Vi bruker cookies (informasjonskapsler) for å gi deg den beste opplevelsen og til å tilpasse annonser. Vi selger ikke informasjonen din. Du kan når som helst trekke tilbake ditt samtykke. Ved å klikke ”Jeg aksepterer” godkjenner du bruk av informasjonskapsler.

Juicemaskin med stillegående og robust motor

Philips HR1882/31

  Art.nr: 218557
  • Stillegående og robust motor
  • Kanne på 1,5 liter
  • Dryppstopp
  • Varsom pressefunksjon
  • Avtagbare deler som kan vaskes i maskin

Denne varen er ikke lenger i salg

Du har kommet til et produkt som ikke lenger finnes i sortimentet vårt.

Produktanmeldelser

Tekniske spesifikasjoner

Produktbeskrivelse

Philips HR1882/31 er en veldesignet juicemaskin med en varsom pressefunksjon, som sørger for at du får juice som er full av næring og vitaminer. Takket være den robuste motoren motoren kan HR1882/31 bearbeide både myk frukt og harde grønnsaker, for en sunn hjemmelaget juice hver dag. 

Robust motor

Med denne juicemaskinen kan du presse en stor mengde frukt og grønnsaker kontinuerlig i 30 minutter. Takket være en kanne på 1,5 liter har det aldri vært enklere å servere juice til mange. Du kan lage sunne juicer med høyt næringsinnhold fra myke frukter som tomater, granateple og vindruer.

Funksjoner

Philips HR1882/31 er utstyrt med mange smarte funksjoner, den er blant annet utstyrt med dryppstopp som forhindrer at væske drypper ned på bordet etter bruk. Enheten har flere avtagbare deler som enkelt kan vaskes i oppvaskmaskinen, for en enkel og praktisk rengjøring. 

Stillegående og kraftig

Den stillegående og sterke motoren gjør at du kan presse ut maksimalt med juice fra frukt og grønnsaker. Den er så sterk at du enkelt kan presse harde grønnsaker som gulrøtter og rødbeter. Siden motoren er stillegående kan du bruke juicemaskinen når som helst i løpet av dagen, uten å forstyrre andre. 

218557 Philips Philips HR1882/31 HR1882/31 Philips HR1882/31 er en veldesignet juicemaskin med en varsom pressefunksjon, som sørger for at du får juice som er full av næring og vitaminer. Takket være den robuste motoren motoren kan HR1882/31 bearbeide både myk frukt og harde grønnsaker, for en sunn hjemmelaget juice hver dag.  Robust motor Med denne juicemaskinen kan du presse en stor mengde frukt og grønnsaker kontinuerlig i 30 minutter. Takket være en kanne på 1,5 liter har det aldri vært enklere å servere juice til mange. Du kan lage sunne juicer med høyt næringsinnhold fra myke frukter som tomater, granateple og vindruer. Funksjoner Philips HR1882/31 er utstyrt med mange smarte funksjoner, den er blant annet utstyrt med dryppstopp som forhindrer at væske drypper ned på bordet etter bruk. Enheten har flere avtagbare deler som enkelt kan vaskes i oppvaskmaskinen, for en enkel og praktisk rengjøring.  Stillegående og kraftig Den stillegående og sterke motoren gjør at du kan presse ut maksimalt med juice fra frukt og grønnsaker. Den er så sterk at du enkelt kan presse harde grønnsaker som gulrøtter og rødbeter. Siden motoren er stillegående kan du bruke juicemaskinen når som helst i løpet av dagen, uten å forstyrre andre.  Juicemaskin 0 NOK 0 NewCondition SoldOut
  1. Hjem & Fritid
  2. Kjøkkenapparater & Kjøkkenutstyr
  3. Juicemaskin