Vi bruker cookies (informasjonskapsler) for å gi deg den beste opplevelsen og til å tilpasse annonser. Vi selger ikke informasjonen din. Du kan når som helst trekke tilbake ditt samtykke. Ved å klikke ”Jeg aksepterer” godkjenner du bruk av informasjonskapsler.

6-veis strømforgrener med overspenningsvern

Brennenstuhl Overspenningsvern 6-veis 13500A

  Art.nr: 228200
  • Overspenningsvern
  • Belyst hovedbryter
  • Pirkesikker
  • LED-indikator

Internett

Forventet på lager: 28.01.2021
Fri frakt eller raskeste levering?
Se leveringsalternativene dine her.

Tilbehør

Produktanmeldelser

Tekniske spesifikasjoner

Produktbeskrivelse

Overspenningsvernet motarbeider forstyrrelser i strømnettet og forlenger levetiden til dine tilkoblede enheter. Strømforgreneren fungerer perfekt med datamaskiner, TV, printere, mobiltelefoner, nettbrett, kjøkkenmaskiner og annen hjemmeelektronikk. Med hovedstrømbryteren bryter du strømmen til alle tilkoblede enheter slik at du slipper å slå disse av hver for seg. Strømforgreneren har 6 jordet uttak og er pirkesikker.

228200 228200 Brennenstuhl Brennenstuhl Overspenningsvern 6-veis 13500A 1159710 Overspenningsvernet motarbeider forstyrrelser i strømnettet og forlenger levetiden til dine tilkoblede enheter. Strømforgreneren fungerer perfekt med datamaskiner, TV, printere, mobiltelefoner, nettbrett, kjøkkenmaskiner og annen hjemmeelektronikk. Med hovedstrømbryteren bryter du strømmen til alle tilkoblede enheter slik at du slipper å slå disse av hver for seg. Strømforgreneren har 6 jordet uttak og er pirkesikker. Strømforgrener 5 10 199 NOK 199 NewCondition PreOrder
  1. Hjem og fritid
  2. Strøm og Installasjon
  3. Strømforgrener