Vi bruker cookies (informasjonskapsler) for å gi deg den beste opplevelsen og til å tilpasse annonser. Vi selger ikke informasjonen din. Du kan når som helst trekke tilbake ditt samtykke. Ved å klikke ”Jeg aksepterer” godkjenner du bruk av informasjonskapsler.

Lad i sofamodus med praktisk strømuttak

Andersson SAS 1.0 - Sofa socket

  Art.nr: 1003989
 • 1 stk strømuttak + 2x USB-A
 • Kabellengde: 3 meter
 • Lade dine enheter i sofaen
 • Flat, plassbesparende kontakt
 • Effekt: 3500 W

Internett

På lager
Fri frakt eller raskeste levering?
Se leveringsalternativene dine her.
Variant Grå

Tilbehør

Produktanmeldelser

Produktbeskrivelse

Med Andersson SAS 1.0 Sofa Socket kan du lade enhetene dine effektivt mens du sitter i sofaen. Strømuttaket er spesielt tilpasset for plassering i sofaen eller godstolen og med sitt kompakte design samt en tre meter lang kabel får du muligheten til å lade dine enheter akkurat der du ønsker det.

SAS 1.0 har to USB-A-porter med en total output på 2,4 A i tillegg til et strømuttak med en total effekt på 3500 W.

To USB-porter for lading

Andersson SAS 1.0 er laget med to stykker USB-A-porter som du kan bruke for lading av mobiltelefoner, nettbrett og andre enheter som lades via USB.

USB-portene har en sammenlagt output på 2,4 A, hvilket gir deg tilstrekkelig med strømstyrke for å lade to mobiltelefoner samtidig eller et nettbrett. Det finnes også et strømuttak der du kan lade mediespilleren eller andre strømenheter.

Tre meter lang kabel med flat kontakt

Med en tre meter lang kabel får du tilstrekkelig med ledning for å kunne plassere strømforgreneren overalt i sofaen for total bevegelsesfrihet. Strømforgreneren har til og med en flat kontakt sånn at du får plassert den selv i eluttak med lite plass.

Spesifikasjoner for Andersson SAS 1.0

 • Effekt: 3500 W - Ett strømuttak
 • 2x USB-A (total output: 2,4 A)
 • Kabellengde: 3 meter
 • Dimensjoner: 145 x 120 x 52 mm
 • Vekt: 569 gram
 • CE-merket
1003989 Andersson Andersson SAS 1.0 - Sofa socket VN-SF01 Med Andersson SAS 1.0 Sofa Socket kan du lade enhetene dine effektivt mens du sitter i sofaen. Strømuttaket er spesielt tilpasset for plassering i sofaen eller godstolen og med sitt kompakte design samt en tre meter lang kabel får du muligheten til å lade dine enheter akkurat der du ønsker det. SAS 1.0 har to USB-A-porter med en total output på 2,4 A i tillegg til et strømuttak med en total effekt på 3500 W. To USB-porter for lading Andersson SAS 1.0 er laget med to stykker USB-A-porter som du kan bruke for lading av mobiltelefoner, nettbrett og andre enheter som lades via USB. USB-portene har en sammenlagt output på 2,4 A, hvilket gir deg tilstrekkelig med strømstyrke for å lade to mobiltelefoner samtidig eller et nettbrett. Det finnes også et strømuttak der du kan lade mediespilleren eller andre strømenheter. Tre meter lang kabel med flat kontakt Med en tre meter lang kabel får du tilstrekkelig med ledning for å kunne plassere strømforgreneren overalt i sofaen for total bevegelsesfrihet. Strømforgreneren har til og med en flat kontakt sånn at du får plassert den selv i eluttak med lite plass. Spesifikasjoner for Andersson SAS 1.0 Effekt: 3500 W - Ett strømuttak2x USB-A (total output: 2,4 A)Kabellengde: 3 meterDimensjoner: 145 x 120 x 52 mmVekt: 569 gramCE-merket Strømforgrener 4,6 9 199 NOK 199 NewCondition InStock
 1. Hjem og fritid
 2. Strøm og Installasjon
 3. Strømforgrener