Vi bruker cookies (informasjonskapsler) for å gi deg den beste opplevelsen og til å tilpasse annonser. Vi selger ikke informasjonen din. Du kan når som helst trekke tilbake ditt samtykke. Ved å klikke ”Jeg aksepterer” godkjenner du bruk av informasjonskapsler.

Kraftig Xiaomi-robotstøvsuger som også våtmopper

Xiaomi Xiaomi Mi Robot Vacuum Mop Essential

  Art.nr: 1015910
  • Støvsuger og våtmopper
  • Styres via smarttelefon
  • Høy sugekraft (2200 Pa)
  • Vaskbart HEPA-filter
  • Automatisk lading

Dette produktet selges ikke separat

Produktet finnes som en del av en pakkeløsning

Produktanmeldelser

Tekniske spesifikasjoner

Produktbeskrivelse

Oppnå et skinnende rent hjem med Xiaomis Mi Robot Vacuum Mop Essential, som kan både støvsuge og våtmoppe samtidig. Robotstøvsugeren er utstyrt med en sterk motor som yter 2200 Pa sugekraft, slik at den enkelt fanger opp støv og smuss fra gulvene dine. Innebygd WiFi gjør at den kan styres via mobilen uansett hvor du er, slik at du alltid kan komme hjem til plettfrie gulv.

Rengjør overalt

Xiaomis smarte robotstøvsuger kommer til nesten overalt. Med en høyde på bare 8,2 cm kommer den til under sofaen, bordet og kroken under skapet. Den kan også forsere hindre på 1,7 cm, slik at den også tar seg frem der det er tepper, ledninger og små terskler.

Avansert navigasjon

Med en innebygd databrikke og smarte algoritmer kan Vacuum Mop Essential optimalisere rengjøringen i akkurat ditt hjem. En laser kartlegger rommene dine mens enheten regner ut den mest effektive fremgangsmåten for å gjøre rent. Til sammen sørger 15 kvalitetssikrede og presise sensorer at robotstøvsugeren kjører slik den skal, uten å sette seg fast eller kjøre hodestups ned trappa.

Våtmopper mens den støvsuger

Ikke alt lar seg suge opp. Derfor er Mi Robot Vacuum Mop Essential – som navnet tilsier – utstyrt med en våtmoppfunksjon, som vasker bort flekker og annet smuss. Fyll på tanken på 200 ml, monter våtmoppen på undersiden og la robotstøvsugeren gjøre jobben. Mi Robot Vacuum Mop Essential fukter moppen kontinuerlig og tilpasser vannmengden elektronisk, slik at du ikke vil oppleve store våte flekker på gulvet. Blant tre alternativer velger selv hvilken vannmengde du ønsker for ditt gulv.

Imponerende sugekraft

Med en sugekraft på 2200 Pa, et vanlig parameter for å måle sugeeffekt, er Mi Robot Vacuum Mop Essential på høyde med mange premiumstøvsugere på markedet. Høy sugeeffekt betyr at den kan plukke opp større og tyngre typer smuss, og gir renere resultater. Når du ikke trenger maksimal sugekraft, er det lurt å velge en av de andre tre modusene for å heller maksimere batteritiden.

Helt selvgående

Det store litium-ion-batteriet på 2500 mAh sørger for at støvsugeren på bare én ladning kan rengjøre en etasje på opptil 120 m². Når batteriet er nede på 15 prosent, kjører enheten selv tilbake til ladestasjonen for å øke batteritiden. Deretter kjører den tilbake for å fortsette akkurat der den var.

Kompatibel med Google Home og Amazon Alexa

Ved hjelp av Mi Home-appen kan du iverksette, følge og planlegge rengjøringen din. Du kan kartlegge hvor og hvordan du ønsker at robotstøvsugeren skal rengjøre og lage daglige tidsskjemaer. Den er tillegg kompatibel med bl.a. Google Assistant og Alexa, slik at du kan starte og stoppe rengjøringen gjennom stemmestyring.

1015910 1015910 Xiaomi Xiaomi Xiaomi Mi Robot Vacuum Mop Essential SKV4136GL Oppnå et skinnende rent hjem med Xiaomis Mi Robot Vacuum Mop Essential, som kan både støvsuge og våtmoppe samtidig. Robotstøvsugeren er utstyrt med en sterk motor som yter 2200 Pa sugekraft, slik at den enkelt fanger opp støv og smuss fra gulvene dine. Innebygd WiFi gjør at den kan styres via mobilen uansett hvor du er, slik at du alltid kan komme hjem til plettfrie gulv. Rengjør overaltXiaomis smarte robotstøvsuger kommer til nesten overalt. Med en høyde på bare 8,2 cm kommer den til under sofaen, bordet og kroken under skapet. Den kan også forsere hindre på 1,7 cm, slik at den også tar seg frem der det er tepper, ledninger og små terskler.Avansert navigasjonMed en innebygd databrikke og smarte algoritmer kan Vacuum Mop Essential optimalisere rengjøringen i akkurat ditt hjem. En laser kartlegger rommene dine mens enheten regner ut den mest effektive fremgangsmåten for å gjøre rent. Til sammen sørger 15 kvalitetssikrede og presise sensorer at robotstøvsugeren kjører slik den skal, uten å sette seg fast eller kjøre hodestups ned trappa.Våtmopper mens den støvsugerIkke alt lar seg suge opp. Derfor er Mi Robot Vacuum Mop Essential – som navnet tilsier – utstyrt med en våtmoppfunksjon, som vasker bort flekker og annet smuss. Fyll på tanken på 200 ml, monter våtmoppen på undersiden og la robotstøvsugeren gjøre jobben. Mi Robot Vacuum Mop Essential fukter moppen kontinuerlig og tilpasser vannmengden elektronisk, slik at du ikke vil oppleve store våte flekker på gulvet. Blant tre alternativer velger selv hvilken vannmengde du ønsker for ditt gulv.Imponerende sugekraftMed en sugekraft på 2200 Pa, et vanlig parameter for å måle sugeeffekt, er Mi Robot Vacuum Mop Essential på høyde med mange premiumstøvsugere på markedet. Høy sugeeffekt betyr at den kan plukke opp større og tyngre typer smuss, og gir renere resultater. Når du ikke trenger maksimal sugekraft, er det lurt å velge en av de andre tre modusene for å heller maksimere batteritiden.Helt selvgåendeDet store litium-ion-batteriet på 2500 mAh sørger for at støvsugeren på bare én ladning kan rengjøre en etasje på opptil 120 m². Når batteriet er nede på 15 prosent, kjører enheten selv tilbake til ladestasjonen for å øke batteritiden. Deretter kjører den tilbake for å fortsette akkurat der den var.Kompatibel med Google Home og Amazon AlexaVed hjelp av Mi Home-appen kan du iverksette, følge og planlegge rengjøringen din. Du kan kartlegge hvor og hvordan du ønsker at robotstøvsugeren skal rengjøre og lage daglige tidsskjemaer. Den er tillegg kompatibel med bl.a. Google Assistant og Alexa, slik at du kan starte og stoppe rengjøringen gjennom stemmestyring. Robotstøvsuger 2690 NOK 2690 NewCondition InStock
  1. Hjem og fritid
  2. Støvsugere og Rengjøring
  3. Robotstøvsuger