Vi bruker cookies (informasjonskapsler) for å gi deg den beste opplevelsen og til å tilpasse annonser. Vi selger ikke informasjonen din. Du kan når som helst trekke tilbake ditt samtykke. Ved å klikke ”Jeg aksepterer” godkjenner du bruk av informasjonskapsler.

Stikkontakt med to EU-uttak

ON Splitter plug 2-way EU

  Art.nr: 1003901
  • 2-veis stikkontakt
  • Europa-utgang
  • Perfekt til for eksempel flate lampekontakter
  • Effekt: 3500 W

Internett

På lager
Fri frakt eller raskeste levering?
Se leveringsalternativene dine her.

Tilbehør

Produktanmeldelser

Tekniske spesifikasjoner

Produktbeskrivelse

ON Splitter Plug er en enkel og prisgunstig løsning for å gjøre mer plass til flere strømkontakter i hjemmet. Stikkontakten er utrustet med to stykker euro-uttak, perfekt for flate lampekontakter eller andre kontakter laget for euro-uttak.

Stikkontaktens kompakte design gjør den veldig brukervennlig for eluttak der det er lite med plass. Stikkontakten har en effekt på 3500 W.

1003901 ON ON Splitter plug 2-way EU ODL-154 ON Splitter Plug er en enkel og prisgunstig løsning for å gjøre mer plass til flere strømkontakter i hjemmet. Stikkontakten er utrustet med to stykker euro-uttak, perfekt for flate lampekontakter eller andre kontakter laget for euro-uttak. Stikkontaktens kompakte design gjør den veldig brukervennlig for eluttak der det er lite med plass. Stikkontakten har en effekt på 3500 W. Strømforgrener 5 2 19 NOK 19 NewCondition InStock
  1. Hjem og fritid
  2. Strøm og Installasjon
  3. Strømforgrener