Vi bruker cookies (informasjonskapsler) for å gi deg den beste opplevelsen og til å tilpasse annonser. Vi selger ikke informasjonen din. Du kan når som helst trekke tilbake ditt samtykke. Ved å klikke ”Jeg aksepterer” godkjenner du bruk av informasjonskapsler.

Strømforgrener med tre uttak og to USB-porter

Andersson Extension lead 3-way grounded, USB, 2m

  Art.nr: 1003915
  • 3 stk strømuttak
  • Kabellengde: 2 meter
  • 2x USB-A (totalt 2,1 A)
  • Flat kontakt
  • Belyst strømbryter

Internett

Forventet på lager: 09.07.2021
Fri frakt eller prioritert håndtering?
Se leveringsalternativene dine her.

Tilbehør

Produktanmeldelser

Tekniske spesifikasjoner

Produktbeskrivelse

Andersson Extension Lead er en praktisk strømforgrener med flat kontakt som har tre stykker jordete strømuttak i tillegg til to USB-porter for lading av USB-drevne enheter. Bruk strømforgreneren for å øke antall tilkoblingsmuligheter i hjemmet. Med både strømuttak og USB-porter passer strømforgreneren perfekt på steder der du behøver flere strømtilkoblinger i tillegg til lader for mobiltelefonen eller nettbrettet. Strømforgreneren har en to meter lang ledning og en belyst strømbryter for å raskt kunne bryte strømmen til kontaktene.

To USB-porter for lading

Strømforgreneren er utrustet med to stykker USB-A porter for lading av mobiltelefoner, nettbrett og andre enheter som lades via USB. Perfekt å ha ved skrivebordet eller under nattbordet for praktisk lading. Bare koble til en USB-kabel som passer til din enhet. USB-portene har en sammenlagt strømstyrke på 2,1 A.

Flat plassbesparende kontakt

Strømforgrenerens kontakt har et flatt design, hvilket gjør at kontakten tar minimalt med plass i vegguttaket. Dette gjør den perfekt å ha bak møbler eller på andre steder der det er begrenset med plass.

1003915 1003915 Andersson Andersson Extension lead 3-way grounded, USB, 2m GES-113B Andersson Extension Lead er en praktisk strømforgrener med flat kontakt som har tre stykker jordete strømuttak i tillegg til to USB-porter for lading av USB-drevne enheter. Bruk strømforgreneren for å øke antall tilkoblingsmuligheter i hjemmet. Med både strømuttak og USB-porter passer strømforgreneren perfekt på steder der du behøver flere strømtilkoblinger i tillegg til lader for mobiltelefonen eller nettbrettet. Strømforgreneren har en to meter lang ledning og en belyst strømbryter for å raskt kunne bryte strømmen til kontaktene. To USB-porter for lading Strømforgreneren er utrustet med to stykker USB-A porter for lading av mobiltelefoner, nettbrett og andre enheter som lades via USB. Perfekt å ha ved skrivebordet eller under nattbordet for praktisk lading. Bare koble til en USB-kabel som passer til din enhet. USB-portene har en sammenlagt strømstyrke på 2,1 A. Flat plassbesparende kontakt Strømforgrenerens kontakt har et flatt design, hvilket gjør at kontakten tar minimalt med plass i vegguttaket. Dette gjør den perfekt å ha bak møbler eller på andre steder der det er begrenset med plass. Strømforgrener 4,8 10 99 NOK 99 NewCondition PreOrder
  1. Hjem og fritid
  2. Strøm og Installasjon
  3. Strømforgrener