Vi bruker cookies (informasjonskapsler) for å gi deg den beste opplevelsen og til å tilpasse annonser. Vi selger ikke informasjonen din. Du kan når som helst trekke tilbake ditt samtykke. Ved å klikke ”Jeg aksepterer” godkjenner du bruk av informasjonskapsler.

4-veis strømforgrener med to USB-porter

Andersson ELS 5.0 - 4 way with switch, USB 5V 2.1A, 1,5m White

  Art.nr: 1007459
  • 4 stk strømuttak
  • Kabellengde: 1,5 meter
  • Overspenningsvern
  • 2 stk USB-A-porter
  • Flat kontakt

Internett

Forventet på lager: 09.07.2021
Fri frakt eller raskeste levering?
Se leveringsalternativene dine her.

Tilbehør

Produktanmeldelser

Tekniske spesifikasjoner

Produktbeskrivelse

Andersson ELS 5.0 er en praktisk strømforgrener som er produsert med fire jordede strømuttak og to USB-porter for lading av USB-drevne enheter. Med både strømuttak og USB-porter passer strømforgreneren perfekt på steder der du både behøver flere strømtilkoblinger samt lader mobiltelefonen eller nettbrettet. På baksiden av strømforgreneren finner du to opphengsbeslag som gir deg muligheten til å henge opp strømforgreneren der du ønsker det.

Designet med en diskret strømbryter helt i hvitt blir strømforgreneren mer stilren og smelter bedre inn med omgivelsene.

Overspenningsvern

Når det lyner og tordner ute kan overspenning føre til at apparater som er koblet til en strømforgrener kortslutter. Denne strømforgreneren er produsert med ett overspenningsvern som regulerer spenningen til de tilkoblede enhetene gjennom å gjøre spenningen svakere eller kortslutte spenningen helt over det som er den maksimalt tillatte spenningsverdien. En enkelt og billig løsning for å beskytte dyr elektronikk sånn som TV, spillkonsoller eller datamaskiner.

To USB-porter for lading

Strømforgreneren er utrustet med to stykker USB-A-porter for lading av mobiltelefoner, nettbrett og andre enheter som lades via USB. Perfekt å bruke ved skrivebordet eller under nattbordet for praktisk lading. Koble bare til en USB-kabel som passer til din enhet og du kan begynne å lade. USB-portene har en sammenlagt strømstyrke på 2,1 A.

Flat plassbesparende kontakt

Strømforgrenerens kontakt har et flatt design som gjør at kontakten tar minimalt med plass i vegguttaket. Det gjør den perfekt å ha bak møbler eller på andre steder der det er begrenset med plass. Kontakten er dessuten utrustet med ett håndtak, sånn at du enkelt kan dra den ut av uttaket om du ønsker å flytte på den eller vil bytte strømuttaket.

1007459 1007459 Andersson Andersson ELS 5.0 - 4 way with switch, USB 5V 2.1A, 1,5m White GES - 160A Andersson ELS 5.0 er en praktisk strømforgrener som er produsert med fire jordede strømuttak og to USB-porter for lading av USB-drevne enheter. Med både strømuttak og USB-porter passer strømforgreneren perfekt på steder der du både behøver flere strømtilkoblinger samt lader mobiltelefonen eller nettbrettet. På baksiden av strømforgreneren finner du to opphengsbeslag som gir deg muligheten til å henge opp strømforgreneren der du ønsker det. Designet med en diskret strømbryter helt i hvitt blir strømforgreneren mer stilren og smelter bedre inn med omgivelsene. Overspenningsvern Når det lyner og tordner ute kan overspenning føre til at apparater som er koblet til en strømforgrener kortslutter. Denne strømforgreneren er produsert med ett overspenningsvern som regulerer spenningen til de tilkoblede enhetene gjennom å gjøre spenningen svakere eller kortslutte spenningen helt over det som er den maksimalt tillatte spenningsverdien. En enkelt og billig løsning for å beskytte dyr elektronikk sånn som TV, spillkonsoller eller datamaskiner. To USB-porter for lading Strømforgreneren er utrustet med to stykker USB-A-porter for lading av mobiltelefoner, nettbrett og andre enheter som lades via USB. Perfekt å bruke ved skrivebordet eller under nattbordet for praktisk lading. Koble bare til en USB-kabel som passer til din enhet og du kan begynne å lade. USB-portene har en sammenlagt strømstyrke på 2,1 A. Flat plassbesparende kontakt Strømforgrenerens kontakt har et flatt design som gjør at kontakten tar minimalt med plass i vegguttaket. Det gjør den perfekt å ha bak møbler eller på andre steder der det er begrenset med plass. Kontakten er dessuten utrustet med ett håndtak, sånn at du enkelt kan dra den ut av uttaket om du ønsker å flytte på den eller vil bytte strømuttaket. Strømforgrener 4,8 10 129 NOK 129 NewCondition PreOrder
  1. Hjem og fritid
  2. Strøm og Installasjon
  3. Strømforgrener