Vi bruker cookies (informasjonskapsler) for å gi deg den beste opplevelsen og til å tilpasse annonser. Vi selger ikke informasjonen din. Du kan når som helst trekke tilbake ditt samtykke. Ved å klikke ”Jeg aksepterer” godkjenner du bruk av informasjonskapsler.

Plassbesparende strømforgrener for trange områder

Andersson ELS 2.4 - Power strip flat 4 way 1.7m

  Art.nr: 1003988
 • Kabellengde: 1,7 meter
 • 4x strømuttak + 2x USB-A-porter
 • Kompakt design for plassering bak TV-en
 • Flat, plassbesparende kontakt
 • Effekt: 575 W

Internett

På lager
Fri frakt eller raskeste levering?
Se leveringsalternativene dine her.

Tilbehør

Produktanmeldelser

Produktbeskrivelse

Andersson ELS 2.4 er en kompakt strømforgrener spesielt tilpasset for bruk på trange plasser som for eksempel bak den vegghengte TV-en eller montert på ditt TV-møbel. Med fire stykker strømuttak og to USB-A-porter kan du bruke samme strømforgrener til TV-en, soundbaren, høyttalerne, mediaspilleren og modemet samtidig som du kan bruke USB-portene for lading av mobiltelefoner, nettbrett og andre USB-drevne enheter. 

Andersson ELS 2.4 har en 1,7 meter lang kabel med en flat kontakt. Strømforgreneren har også forhåndsborede hull for montering på vegg eller møbler.

Strømforgrener med 4 strømuttak

Strømforgreneren har fire stykker strømuttak tilpasset for EU-kontakter. Bruk forgreneren og koble TV-en, soundbaren, mediaspilleren og høyttalerne til samme enhet. Strømforgreneren har en total effekt på 575 W.

To USB-porter for lading

Andersson ELS 2.4 har to stykker USB-porter som man kan bruke til å lade mobiltelefoner, nettbrett eller andre enheter som lades via USB. Det eneste som behøves er en USB-kabel som passer til din enhet.

Kan monteres på møbler eller vegg

På baksiden av strømforgreneren finnes to hull som du kan bruke for å montere forgreneren på veggen eller på baksiden av TV-møbelet.

Flat og plassbesparende kontakt

Andersson ELS 2.4 har en flat kontakt hvilket gjør den utmerket for eluttak bak møbler eller på andre plasser der det er lite plass.

Spesifikasjoner for Andersson ELS 2.4:

 • Effekt: 575 W
 • Antall strømuttak: 4 stk
 • To USB-A-porter, 2,4 A
 • Forhåndsborede hull for montering på vegg eller møbler
 • Kabellengde: 1,7 meter (OBS: Forpakningen er feilmarkert)
 • Dimensjoner: 149 x 80 x 28 mm
 • Vekt: 250 gram
1003988 Andersson Andersson ELS 2.4 - Power strip flat 4 way 1.7m VN-16040528 Andersson ELS 2.4 er en kompakt strømforgrener spesielt tilpasset for bruk på trange plasser som for eksempel bak den vegghengte TV-en eller montert på ditt TV-møbel. Med fire stykker strømuttak og to USB-A-porter kan du bruke samme strømforgrener til TV-en, soundbaren, høyttalerne, mediaspilleren og modemet samtidig som du kan bruke USB-portene for lading av mobiltelefoner, nettbrett og andre USB-drevne enheter.  Andersson ELS 2.4 har en 1,7 meter lang kabel med en flat kontakt. Strømforgreneren har også forhåndsborede hull for montering på vegg eller møbler. Strømforgrener med 4 strømuttak Strømforgreneren har fire stykker strømuttak tilpasset for EU-kontakter. Bruk forgreneren og koble TV-en, soundbaren, mediaspilleren og høyttalerne til samme enhet. Strømforgreneren har en total effekt på 575 W. To USB-porter for lading Andersson ELS 2.4 har to stykker USB-porter som man kan bruke til å lade mobiltelefoner, nettbrett eller andre enheter som lades via USB. Det eneste som behøves er en USB-kabel som passer til din enhet. Kan monteres på møbler eller vegg På baksiden av strømforgreneren finnes to hull som du kan bruke for å montere forgreneren på veggen eller på baksiden av TV-møbelet. Flat og plassbesparende kontakt Andersson ELS 2.4 har en flat kontakt hvilket gjør den utmerket for eluttak bak møbler eller på andre plasser der det er lite plass. Spesifikasjoner for Andersson ELS 2.4: Effekt: 575 WAntall strømuttak: 4 stkTo USB-A-porter, 2,4 AForhåndsborede hull for montering på vegg eller møblerKabellengde: 1,7 meter (OBS: Forpakningen er feilmarkert)Dimensjoner: 149 x 80 x 28 mmVekt: 250 gram Strømforgrener 4 2 199 NOK 199 NewCondition InStock
 1. Hjem og fritid
 2. Strøm og Installasjon
 3. Strømforgrener