Powerbar for tilkobling av USB-C og stikkontakt

Allocacoc Powerbar USB EU

  Art.nr: 1003762
 • Barnesikre kontakter
 • Kabellengde: 1,5 meter
 • 2 stk. USB- C porter
 • 230 V

Denne varen er ikke lenger i salg

Du har kommet til et produkt som ikke lenger finnes i sortimentet vårt.

Produktanmeldelser

Tekniske spesifikasjoner

Produktbeskrivelse

Allocacoc Powerbar USB EU er et stilig og moderne tilskudd til ethvert skrivebord som lar deg koble de ujordede pluggene dine med en diskret løsning. Den kommer med en festebrakett slik at du praktisk kan plassere den under et skrivebord eller et bord, og den har to USB-porter med høy effekt, slik at du kan lade mobile enheter og nettbrett direkte fra skrivebordet. 

Enkel montering

Allocacoc Powerbar USB EU kommer med en festebrakett slik at du praktisk kan plassere den under et skrivebord eller et bord, slik at en strømkilde er diskret og alltid i nærheten. Den har to USB-porter slik at du kan lade mobile enheter og nettbrett direkte fra skrivebordet. 

Spesifikasjoner

 • 2 stk. strømutganger
 • 2 stk. USB-porter
 • Monteringsbrakett
 • Kabellengde: 1,5 meter
 • 2 års garanti
1003762 Allocacoc Allocacoc Powerbar USB EU 9102/PB2SEU Allocacoc Powerbar USB EU er et stilig og moderne tilskudd til ethvert skrivebord som lar deg koble de ujordede pluggene dine med en diskret løsning. Den kommer med en festebrakett slik at du praktisk kan plassere den under et skrivebord eller et bord, og den har to USB-porter med høy effekt, slik at du kan lade mobile enheter og nettbrett direkte fra skrivebordet.  *{padding:0;margin:0;overflow:hidden}html,body{height:100%}img,span{position:absolute;width:100%;top:0;bottom:0;margin:auto}span{height:1.5em;text-align:center;font:48px/1.5 sans-serif;color:white;text-shadow:0 0 0.5em black}▶" frameborder="0" loading="lazy" allowfullscreen> Enkel montering Allocacoc Powerbar USB EU kommer med en festebrakett slik at du praktisk kan plassere den under et skrivebord eller et bord, slik at en strømkilde er diskret og alltid i nærheten. Den har to USB-porter slik at du kan lade mobile enheter og nettbrett direkte fra skrivebordet.  Spesifikasjoner 2 stk. strømutganger2 stk. USB-porterMonteringsbrakettKabellengde: 1,5 meter2 års garanti Strømforgrener 149 NOK 149 NewCondition Discontinued
 1. Hjem og fritid
 2. Strøm og Installasjon
 3. Strømforgrener