Vi bruker cookies (informasjonskapsler) for å gi deg den beste opplevelsen og til å tilpasse annonser. Vi selger ikke informasjonen din. Du kan når som helst trekke tilbake ditt samtykke. Ved å klikke ”Jeg aksepterer” godkjenner du bruk av informasjonskapsler.

Strømforgrener med seks uttak og strømbryter

ON Extension lead 6-way grounded with switch, 1.5m

  Art.nr: 1003909
  • 6 stk strømuttak
  • Kabellengde: 1,5 meter
  • Belyst strømbryter
  • Jordet
  • Effekt: 3500 W

Internett

På lager
Fri frakt eller raskeste levering?
Se leveringsalternativene dine her.

Tilbehør

Produktanmeldelser

Tekniske spesifikasjoner

Produktbeskrivelse

ON Extension Lead er en praktisk strømforgrener med seks stykker jordete uttak og med en kabellengde på 1,5 meter. Strømforgreneren har en smart, belyst strømbryter der du enkelt kan slå på eller av strømmen til strømforgreneren.

Plasser strømforgreneren under TV-benken og koble til TV, hjemmekinoanlegg, høyttalere og mediaspillere i samme strømforgrener eller bruk strømforgreneren under skrivebordet og få tilstrekkelig med tilkoblingsmuligheter for datamaskinen, skjermer, skriver, printer, belysning i tillegg til lademuligheter for dine enheter. Med den belyste strømbryteren kan du enkelt skru av strømtilførselen til alle kontaktene med ett enkelt trykk. 

1003909 ON ON Extension lead 6-way grounded with switch, 1.5m HKX-6C ON Extension Lead er en praktisk strømforgrener med seks stykker jordete uttak og med en kabellengde på 1,5 meter. Strømforgreneren har en smart, belyst strømbryter der du enkelt kan slå på eller av strømmen til strømforgreneren. Plasser strømforgreneren under TV-benken og koble til TV, hjemmekinoanlegg, høyttalere og mediaspillere i samme strømforgrener eller bruk strømforgreneren under skrivebordet og få tilstrekkelig med tilkoblingsmuligheter for datamaskinen, skjermer, skriver, printer, belysning i tillegg til lademuligheter for dine enheter. Med den belyste strømbryteren kan du enkelt skru av strømtilførselen til alle kontaktene med ett enkelt trykk.  Strømforgrener 4,8 5 49 NOK 49 NewCondition InStock
  1. Hjem og fritid
  2. Strøm og Installasjon
  3. Strømforgrener