Stillegående og programmerbar digital innendørstimer

Nedis Digital inomhustimer

  Art.nr: 1007237
  • Lettavlest LCD-skjerm
  • 1 minutts intervaller
  • Backup-batteri
  • 8 vekslingsprogram + tilfeldigmodus
  • Tikker ikke

Internett

På lager
Fri frakt eller raskeste levering?
Se leveringsalternativene dine her.

Tilbehør

Produktanmeldelser

Tekniske spesifikasjoner

Produktbeskrivelse

Digital timer med display som kan programmeres med åtte ulike daglige eller ukentlige vekslingsprogrammer eller med et tilfeldig modus for å gi et realistisk inntrykk av at det er noen hjemme hver kveld og for at du skal kunne komme hjem til tente lys og vinduslamper. Takket være den digitale konstruksjonen er den helt stillegående og kan med fordel brukes på for eksempel soverommet.

Flere funksjoner og muligheter

Nedis digitale innendørstimer har en programmert klokke med backup-batteri sånn at timeren ikke nullstilles når du tar den ut av vegguttaket. All programmering synes på den tydelige og lettavleste LCD-skjermen. Du kan velge mellom 12- eller 24-timersklokke samt stille inn sommer- og vintertid.

Du kan programmere timeren med åtte ulike programmer eller velge tilfeldigmodus som gir en forsinkelse på 0-32 minutter. Vekslingsintervallene er på et minutt.

1007237 Nedis Nedis Digital inomhustimer TIME02 Digital timer med display som kan programmeres med åtte ulike daglige eller ukentlige vekslingsprogrammer eller med et tilfeldig modus for å gi et realistisk inntrykk av at det er noen hjemme hver kveld og for at du skal kunne komme hjem til tente lys og vinduslamper. Takket være den digitale konstruksjonen er den helt stillegående og kan med fordel brukes på for eksempel soverommet. Flere funksjoner og muligheter Nedis digitale innendørstimer har en programmert klokke med backup-batteri sånn at timeren ikke nullstilles når du tar den ut av vegguttaket. All programmering synes på den tydelige og lettavleste LCD-skjermen. Du kan velge mellom 12- eller 24-timersklokke samt stille inn sommer- og vintertid. Du kan programmere timeren med åtte ulike programmer eller velge tilfeldigmodus som gir en forsinkelse på 0-32 minutter. Vekslingsintervallene er på et minutt. Timer 4,5 4 109 NOK 109 NewCondition InStock
  1. Hjem og fritid
  2. Strøm og Installasjon
  3. Timer