Vi bruker cookies (informasjonskapsler) for å gi deg den beste opplevelsen og til å tilpasse annonser. Vi selger ikke informasjonen din. Du kan når som helst trekke tilbake ditt samtykke. Ved å klikke ”Jeg aksepterer” godkjenner du bruk av informasjonskapsler.

Moderne strømforgrener i minimalistisk design med tre uttak

Andersson Extension lead 3-way grounded, turqouise, textile cable, 2m

  Art.nr: 1003914
  • 3 stk strømuttak
  • Kabellengde: 2 meter
  • Stilren strømforgrener med hvit tekstilkabel
  • Jordet
  • Effekt: 3500 W

Internett

På lager
Fri frakt eller raskeste levering?
Se leveringsalternativene dine her.
Variant Blå

Tilbehør

Produktanmeldelser

Tekniske spesifikasjoner

Produktbeskrivelse

Andersson Extension Lead er en pent designet strømforgrener med avrundede hjørner som øke tilkoblingsmulighetene i hjemmet. Strømforgreneren har en to meter lang kabel i hvit tekstil og tre jordete strømuttak.

Bruk strømforgreneren for å øke antall tilkoblingsmuligheter bak TV-møbelet i stua, ved ladestasjonen, på kjøkkenet eller under skrivebordet på barnerommet.

Med en kabellengde på to meter passer strømforgreneren perfekt på steder der det er langt til nærmeste eluttak. Med sitt plassbesparende design får strømforgreneren enkelt plass selv der det er lite plass fra før.  

1003914 Andersson Andersson Extension lead 3-way grounded, turqouise, textile cable, 2m ODL-159 Andersson Extension Lead er en pent designet strømforgrener med avrundede hjørner som øke tilkoblingsmulighetene i hjemmet. Strømforgreneren har en to meter lang kabel i hvit tekstil og tre jordete strømuttak. Bruk strømforgreneren for å øke antall tilkoblingsmuligheter bak TV-møbelet i stua, ved ladestasjonen, på kjøkkenet eller under skrivebordet på barnerommet. Med en kabellengde på to meter passer strømforgreneren perfekt på steder der det er langt til nærmeste eluttak. Med sitt plassbesparende design får strømforgreneren enkelt plass selv der det er lite plass fra før.   Strømforgrener 4,6 5 29 NOK 29 NewCondition InStock
  1. Hjem og fritid
  2. Strøm og Installasjon
  3. Strømforgrener