Vi bruker cookies (informasjonskapsler) for å gi deg den beste opplevelsen og til å tilpasse annonser. Vi selger ikke informasjonen din. Du kan når som helst trekke tilbake ditt samtykke. Ved å klikke ”Jeg aksepterer” godkjenner du bruk av informasjonskapsler.

Strømforgrener med tre uttak

ON Extension lead 3-way grounded, 1m

  Art.nr: 1003906
  • 3 stk strømuttak
  • Kabellengde: 1 meter
  • Jordet
  • Effekt: 3500 W

Internett

På lager
Fri frakt eller raskeste levering?
Se leveringsalternativene dine her.

Tilbehør

Produktanmeldelser

Tekniske spesifikasjoner

Produktbeskrivelse

ON Extension Lead er en praktisk strømforgrener med tre stykker jordete uttak og med en kabellengde på en meter. Bruk strømforgreneren for å lage plass til ekstra stikkontakter i hjemmet, perfekt å plassere under skrivebordet, bak TV-en eller for å øke antall stikkontakter på kjøkkenet for å få plass til kaffetraktere og andre kjøkkenmaskiner.

1003906 ON ON Extension lead 3-way grounded, 1m HX-3C ON Extension Lead er en praktisk strømforgrener med tre stykker jordete uttak og med en kabellengde på en meter. Bruk strømforgreneren for å lage plass til ekstra stikkontakter i hjemmet, perfekt å plassere under skrivebordet, bak TV-en eller for å øke antall stikkontakter på kjøkkenet for å få plass til kaffetraktere og andre kjøkkenmaskiner. Strømforgrener 5 1 19 NOK 19 NewCondition InStock
  1. Hjem og fritid
  2. Strøm og Installasjon
  3. Strømforgrener