4-veis strømforgrener med stilren strømbryter

Andersson ELS 4.0 - 4 way 1,5m, White

  Art.nr: 1007463
  • 4 stk strømuttak
  • Kabellengde: 1,5 meter
  • Flat kontakt
  • Stilren strømbryter
  • Kan henges opp

Internett

På lager
Fri frakt eller raskeste levering?
Se leveringsalternativene dine her.

Tilbehør

Produktanmeldelser

Tekniske spesifikasjoner

Produktbeskrivelse

Andersson ELS 4.0 er en strømforgrener med fire jordede uttak som lar deg øke antall tilkoblingsmuligheter i hjemmet. På baksiden av strømforgreneren finner du to opphengsbeslag som gir deg muligheten til å henge opp strømforgreneren der du synes den passer.

Designet med en diskret strømbryter helt i hvitt blir strømforgreneren mer stilren og smelter bedre inn med omgivelsene.

Flat plassbesparende kontakt

Strømforgrenerens kontakt har et flatt design som gjør at kontakten tar minimalt med plass i vegguttaket. Det gjør den perfekt å ha bak møbler eller på andre steder der det er begrenset med plass. Kontakten er dessuten utrustet med ett håndtak, sånn at du enkelt kan dra den ut av uttaket om du ønsker å flytte på den eller vil bytte strømuttaket.

1007463 Andersson Andersson ELS 4.0 - 4 way 1,5m, White GES-169 Andersson ELS 4.0 er en strømforgrener med fire jordede uttak som lar deg øke antall tilkoblingsmuligheter i hjemmet. På baksiden av strømforgreneren finner du to opphengsbeslag som gir deg muligheten til å henge opp strømforgreneren der du synes den passer. Designet med en diskret strømbryter helt i hvitt blir strømforgreneren mer stilren og smelter bedre inn med omgivelsene. Flat plassbesparende kontakt Strømforgrenerens kontakt har et flatt design som gjør at kontakten tar minimalt med plass i vegguttaket. Det gjør den perfekt å ha bak møbler eller på andre steder der det er begrenset med plass. Kontakten er dessuten utrustet med ett håndtak, sånn at du enkelt kan dra den ut av uttaket om du ønsker å flytte på den eller vil bytte strømuttaket. Strømforgrener 4 3 79 NOK 79 NewCondition InStock
  1. Hjem og fritid
  2. Strøm og Installasjon
  3. Strømforgrener