk den lille bollen med sin raske og sterke kuttere for å kutte mindre mengder. Hell innholdet deretter i den store bollen for videre bearbeiding med opp til 2000 omdreininger per minutt. Den lille beholderens kuttere kan veksle mellom 1 200 og 10 000 omdreininger per minutt. Hvor den nederste hastigheten er for kutting av løk, etc. mens den høyre hastigheter er utmerket for klumpfri blanding eller puré.Universal stor plastskålDen store multi-funksjonelle bollen er utmerket for større matberedningsarbeten som den holder opp to liter væske eller pasta opptil 1,5 kg. Den store bollen klarer 300-2000 rpm. Ukategoriserte produkter 0 NOK 0 NewCondition Discontinued
  1. Ukategoriserte produkter