Vi bruker cookies (informasjonskapsler) for å gi deg den beste opplevelsen og til å tilpasse annonser. Vi selger ikke informasjonen din. Du kan når som helst trekke tilbake ditt samtykke. Ved å klikke ”Jeg aksepterer” godkjenner du bruk av informasjonskapsler.

6-veis strømforgrener med overspenningsvern

Andersson ELS 6.0 - 6 way with switch, Surge protection 1.5m

  Art.nr: 1007469
  • 6 stk strømuttak
  • Kabellengde: 1,5 meter
  • Overspenningsvern
  • 2 stk USB-porter

Internett

På lager
Fri frakt eller raskeste levering?
Se leveringsalternativene dine her.

Tilbehør

Produktanmeldelser

Tekniske spesifikasjoner

Produktbeskrivelse

Med Andersson ELS 6.0 får du en 6-veis strømforgrener, som i tillegg til seks jordet strømuttak har to USB-porter for lading av USB-drevne enheter. Med Ethernet-portene kan du også beskytte elektronikken mot overspenning via nettverkskabelen.

Overspenningsvern

En alt for vanlig årsak til skader på elektronikk eller tap av data er problemer med f.eks. tordenvær eller lynnedslag. Denne strømforgreneren kommer med en beskyttelse mot overspenning, som regulerer spenningen til tilkoblede enheter ved å enten dempe eller kortslutte spenningen over den maskimalt tillate spenningsverdien. En enkel og billig løsning for å beskytte kostbar elektronikk som TV, spillkonsoll eller datamaskin.

To USB-porter for lading

Strømforgreneren er utrustet med to stykker USB-A porter for lading av mobiltelefoner, nettbrett og andre enheter som lades via USB. Perfekt å ha ved skrivebordet eller under nattbordet for praktisk lading. Bare koble til en USB-kabel som passer til din enhet. USB-portene har en sammenlagt strømstyrke på 2,1 A.

Ytterligere beskyttelse mot modem og ruter

Modem og ruter er to eksempler på høyt eksponert elektronikk når det gjelder overspenning. Et lynnedslag i en telefonmast kan føre til at overspenningen overføres via ADSL-nettverket. Hvis modemet ditt er direkte koblet til telefonkontakten, har det oftes ødeleggende konsekvenser.

Ved å koble nettverkskabelen til Ethernet-porten på strømforgreneren og deretter videre til modemet, slås overspenningsvern av før spenningen når modemet. Hvis du også ønsker å øke sikkerheten til ruteren din, kan du sørge for at kabelen fra modemet til ruteren går gjennom ruteren.

1007469 Andersson Andersson ELS 6.0 - 6 way with switch, Surge protection 1.5m GES-055 Med Andersson ELS 6.0 får du en 6-veis strømforgrener, som i tillegg til seks jordet strømuttak har to USB-porter for lading av USB-drevne enheter. Med Ethernet-portene kan du også beskytte elektronikken mot overspenning via nettverkskabelen. Overspenningsvern En alt for vanlig årsak til skader på elektronikk eller tap av data er problemer med f.eks. tordenvær eller lynnedslag. Denne strømforgreneren kommer med en beskyttelse mot overspenning, som regulerer spenningen til tilkoblede enheter ved å enten dempe eller kortslutte spenningen over den maskimalt tillate spenningsverdien. En enkel og billig løsning for å beskytte kostbar elektronikk som TV, spillkonsoll eller datamaskin. To USB-porter for lading Strømforgreneren er utrustet med to stykker USB-A porter for lading av mobiltelefoner, nettbrett og andre enheter som lades via USB. Perfekt å ha ved skrivebordet eller under nattbordet for praktisk lading. Bare koble til en USB-kabel som passer til din enhet. USB-portene har en sammenlagt strømstyrke på 2,1 A. Ytterligere beskyttelse mot modem og ruter Modem og ruter er to eksempler på høyt eksponert elektronikk når det gjelder overspenning. Et lynnedslag i en telefonmast kan føre til at overspenningen overføres via ADSL-nettverket. Hvis modemet ditt er direkte koblet til telefonkontakten, har det oftes ødeleggende konsekvenser. Ved å koble nettverkskabelen til Ethernet-porten på strømforgreneren og deretter videre til modemet, slås overspenningsvern av før spenningen når modemet. Hvis du også ønsker å øke sikkerheten til ruteren din, kan du sørge for at kabelen fra modemet til ruteren går gjennom ruteren. Strømforgrener 4 2 299 NOK 299 NewCondition InStock
  1. Hjem og fritid
  2. Strøm og Installasjon
  3. Strømforgrener