Vi bruker cookies (informasjonskapsler) for å gi deg den beste opplevelsen og til å tilpasse annonser. Vi selger ikke informasjonen din. Du kan når som helst trekke tilbake ditt samtykke. Ved å klikke ”Jeg aksepterer” godkjenner du bruk av informasjonskapsler.

Roborock S5 Max – testvinner hos Dagbladet

Roborock S5 Max White

  Art.nr: 1011237
 • Støvsuger og våtmopper
 • Opptil 3 timers batteritid
 • WiFi- og appstøtte
 • 360° lasernavigasjon
 • Google Home-kompatibel

Internett

På lager
Fri frakt eller prioritert håndtering?
Se leveringsalternativene dine her.
Variant Hvit

3 987,-

Delbetal fra 377,-/mnd. Info

Info

14 dagers angrerett

Raske leveranser

30 dager åpent kjøp

Tilbehør

Produktanmeldelser

Tekniske spesifikasjoner

Produktbeskrivelse

Xiaomi Roborock S5 Max er en forbedret utgave av testvinneren S5, som på grunn av sin funksjonalitet og ytelse har blitt umåtelig populær i Norge. Nye S5 Max har en batterikapasitet på opptil tre timers kontinuerlig rengjøring, forbedret sugeevne og en våtmoppingsfunksjon med enda større vanntank. Smarte S5 Max navigerer seg enkelt rundt alle hindre, og rengjør samtidig tett inntil kanter, vegger og møbler. Appstyringen lar deg bestemme akkurat når og hvor du vil den skal rengjøre. Tiden du frigjør kan du bruke på akkurat det du vil – unn deg en regelmessig dose hverdagsluksus!

Roborock S5 Max er også utstyrt med en forbedret rullebørste, som er tettere enn noensinne og håndterer hår og pels uten problemer. Sidebørstene har blitt erstattet av silikonbørster, som effektiviserer innsamlingen av støv og smuss.

Anbefalt av Tek.no

Roborock S5 Max gjennomgikk 22. august 2020 en test i regi av Tek.no og anbefales med karakteren 9 av 10. Dette er et lite utdrag av hva de hadde å si:

«Robotstøvsugeren som kan gjøre nesten alt, til en hyggelig pris.»

Hele testen finner du her.

Testvinner hos Dagbladet

Roborock S5 Max gikk til topps i Dagbladets test av robotstøvsugere i mai 2020. Robotstøvsugeren var den eneste som fikk terningkast seks, fordi den «leverer svært godt på alle punkter», har den beste appen og er lett å vedlikeholde.

Du kan lese hele testen på Dagbladet Pluss (krever abonnement). 

Omfattende oppgraderinger fra gamle Roborock S5

 • Raskere: Ny prosessor lar S5 Max ta raskere beslutninger, som effektiviserer rengjøringen og gir bedre resultater
 • Forbedret batteritid: Nye S5 Max har opptil 3 timers driftstid
 • AI-lading: Smarte algoritmer beregner hvor mye strøm som trengs for å fullføre en rengjøringsrunde, og tilpasser ladningen deretter
 • Ny app: En forbedret Roborock-app gir deg flere funksjoner, slik som no-go-soner, virtuelle vegger, oppretting av romnavn for spesifikke rengjøringsinstrukser og kartstøtte for flere etasjer
 • Større, smartere vanntank: En elektronisk 290 ml vanntank lar deg styre vannmengden under moppingen via Roborock-appen
 • Avgrens moppingen: Nye S5 Max lar deg ekskludere områder fra mopping, f.eks. områder med tepper
 • Oppgraderte sidebørster: Børstematerialet i S5 Max er silikon, som både gjør rengjøringsresultatet bedre og børstene lengre levetid
 • Avtakbar rullebørste: Den avtakbare rullebørsten i S5 Max er lett å holde ren og fri for hår

Smart støvsuger med smart navigasjon

Xiaomi har tatt verden med storm og klatrer raskt på listen over verdens største mobilprodusenter. Det kinesiske selskapet lager imidlertid mye mer enn bare smarttelefoner; også husholdningsapparatene deres er smarte, innovative og brukervennlige.

Robotstøvsugeren Roborock S5 Max kan kombinere to gjøremål i ett og forenkle hverdagen din, ved både å støvsuge og våtmoppe hjemmet ditt i én og samme økt.

Dette gjør den ved først å bruke «laserøyet» sitt til å skanne hjemmet ditt i 360°, slik at den kan bedømme avstanden til ulike hindre som vegger og møbler. Etter å ha skannet omgivelsene sine, begynner S5 Max å rengjøre kantene i rommet, for deretter systematisk å støvsuge i rette linjer til rommet er helt rent.

S5 Max har en batterikapasitet på opptil 3 timer, med 3 timers ladetid.

Kraftig batteri

Et kraftig li-ion-batteri på 5200 mAh gir opptil to timers driftstid, noe som gjør at S5 Max kan dekke opptil 200 m² gulvflate. Når batterinivået er nede på 20 %, returnerer robotstøvsugeren til ladestasjonen, før den ved behov fortsetter på samme sted som den slapp. Også ladestasjonen er oppgradert fra tidligere versjon, med beskyttelsesmekanismer mot overoppheting, overspenning og kortslutning.

Effektiv støvsuging

Under Roborock S5 Max sitter en støvsugerrull med børster i V-formasjon, som roterer med en hastighet på 1 350 omdreininger i minuttet for effektivt støvopptak. På siden sitter en sidebørste av silikon, som soper inn støv og smuss fra kanten inn mot midten. Støvet tas opp i en beholder på 0,5 liter, som er nok til flere runder rundt i hjemmet. Et vaskbart filter holder støvsugeren din ren og klar også etter mange gangers bruk.

Sammenlignet med forgjengeren har Roborock S5 Max en forbedret sugekraft på hele 2 000 Pa, som gjør den enda bedre på å fange opp smuler, sandkorn og støv fra gulv og tepper. Heller ikke pels og hår slipper unna når Roborock S5 Max gjøre sine sveip rundt i hjemmet ditt.

For å unngå at hår vikler seg inn i motoren, har hovedbørste, sidebørste og hjul blitt utstyrt med spesielle egenskaper som hindrer at motoren inntar hår og overopphetes. En spesiell børste og kniv er også inkludert, slik at du lettere får rengjort hovedbørsten for lange hårstrå ved behov.

Xiaomi Robot Vacuum Roborock S5 Max har fire forskjellige modi og kan stilles inn slik at den automatisk tilpasser sugekraften etter underlaget. Da vil støvsugerens sensorer merke når den befinner seg på et teppe, og deretter gi beskjed til motoren om å øke sugekraften for å oppnå et optimalt resultat.

Skinnende rene gulv

Når gulvet er rengjort for støv og suler, kan du også be Roborock S5 Max om å våtmoppe gulvet. En stor vanntank på 290 ml fylles med vann og plasseres på undersiden av roboten. Vannet fukter en mopp av mikrofiber med samme bredde som hovedbørsten.

Styr med mobilen

Takket være robotens integrerte WiFi kan du enkelt programmere din S5 Max fra smarttelefonen. I Roborock-appen kan du sette opp tidsskjemaer for når den skal gjøre rent, og holde oversikt over alle innstillinger. I appen kan du se kartet S5 Max lager av hjemmet ditt, navngi forskjellige rom og bestemme akkurat hvor den skal gjøre rent. Du kan også opprette virtuelle barrierer og røde soner hvor roboten holder seg unna, f.eks. rundt kjæledyrets matfat eller barnas lekesone.

Kompatibel med Google Home

Din smarte støvsugerrobot kan også forstå stemmekommandoer, om du kobler den til Google Home i hjemmet ditt. Ved å legge til Mi Home i Google-systemet, kan fortelle Google Assistant når du vil at S5 Max skal starte, stoppe, dra tilbake til ladestasjonen eller lage nye tidsskjemaer bare ved hjelp av stemmen.

Roborock S5 Max har to timers batterikapasitet og rengjør opptil 200 m² gulvflate.

Egenskaper

 • Kartlegging og romgjenkjenning
 • Skjemalegging og timer
 • Trappesensor
 • Automatisk ladedokking
 • «No-Go Zones» via app
 • Støtte for Google Home

Spesifikasjoner

 • Opptil 2 timers batteritid
 • 0,46 l støvbeholder
 • 60 dB maksimalt lydnivå
 • Opptil 200 m² overflate
 • Takler terskler på 2 cm
 • 3 timers ladetid