Vi bruker cookies (informasjonskapsler) for å gi deg den beste opplevelsen og til å tilpasse annonser. Vi selger ikke informasjonen din. Du kan når som helst trekke tilbake ditt samtykke. Ved å klikke ”Jeg aksepterer” godkjenner du bruk av informasjonskapsler.

Universalt munnstykke for møbler og gulv

Dustett Universal Duo Brush

  Art.nr: 1002168
 • 2-i-1 munnstykke til støvsugere
 • For møbler og gulv
 • Passer alle støvsugere

Internett

Ikke på lager. (Utgående modell)

Produktanmeldelser

Produktbeskrivelse

Med Dustett Universal Duo Brush, er det lettere å holde rent! Munnstykket har to funksjoner i en og samme. Den ene siden er med børste og gummi for å effektivt støvsuge gulv, og den andre med møbelbørste som effektivt fjerner hår og støv. Universal Duo Brush passer alle type rør.  

Egenskaper

 • Universal munnstykke til støvsugere for møbler og gulv.
 • Varier mellom harde og myke gulv, uten å skifte munnstykke. Enkel og rask konvertering for å nå f.eks. hyller.  
 • Hvit kabinett og gummikant for å unngå riper og merker.
 • Dobbel pute på møbelbørsten som effektivt plukker opp tråder fra møbler, tepper og andre tekstiloverflater.
 • Kort og åpen luftvei mellom røret og munnstykket som gjør det enkelt å fjerne om noe sitter fast.
 • Universal tilkobling som passer de aller fleste runde og ovale rør.
1002168 Dustett Dustett Universal Duo Brush 1980 Med Dustett Universal Duo Brush, er det lettere å holde rent! Munnstykket har to funksjoner i en og samme. Den ene siden er med børste og gummi for å effektivt støvsuge gulv, og den andre med møbelbørste som effektivt fjerner hår og støv. Universal Duo Brush passer alle type rør.   Egenskaper Universal munnstykke til støvsugere for møbler og gulv. Varier mellom harde og myke gulv, uten å skifte munnstykke. Enkel og rask konvertering for å nå f.eks. hyller.  Hvit kabinett og gummikant for å unngå riper og merker. Dobbel pute på møbelbørsten som effektivt plukker opp tråder fra møbler, tepper og andre tekstiloverflater. Kort og åpen luftvei mellom røret og munnstykket som gjør det enkelt å fjerne om noe sitter fast. Universal tilkobling som passer de aller fleste runde og ovale rør. Støvsugertilbehør 5 1 49 NOK 49 NewCondition Discontinued
 1. Hjem & Fritid
 2. Støvsugere & Rengjøring
 3. Støvsugertilbehør