Vi bruker cookies (informasjonskapsler) for å gi deg den beste opplevelsen og til å tilpasse annonser. Vi selger ikke informasjonen din. Du kan når som helst trekke tilbake ditt samtykke. Ved å klikke ”Jeg aksepterer” godkjenner du bruk av informasjonskapsler.

Solid overspenningsvern fra Brennenstuhl

Brennenstuhl Overspenningsvern 19500A Mast

  Art.nr: 218539
  • Strømforgrener
  • Overspenningsvern
  • Plass til 6 kontakter
  • Master/slave funksjon
  • Pirkesikker

Internett

På lager
Fri frakt eller raskeste levering?
Se leveringsalternativene dine her.

Tilbehør

Produktanmeldelser

Tekniske spesifikasjoner

Produktbeskrivelse

Brennenstuhl strømforgrener og overspenningsvern

En alt for vanlig årsak til skader på elektronikk eller tap av data er problemer med strømnettet eller lynnedslag. Dette er i tillegg noe som ikke dekkes av enhetenes produktgaranti. Beskytt dine elektriske artikler med denne strømforgreneren og overspenningsvernet fra Brennenstuhl som har plass til hele 6 stikkontakter. Støpselene er dessuten pirkesikre.

Overspenningsvernet motarbeider forstyrrelser i strømnettet og forlenger levetiden til dine tilkoblede enheter. Strømforgreneren fungerer perfekt med datamaskiner, TV, printere, mobiltelefoner, nettbrett, kjøkkenmaskiner og annen hjemmeelektronikk. Med hovedstrømbryteren bryter du strømmen til alle tilkoblede enheter slik at du slipper å slå disse av hver for seg. En lys-indikator gir informasjon om at overspenningsvernet fungerer korrekt.

218539 Brennenstuhl Brennenstuhl Overspenningsvern 19500A Mast 1159490966 Brennenstuhl strømforgrener og overspenningsvern En alt for vanlig årsak til skader på elektronikk eller tap av data er problemer med strømnettet eller lynnedslag. Dette er i tillegg noe som ikke dekkes av enhetenes produktgaranti. Beskytt dine elektriske artikler med denne strømforgreneren og overspenningsvernet fra Brennenstuhl som har plass til hele 6 stikkontakter. Støpselene er dessuten pirkesikre.Overspenningsvernet motarbeider forstyrrelser i strømnettet og forlenger levetiden til dine tilkoblede enheter. Strømforgreneren fungerer perfekt med datamaskiner, TV, printere, mobiltelefoner, nettbrett, kjøkkenmaskiner og annen hjemmeelektronikk. Med hovedstrømbryteren bryter du strømmen til alle tilkoblede enheter slik at du slipper å slå disse av hver for seg. En lys-indikator gir informasjon om at overspenningsvernet fungerer korrekt. Strømforgrener 3,8 4 249 NOK 249 NewCondition InStock
  1. Hjem og fritid
  2. Strøm og Installasjon
  3. Strømforgrener