Vi bruker cookies (informasjonskapsler) for å gi deg den beste opplevelsen og til å tilpasse annonser. Vi selger ikke informasjonen din. Du kan når som helst trekke tilbake ditt samtykke. Ved å klikke ”Jeg aksepterer” godkjenner du bruk av informasjonskapsler.

Plassbesparende strømforgrener for trange områder

Andersson ELS 2.3 - Power strip flat, 6way, 1,7m

  Art.nr: 1003987
 • Kabellengde: 1,7 meter
 • 6 stk strømuttak
 • Kompakt design for plassering bak TV-en
 • Flat, plassbesparende kontakt
 • Effekt: 575 W

Internett

På lager
Fri frakt eller raskeste levering?
Se leveringsalternativene dine her.

Tilbehør

Produktanmeldelser

Produktbeskrivelse

Andersson ELS 2.3 er en kompakt strømforgrener spesielt tilpasset for bruk på trange plasser som for eksempel bak den vegghengte TV-en eller montert på ditt TV-møbel. Med seks strømuttak kan du bruke samme strømforgrener til TV-en, soundbaren, høyttalerne, mediaspilleren, modemet og ladestasjonen. Andersson ELS 2.3 har en 1,7 meter lang kabel med en flat kontakt. Strømforgreneren har også forhåndsborede hull for montering på vegg eller møbler.

Mengder av strømuttak for enhetene

Andersson ELS 2.3 har seks stykker strømuttak tilpasset for EU-kontakter, noe som gjør at du kan bruke samme strømforgrener til for eksempel TV-en, mediaspilleren, soundbaren og modemet, og enda få plass til flere enheter. Strømforgrenerens totale effekt er på 575 W.

Kan monteres på møbler eller vegg

På baksiden av strømforgreneren finnes to hull som du kan bruke for å montere forgreneren på veggen eller på baksiden av TV-møbelet.

Flat og plassbesparende kontakt

Andersson ELS 2.3 har en flat kontakt hvilket gjør den utmerket for eluttak bak møbler eller på andre plasser der det er lite plass.

Spesifikasjoner for Andersson ELS 2.3:

 • Effekt: 575 W
 • Antall strømuttak: 6 stk
 • Forhåndsborede hull for montering på vegg eller møbler
 • Kabellengde: 1,7 meter (OBS: Forpakningen er feilmarkert)
 • Dimensjoner: 149 x 80 x 28 mm
 • Vekt: 254 gram
1003987 Andersson Andersson ELS 2.3 - Power strip flat, 6way, 1,7m VN-16040527 Andersson ELS 2.3 er en kompakt strømforgrener spesielt tilpasset for bruk på trange plasser som for eksempel bak den vegghengte TV-en eller montert på ditt TV-møbel. Med seks strømuttak kan du bruke samme strømforgrener til TV-en, soundbaren, høyttalerne, mediaspilleren, modemet og ladestasjonen. Andersson ELS 2.3 har en 1,7 meter lang kabel med en flat kontakt. Strømforgreneren har også forhåndsborede hull for montering på vegg eller møbler. Mengder av strømuttak for enhetene Andersson ELS 2.3 har seks stykker strømuttak tilpasset for EU-kontakter, noe som gjør at du kan bruke samme strømforgrener til for eksempel TV-en, mediaspilleren, soundbaren og modemet, og enda få plass til flere enheter. Strømforgrenerens totale effekt er på 575 W. Kan monteres på møbler eller vegg På baksiden av strømforgreneren finnes to hull som du kan bruke for å montere forgreneren på veggen eller på baksiden av TV-møbelet. Flat og plassbesparende kontakt Andersson ELS 2.3 har en flat kontakt hvilket gjør den utmerket for eluttak bak møbler eller på andre plasser der det er lite plass. Spesifikasjoner for Andersson ELS 2.3: Effekt: 575 WAntall strømuttak: 6 stkForhåndsborede hull for montering på vegg eller møblerKabellengde: 1,7 meter (OBS: Forpakningen er feilmarkert)Dimensjoner: 149 x 80 x 28 mmVekt: 254 gram Strømforgrener 4,8 6 99 NOK 99 NewCondition InStock
 1. Hjem og fritid
 2. Strøm og Installasjon
 3. Strømforgrener