Vi bruker cookies (informasjonskapsler) for å gi deg den beste opplevelsen og til å tilpasse annonser. Vi selger ikke informasjonen din. Du kan når som helst trekke tilbake ditt samtykke. Ved å klikke ”Jeg aksepterer” godkjenner du bruk av informasjonskapsler.

Solid overspenningsvern fra Brennenstuhl

Brennenstuhl Overspenningsvern 13500A

  Art.nr: 218535
  • Overspenningsvern
  • Pirkesikker

Internett

På lager
Fri frakt eller raskeste levering?
Se leveringsalternativene dine her.

Tilbehør

Produktanmeldelser

Tekniske spesifikasjoner

Produktbeskrivelse

Brennenstuhl overspenningsvern

Overspenningsvernet motarbeider forstyrrelser i strømnettet og forlenger levetiden til dine tilkoblede enheter. Den fungerer perfekt med datamaskiner, TV, printere, mobiltelefoner, nettbrett, kjøkkenmaskiner og annen hjemmeelektronikk. Med hovedstrømbryteren bryter du strømmen til alle tilkoblede enheter slik at du slipper å slå disse av hver for seg. En lys-indikator gir informasjon om at overspenningsvernet fungerer korrekt.

218535 Brennenstuhl Brennenstuhl Overspenningsvern 13500A 1506950 Brennenstuhl overspenningsvern Overspenningsvernet motarbeider forstyrrelser i strømnettet og forlenger levetiden til dine tilkoblede enheter. Den fungerer perfekt med datamaskiner, TV, printere, mobiltelefoner, nettbrett, kjøkkenmaskiner og annen hjemmeelektronikk. Med hovedstrømbryteren bryter du strømmen til alle tilkoblede enheter slik at du slipper å slå disse av hver for seg. En lys-indikator gir informasjon om at overspenningsvernet fungerer korrekt. Strømforgrener 4 3 99 NOK 99 NewCondition InStock
  1. Hjem og fritid
  2. Strøm og Installasjon
  3. Strømforgrener