Vi bruker cookies (informasjonskapsler) for å gi deg den beste opplevelsen og til å tilpasse annonser. Vi selger ikke informasjonen din. Du kan når som helst trekke tilbake ditt samtykke. Ved å klikke ”Jeg aksepterer” godkjenner du bruk av informasjonskapsler.

Strømforgrener med tre uttak og strømbryter

ON Extension lead 3-way grounded with switch, 1.5m

  Art.nr: 1003907
  • 3 stk strømuttak
  • Kabellengde: 1,5 meter
  • Belyst strømbryter
  • Jordet
  • Effekt: 3500 W

Internett

På lager
Fri frakt eller raskeste levering?
Se leveringsalternativene dine her.

Tilbehør

Produktanmeldelser

Tekniske spesifikasjoner

Produktbeskrivelse

ON Extension Lead er en praktisk strømforgrener med tre stykker jordete uttak og med en kabellengde på 1,5 meter. Strømforgreneren har en smart, belyst strømbryter der du enkelt kan slå på eller av strømmen til strømforgreneren.

Bruk strømforgreneren for å lage plass til ekstra stikkontakter i hjemmet, perfekt å plassere under skrivebordet, bak TV-en eller for å øke antall stikkontakter på kjøkkenet for å få plass til kaffetraktere og andre kjøkkenmaskiner.

1003907 ON ON Extension lead 3-way grounded with switch, 1.5m HKX-3C ON Extension Lead er en praktisk strømforgrener med tre stykker jordete uttak og med en kabellengde på 1,5 meter. Strømforgreneren har en smart, belyst strømbryter der du enkelt kan slå på eller av strømmen til strømforgreneren. Bruk strømforgreneren for å lage plass til ekstra stikkontakter i hjemmet, perfekt å plassere under skrivebordet, bak TV-en eller for å øke antall stikkontakter på kjøkkenet for å få plass til kaffetraktere og andre kjøkkenmaskiner. Strømforgrener 4,5 10 39 NOK 39 NewCondition InStock
  1. Hjem og fritid
  2. Strøm og Installasjon
  3. Strømforgrener