Analog, jordet timer for innendørsbruk

Nedis Analog inomhustimer

  Art.nr: 1007236
  • Opptil 3500 W
  • 15 minutters intervaller
  • Hovedbryter
  • Opptil 96 til-/frakoblinger per døgn
  • Barnebeskyttelse

Internett

På lager
Fri frakt eller raskeste levering?
Se leveringsalternativene dine her.

Tilbehør

Produktanmeldelser

Tekniske spesifikasjoner

Produktbeskrivelse

La en timer ta seg av belysningen hjemme og kom hjem til tente vinduslamper gjennom årets mørke måneder. Nedis analoge innendørstimer er jordet, enkel å bruke og har barnebeskyttelse for maksimal sikkerhet. Med 15 minutters intervaller kan du stille inn opptil 96 til-/frakoblinger på ett døgn sånn at din belysning tennes og slukkes akkurat når du ønsker det.

Nedis innendørstimer klarer en belastning på opptil 3500 W for ulike enheter og har en hovedbryter for å (de)aktivere den innstilte programmeringen.

1007236 Nedis Nedis Analog inomhustimer TIME01 La en timer ta seg av belysningen hjemme og kom hjem til tente vinduslamper gjennom årets mørke måneder. Nedis analoge innendørstimer er jordet, enkel å bruke og har barnebeskyttelse for maksimal sikkerhet. Med 15 minutters intervaller kan du stille inn opptil 96 til-/frakoblinger på ett døgn sånn at din belysning tennes og slukkes akkurat når du ønsker det. Nedis innendørstimer klarer en belastning på opptil 3500 W for ulike enheter og har en hovedbryter for å (de)aktivere den innstilte programmeringen. Timer 1 1 59 NOK 59 NewCondition InStock
  1. Hjem og fritid
  2. Strøm og Installasjon
  3. Timer