Vi bruker cookies (informasjonskapsler) for å gi deg den beste opplevelsen og til å tilpasse annonser. Vi selger ikke informasjonen din. Du kan når som helst trekke tilbake ditt samtykke. Ved å klikke ”Jeg aksepterer” godkjenner du bruk av informasjonskapsler.

Smart robotstøvsuger – perfekt for deg med kjæledyr

Neato D6

  Art.nr: 1004696
 • Avansert lasernavigasjon
 • WiFi-tilkobling
 • Kompatibel med Google Home
 • Opptil tre gulvplaner
 • Neato-app for iOS og Android

Denne varen er ikke lenger i salg

Du har kommet til et produkt som ikke lenger finnes i sortimentet vårt.

Tilbehør

Produktanmeldelser

Tekniske spesifikasjoner

Produktbeskrivelse

Neato D6 har et smart laser navigasjonsystem, kraftig sugeeffekt og WiFi-tilkobling. Den fungerer på alle gulvtyper, har en stor støvbeholder og passer perfekt for deg med kjæledyr. Med Neato-appen kan du enkelt starte, stoppe og justere programmene etter dine personlige behov og ønsker.

Avansert lasernavigasjon

Neato D6 er utstyrt med en smart laser navigasjonssystem som skanner og kartlegger rommet, planlegger og rengjøre metodisk og flytter seg automatisk fra rom til rom. Den deler rommet inn i flere soner og starter rengjøringen ut ifra et systematisk mønster med rette linjer. I tillegg til at den registrer hindringer, møbler og trapper. Takket være en praktisk laserfunksjon kan robotstøvsugeren også rengjøre i mørket.

Planlegg rengjøringen

Legg visuelle grenser rundt steder du vil at robotstøvsugeren skal unngå. Dette kan blant annet være i døråpning, rundt matskålen til hunden eller lignende. 

Bruk Neato-appen til å rengjøre gulvene uansett hvor du befinner deg. Start, stopp, pause, planlegg og motta varsler underveis. Neato-appen er kompatibel med både iOS og Android.

Vinn kampen mot dyrehår

Sammenlignet med tidligere modeller, har Neato D6 blitt oppgradert med 70 % større kombinasjonsbørste som strekker seg langs hele fronten. Den er dessuten utstyrt med et Ultra Performance Filter som enkelt fanger opp små partikler og dyrehår.

Robotstøvsugeren har en unik D-form som når inn i hjørner og kanter, og plukker opp mer støv og smuss. Neato D6 er et perfekt tilbehør for ethvert hjem.

Flere gulvplaner

Neato D6 kommer med flere gulvplaner som lagrer opptil tre gulvkart. Denne funksjonen passer perfekt til deg med flere etasjer, da du kan legge opp visuelle grenser på hver etasje, slik at robotstøvsugeren ikke gjør noe uønsket.

Mer kraft for hjemmet

Med opptil 2 timers batteritid passer den perfekt for både hus og leiligheter. Noen ganger trenger robotstøvsugeren litt ekstra kraft for å fullføre jobben. Med hurtiglading kan den finne ut hvor mye strøm den trenger for å fullføre jobben, lade opp etter behov og deretter fortsette der den slapp. Helt av seg selv.

Få automatiske oppdateringer

Neato D6 er en robotstøvsuger som blir bedre med tiden. Motta regelmessige oppdateringer med nye funksjoner. Start og stoppe robotstøvsugeren med smarttelefonen, Apple Watch, Android Wear, Alexa og Google Home. Alt dette for en smartere hjem.

Kompatibel med Google Home

Bruker du Google Home? Nå kan du synkronisere din smarte og tilkoblede støvsuger for å ta forskjellige talekommandoer. Det eneste du trenger å gjøre er å koble Neato Robot med Google Assistant, og deretter kan du be den blant annet om å starte opp, pause eller be den gå til ladestasjonen.

Se også

Populær Xiaomi-modell

(2 stk)
 • Støvsuger og våtmopper
 • Opptil 3 timers batteritid
 • WiFi- og appstøtte

4 790,-

Se også

Populær Xiaomi-modell

(2 stk)
 • Støvsuger og våtmopper
 • Opptil 3 timers batteritid
 • WiFi- og appstøtte

4 790,-

1004696 Neato Neato D6 945-0318 Neato D6 har et smart laser navigasjonsystem, kraftig sugeeffekt og WiFi-tilkobling. Den fungerer på alle gulvtyper, har en stor støvbeholder og passer perfekt for deg med kjæledyr. Med Neato-appen kan du enkelt starte, stoppe og justere programmene etter dine personlige behov og ønsker. Avansert lasernavigasjon Neato D6 er utstyrt med en smart laser navigasjonssystem som skanner og kartlegger rommet, planlegger og rengjøre metodisk og flytter seg automatisk fra rom til rom. Den deler rommet inn i flere soner og starter rengjøringen ut ifra et systematisk mønster med rette linjer. I tillegg til at den registrer hindringer, møbler og trapper. Takket være en praktisk laserfunksjon kan robotstøvsugeren også rengjøre i mørket. Planlegg rengjøringen Legg visuelle grenser rundt steder du vil at robotstøvsugeren skal unngå. Dette kan blant annet være i døråpning, rundt matskålen til hunden eller lignende. Bruk Neato-appen til å rengjøre gulvene uansett hvor du befinner deg. Start, stopp, pause, planlegg og motta varsler underveis. Neato-appen er kompatibel med både iOS og Android. Vinn kampen mot dyrehår Sammenlignet med tidligere modeller, har Neato D6 blitt oppgradert med 70 % større kombinasjonsbørste som strekker seg langs hele fronten. Den er dessuten utstyrt med et Ultra Performance Filter som enkelt fanger opp små partikler og dyrehår. Robotstøvsugeren har en unik D-form som når inn i hjørner og kanter, og plukker opp mer støv og smuss. Neato D6 er et perfekt tilbehør for ethvert hjem. Flere gulvplaner Neato D6 kommer med flere gulvplaner som lagrer opptil tre gulvkart. Denne funksjonen passer perfekt til deg med flere etasjer, da du kan legge opp visuelle grenser på hver etasje, slik at robotstøvsugeren ikke gjør noe uønsket. Mer kraft for hjemmet Med opptil 2 timers batteritid passer den perfekt for både hus og leiligheter. Noen ganger trenger robotstøvsugeren litt ekstra kraft for å fullføre jobben. Med hurtiglading kan den finne ut hvor mye strøm den trenger for å fullføre jobben, lade opp etter behov og deretter fortsette der den slapp. Helt av seg selv. Få automatiske oppdateringer Neato D6 er en robotstøvsuger som blir bedre med tiden. Motta regelmessige oppdateringer med nye funksjoner. Start og stoppe robotstøvsugeren med smarttelefonen, Apple Watch, Android Wear, Alexa og Google Home. Alt dette for en smartere hjem. Kompatibel med Google Home Bruker du Google Home? Nå kan du synkronisere din smarte og tilkoblede støvsuger for å ta forskjellige talekommandoer. Det eneste du trenger å gjøre er å koble Neato Robot med Google Assistant, og deretter kan du be den blant annet om å starte opp, pause eller be den gå til ladestasjonen. Robotstøvsuger 4,1 18 4490 NOK 4490 NewCondition Discontinued
 1. Hjem & Fritid
 2. Støvsugere & Rengjøring
 3. Robotstøvsuger