Vi bruker cookies (informasjonskapsler) for å gi deg den beste opplevelsen og til å tilpasse annonser. Vi selger ikke informasjonen din. Du kan når som helst trekke tilbake ditt samtykke. Ved å klikke ”Jeg aksepterer” godkjenner du bruk av informasjonskapsler.

Strømforgrener med to uttak for utendørsbruk

Andersson Splitter Plug 2 way, Outdoor, Grounded EU

  Art.nr: 1007465
  • 2-veis strømforgrener
  • Jordede uttak
  • IP44 sprutsikker
  • Selvlukkende lokk

Internett

På lager
Fri frakt eller raskeste levering?
Se leveringsalternativene dine her.

Produktanmeldelser

Produktbeskrivelse

Andersson Splitter Plug for utendørsbruk er en enkel og prisgunstig løsning for å lage plass til flere strømuttak i og utenfor hjemmet. Strømforgreneren er laget med to stykker jordede uttak, perfekt for å øke antall uttak der du behøver flere.

Strømuttaket er sprutsikker med IP44 klassifisering som innebærer at produktet har bestått tester der 10 liter vann per minutt sprutes over strømforgreneren i 5 minutter. Den passer dermed utmerket å bruke utendørs, selv der det finnes en risiko for at den blir utsatt for regn/vann. Med selvlukkende lokk forsikres du om at strømforgreneren ikke utsettes for slitasje når uttaket ikke brukes.

1007465 Andersson Andersson Splitter Plug 2 way, Outdoor, Grounded EU GES - 123 Andersson Splitter Plug for utendørsbruk er en enkel og prisgunstig løsning for å lage plass til flere strømuttak i og utenfor hjemmet. Strømforgreneren er laget med to stykker jordede uttak, perfekt for å øke antall uttak der du behøver flere. Strømuttaket er sprutsikker med IP44 klassifisering som innebærer at produktet har bestått tester der 10 liter vann per minutt sprutes over strømforgreneren i 5 minutter. Den passer dermed utmerket å bruke utendørs, selv der det finnes en risiko for at den blir utsatt for regn/vann. Med selvlukkende lokk forsikres du om at strømforgreneren ikke utsettes for slitasje når uttaket ikke brukes. Strømforgrener 49 NOK 49 NewCondition InStock
  1. Hjem og fritid
  2. Strøm og Installasjon
  3. Strømforgrener