Vi bruker cookies (informasjonskapsler) for å gi deg den beste opplevelsen og til å tilpasse annonser. Vi selger ikke informasjonen din. Du kan når som helst trekke tilbake ditt samtykke. Ved å klikke ”Jeg aksepterer” godkjenner du bruk av informasjonskapsler.

Neato D8 intelligent robotstøvsuger

Neato D8

  Art.nr: 1014060
  • Rekker helt ut i hjørnene
  • Stor børste og støvbeholder
  • Opptil 90 minutters batteritid
  • Enkel håndtering via app

Internett

Forhåndsbestilling
Fri frakt eller prioritert håndtering?
Se leveringsalternativene dine her.

Denne varen selges kun på internett.

7 990,-

Delbetal fra 711,-/mnd. Info

Info

Tilbehør

Produktanmeldelser

Produktbeskrivelse

Neato D8 er en intelligent robotstøvsuger med nøyaktig lasernavigasjon og en brukervennlig app. Med 90 minutters driftstid er selv større hjem en lek, og skulle den allikevel behøve en ladepause så setter i gang igjen der den slapp så fort den gjenopptar arbeidet. Med Neato D8 blir det rent helt ut i hjørnene og det effektive filteret fanger opp så mye så mulig av allergener og støvpartikler. 

Unikt design for mer nøyaktig rengjøring

Neato introduserte sitt velkjente D-formede design for over 15 år siden. Den unike D-formen og børsten som går fra kant til kant gjør at D8 når helt inn i hjørnene. D8 har også markedets største støvbeholder. 

Bildene viser forskjellen mellom Neato D8 og sirkulære modeller:

D8s effektive filter fanger opptil 99,5 %* av allergener og mikrostøvpartikler. Den har dessuten en energigjerrig økomodus for vanlig støvsuging og en turbomodus som er tiltenkt områder som krever ekstra kraftig renhold. 

Lang driftstid og presis navigering

Neatos intelligente robotstøvsuger bruker LIDAR-drevet LaserSmart-teknologi for å kartlegge og navigere i hjemmet ditt med millimeterpresisjon, selv i dempet belysning og under møblene dine. Når det nærmer seg tid for lading tar støvsugeren en pause og kjører til ladestasjonen sin. Når den på nytt er klar til dyst setter den i gang igjen der den slapp. Neato D8 har 90 minutters driftstid for å kunne støvsuge selv større hjem på én og samme lading. 

Med Neato LaserSmart-teknologi trenger du ikke bekymre deg for trappene. Roboten din lærer seg hva den skal holde seg unna, slik som trapper og nedsenkede partier. Dette setter den i gang med på sin aller første runde rundt i hjemmet ditt og fortsetter å tilpasse seg for hver gang du bruker den.

Total kontroll rett fra din smarttelefon

Benytt deg av Neato-appen for å starte, skjemaplanlegge, motta systemmeldinger og se på status på rengjøringen når du er på farten.  Du kan også benytte appen som en fjernkontroll for å manuelt styre din Neato-robot.  

1014060 1014060 Neato Neato D8 945-0373 Neato D8 er en intelligent robotstøvsuger med nøyaktig lasernavigasjon og en brukervennlig app. Med 90 minutters driftstid er selv større hjem en lek, og skulle den allikevel behøve en ladepause så setter i gang igjen der den slapp så fort den gjenopptar arbeidet. Med Neato D8 blir det rent helt ut i hjørnene og det effektive filteret fanger opp så mye så mulig av allergener og støvpartikler. Unikt design for mer nøyaktig rengjøringNeato introduserte sitt velkjente D-formede design for over 15 år siden. Den unike D-formen og børsten som går fra kant til kant gjør at D8 når helt inn i hjørnene. D8 har også markedets største støvbeholder. Bildene viser forskjellen mellom Neato D8 og sirkulære modeller:D8s effektive filter fanger opptil 99,5 %* av allergener og mikrostøvpartikler. Den har dessuten en energigjerrig økomodus for vanlig støvsuging og en turbomodus som er tiltenkt områder som krever ekstra kraftig renhold. Lang driftstid og presis navigeringNeatos intelligente robotstøvsuger bruker LIDAR-drevet LaserSmart-teknologi for å kartlegge og navigere i hjemmet ditt med millimeterpresisjon, selv i dempet belysning og under møblene dine. Når det nærmer seg tid for lading tar støvsugeren en pause og kjører til ladestasjonen sin. Når den på nytt er klar til dyst setter den i gang igjen der den slapp. Neato D8 har 90 minutters driftstid for å kunne støvsuge selv større hjem på én og samme lading. Med Neato LaserSmart-teknologi trenger du ikke bekymre deg for trappene. Roboten din lærer seg hva den skal holde seg unna, slik som trapper og nedsenkede partier. Dette setter den i gang med på sin aller første runde rundt i hjemmet ditt og fortsetter å tilpasse seg for hver gang du bruker den.Total kontroll rett fra din smarttelefonBenytt deg av Neato-appen for å starte, skjemaplanlegge, motta systemmeldinger og se på status på rengjøringen når du er på farten.  Du kan også benytte appen som en fjernkontroll for å manuelt styre din Neato-robot.   Robotstøvsuger 7990 NOK 7990 NewCondition PreOrder
  1. Hjem og fritid
  2. Støvsugere og Rengjøring
  3. Robotstøvsuger