Vi bruker cookies (informasjonskapsler) for å gi deg den beste opplevelsen og til å tilpasse annonser. Vi selger ikke informasjonen din. Du kan når som helst trekke tilbake ditt samtykke. Ved å klikke ”Jeg aksepterer” godkjenner du bruk av informasjonskapsler.

Sagbord med universelle festeprofiler

Metabo KSU 251

  Art.nr: 228838
  • Passer de fleste kapp- og gjærsager
  • Totallengde opptil 2,5 meter
  • Integrerte forlengere og hjul
  • Kan høydejusteres
  • Stabil og robust
1 390,-

Delbetal fra 161,- Info

Info

Tilbehør

Produktanmeldelser

Tekniske spesifikasjoner

Produktbeskrivelse

Metabo KSU 251 – sagbord med universelle fester

Metabo KSU 251 er et robust og stødig sagbord med universelle festeprofiler som gjør den velegnet til bruk med de fleste kapp- og gjærsager. Bordet har en total lengde på 2,5 meter.

Sagbordet har en solid konstruksjon med stabile ben som kan justeres i høyden for praktisk arbeidshøyde og bruk på ujevnt underlag. Totalvekten er på 15 kg, som gjør den stødig til de fleste formål, men fortsatt lettvint å transportere med de integrerte hjulene.

Slik ser stativet ut sammenslått med sag (ikke inkludert). 

228838 Metabo Metabo KSU 251 KSU 251 Metabo KSU 251 – sagbord med universelle fester Metabo KSU 251 er et robust og stødig sagbord med universelle festeprofiler som gjør den velegnet til bruk med de fleste kapp- og gjærsager. Bordet har en total lengde på 2,5 meter. Sagbordet har en solid konstruksjon med stabile ben som kan justeres i høyden for praktisk arbeidshøyde og bruk på ujevnt underlag. Totalvekten er på 15 kg, som gjør den stødig til de fleste formål, men fortsatt lettvint å transportere med de integrerte hjulene. Slik ser stativet ut sammenslått med sag (ikke inkludert).  Tilbehør verktøy 4,7 16 1390 NOK 1390 NewCondition InStock
  1. Hjem & Fritid
  2. Verktøy
  3. Tilbehør verktøy