Vi bruker cookies (informasjonskapsler) for å gi deg den beste opplevelsen og til å tilpasse annonser. Vi selger ikke informasjonen din. Du kan når som helst trekke tilbake ditt samtykke. Ved å klikke ”Jeg aksepterer” godkjenner du bruk av informasjonskapsler.

Ekstrabatteri til Neato robotstøvsugere

Neato Botvac Battery Replacement Kit - Connected

  Art.nr: 1007978
  • 14,4 V 4200 mAh
  • For Neato Botvac robotstøvsugere
  • Oppladbart Litiumjonbatteri

Internett

På lager
Fri frakt eller prioritert håndtering?
Se leveringsalternativene dine her.

Denne varen selges kun på internett.

Tilbehør

Produktanmeldelser

Tekniske spesifikasjoner

Produktbeskrivelse

Sørg for at din Neato robotstøvsuger kjører på høyeste kapasitet med ett nytt supert batteri. Neato Botvac Connected batteripakke er ett oppladbart litiumjonbatteri med en kapasitet på 4200 mAh som maksimerer støvsugerens rengjøring og rekkevidde. Ekstrabatteriet er spesielt designet for alle Neato Botvac Connected robotstøvsugere som leveres med litiumjonbatterier.

Seks måneders begrenset garanti fra produsent.

1007978 1007978 Neato Neato Botvac Battery Replacement Kit - Connected 945-0225 Sørg for at din Neato robotstøvsuger kjører på høyeste kapasitet med ett nytt supert batteri. Neato Botvac Connected batteripakke er ett oppladbart litiumjonbatteri med en kapasitet på 4200 mAh som maksimerer støvsugerens rengjøring og rekkevidde. Ekstrabatteriet er spesielt designet for alle Neato Botvac Connected robotstøvsugere som leveres med litiumjonbatterier. Seks måneders begrenset garanti fra produsent. Støvsugertilbehør 4 4 649 NOK 649 NewCondition InStock
  1. Hjem og fritid
  2. Støvsugere og Rengjøring
  3. Støvsugertilbehør