Vi bruker cookies (informasjonskapsler) for å gi deg den beste opplevelsen og til å tilpasse annonser. Vi selger ikke informasjonen din. Du kan når som helst trekke tilbake ditt samtykke. Ved å klikke ”Jeg aksepterer” godkjenner du bruk av informasjonskapsler.
Nyhet

Tilbehørspakke til din robotstøvsuger fra Neato

Neato Replacement Kit

  Art.nr: 1014720
 • Spiral- og sidebørste
 • 2 stk. HEPA-filtre
 • Kompatibel med Neato D10, D9, D8, D7 og D6
 • Kompatibel med Neato D4 (utenom sidebørste)

Internett

På lager
Fri frakt eller prioritert håndtering?
Se leveringsalternativene dine her.

Denne varen selges kun på internett.

Produktanmeldelser

Produktbeskrivelse

Neato Replacement Kit inneholder alle de viktigste erstatningsdelene for å opprettholde robotstøvsugerens ytelse og levetid. Pakken inneholder en roterende spiralbørste, en sidebørste, et rengjøringsverktøy og to HEPA-filtre.

Optimal rengjøring med forbedret tilbehør

Neato Side Brush er en erstatningsbørste som lar robotstøvsugeren din nå helt ut til vegger og lister for optimal rengøjring. Børstene kan enkelt byttes ut ved behov for å rengjøres eller erstattes, noe Neato anbefaler at man gjør minst hver 6.–8. måned. Bruk det inkluderte rengjøringsverktøyet for å holde børstene rene og maksimere varigheten.

Den allsidige og effektive Neato Spiral Combo kombinerer blad og børste for å kunne betjene en rekke forskjellige gulvtyper. Børsten roterer mens robotstøvsugeren går og sørger for optimalt rengjøringsresultat uansett underlag.

Pakken inneholder også to kvalitetsfiltre av HEPA-standard, som samler opp opptil 99,5 prosent av støv og allergener. Regelmessig erstatning av filtrene vil ikke bare forlenge robotstøvsugerens levetid, men også gi deg og dine et bedre inneklima i hjemmet.

Kompatible modeller

 • Neato D10
 • Neato D9
 • Neato D8
 • Neato D7
 • Neato D6
 • Neato D4 (utenom sidebørste)

1014720 1014720 Neato Neato Replacement Kit 945-0380 Neato Replacement Kit inneholder alle de viktigste erstatningsdelene for å opprettholde robotstøvsugerens ytelse og levetid. Pakken inneholder en roterende spiralbørste, en sidebørste, et rengjøringsverktøy og to HEPA-filtre. Optimal rengjøring med forbedret tilbehørNeato Side Brush er en erstatningsbørste som lar robotstøvsugeren din nå helt ut til vegger og lister for optimal rengøjring. Børstene kan enkelt byttes ut ved behov for å rengjøres eller erstattes, noe Neato anbefaler at man gjør minst hver 6.–8. måned. Bruk det inkluderte rengjøringsverktøyet for å holde børstene rene og maksimere varigheten.Den allsidige og effektive Neato Spiral Combo kombinerer blad og børste for å kunne betjene en rekke forskjellige gulvtyper. Børsten roterer mens robotstøvsugeren går og sørger for optimalt rengjøringsresultat uansett underlag.Pakken inneholder også to kvalitetsfiltre av HEPA-standard, som samler opp opptil 99,5 prosent av støv og allergener. Regelmessig erstatning av filtrene vil ikke bare forlenge robotstøvsugerens levetid, men også gi deg og dine et bedre inneklima i hjemmet.Kompatible modellerNeato D10Neato D9Neato D8Neato D7Neato D6Neato D4 (utenom sidebørste) Støvsugertilbehør 599 NOK 599 NewCondition InStock
 1. Hjem og fritid
 2. Støvsugere og Rengjøring
 3. Støvsugertilbehør