Vi bruker cookies (informasjonskapsler) for å gi deg den beste opplevelsen og til å tilpasse annonser. Vi selger ikke informasjonen din. Du kan når som helst trekke tilbake ditt samtykke. Ved å klikke ”Jeg aksepterer” godkjenner du bruk av informasjonskapsler.

Strømforgrener med to uttak for utendørsbruk

Andersson Splitter Plug 2 way, Outdoor, Grounded EU

  Art.nr: 1007465
  • 2-veis strømforgrener
  • Jordede uttak
  • IP44 sprutsikker
  • Selvlukkende lokk

Internett

På lager
Fri frakt eller raskeste levering?
Se leveringsalternativene dine her.

Produktanmeldelser

Produktbeskrivelse

Andersson Splitter Plug for utendørsbruk er en enkel og prisgunstig løsning for å lage plass til flere strømuttak i og utenfor hjemmet. Strømforgreneren er laget med to stykker jordede uttak, perfekt for å øke antall uttak der du behøver flere.

Strømuttaket er sprutsikker med IP44 klassifisering som innebærer at produktet har bestått tester der 10 liter vann per minutt sprutes over strømforgreneren i 5 minutter. Den passer dermed utmerket å bruke utendørs, selv der det finnes en risiko for at den blir utsatt for regn/vann. Med selvlukkende lokk forsikres du om at strømforgreneren ikke utsettes for slitasje når uttaket ikke brukes.

1007465 1007465 Andersson Andersson Splitter Plug 2 way, Outdoor, Grounded EU GES - 123 Andersson Splitter Plug for utendørsbruk er en enkel og prisgunstig løsning for å lage plass til flere strømuttak i og utenfor hjemmet. Strømforgreneren er laget med to stykker jordede uttak, perfekt for å øke antall uttak der du behøver flere. Strømuttaket er sprutsikker med IP44 klassifisering som innebærer at produktet har bestått tester der 10 liter vann per minutt sprutes over strømforgreneren i 5 minutter. Den passer dermed utmerket å bruke utendørs, selv der det finnes en risiko for at den blir utsatt for regn/vann. Med selvlukkende lokk forsikres du om at strømforgreneren ikke utsettes for slitasje når uttaket ikke brukes. Strømforgrener 5 3 49 NOK 49 NewCondition InStock
  1. Hjem og fritid
  2. Strøm og Installasjon
  3. Strømforgrener