Universalt støvsugermunnstykke

Dammsugarmunstycke

  Art.nr: 233456
  • Passer både runde og ovale rør
  • 295 mm
  • For alle overflater

Internett

På lager
Fri frakt eller raskeste levering?
Se leveringsalternativene dine her.

Produktanmeldelser

Produktbeskrivelse

Dustett gulvmunnstykket er et universelt støvsugermunnstykke som passer de fleste støvsugere og både runde og ovale støvsuger. Dette patenterte munnstykket har en veldig god oppsugingsevne på alle typer gulv og overflater, og du trenger ikke å endre noen innstillinger eller trykk på en pedal for å veksle mellom et hardt gulv til et mykt teppe.

Gulvmunnstykket har en optimalisert luftstrømsystem suger i støv og skitt fra alle kanter på alle overflater, tepper og matter. Dustett har verken børster eller filtremser på undersiden som kan løsne eller at støvet bare blir sittende fast og er vanskelig å fjerne. I stedet får du et effektivt munnstykke som ikke vil ripe opp gulvet eller møblene dine takket være den beskyttende kanten som beskytter møbler og listverk mot stygge merker.

  • Høyde: 43 mm
  • Bredde: 295 mm
  • Vekt: 0,3 kg
233456 Dustett Dammsugarmunstycke 1990 Dustett gulvmunnstykket er et universelt støvsugermunnstykke som passer de fleste støvsugere og både runde og ovale støvsuger. Dette patenterte munnstykket har en veldig god oppsugingsevne på alle typer gulv og overflater, og du trenger ikke å endre noen innstillinger eller trykk på en pedal for å veksle mellom et hardt gulv til et mykt teppe. Gulvmunnstykket har en optimalisert luftstrømsystem suger i støv og skitt fra alle kanter på alle overflater, tepper og matter. Dustett har verken børster eller filtremser på undersiden som kan løsne eller at støvet bare blir sittende fast og er vanskelig å fjerne. I stedet får du et effektivt munnstykke som ikke vil ripe opp gulvet eller møblene dine takket være den beskyttende kanten som beskytter møbler og listverk mot stygge merker. *{padding:0;margin:0;overflow:hidden}html,body{height:100%}img,span{position:absolute;width:100%;top:0;bottom:0;margin:auto}span{height:1.5em;text-align:center;font:48px/1.5 sans-serif;color:white;text-shadow:0 0 0.5em black}▶" frameborder="0" loading="lazy" allowfullscreen> Høyde: 43 mmBredde: 295 mmVekt: 0,3 kg Støvsugertilbehør 4,5 56 249 NOK 249 NewCondition InStock
  1. Hjem og fritid
  2. Støvsugere og Rengjøring
  3. Støvsugertilbehør