Vi bruker cookies (informasjonskapsler) for å gi deg den beste opplevelsen og til å tilpasse annonser. Vi selger ikke informasjonen din. Du kan når som helst trekke tilbake ditt samtykke. Ved å klikke ”Jeg aksepterer” godkjenner du bruk av informasjonskapsler.

Effektiv robotstøvsuger med avansert lasernavigasjon

Neato D4

  Art.nr: 1004695
  • Avansert lasernavigasjon
  • Kombinasjonsbørste
  • Kompatibel med Google Home
  • Neato-app for iOS och Android
  • WiFi-tilkobling

Internett

Forventet på lager: 22.01.2021
Fri frakt eller raskeste levering?
Se leveringsalternativene dine her.
3 190,-

Delbetal fra 311,-/mnd Info

Info

Tilbehør

Produktanmeldelser

Tekniske spesifikasjoner

Produktbeskrivelse

Neato D4 har et smart laser navigasjonsystem, kraftig sugeeffekt og WiFi-tilkobling. Den fungerer på alle gulvtyper, har en stor støvbeholder og Neato- app, for iOS og Android, slik at du enkelt kan starte, stoppe og justere planene i henhold til dine behov og ønsker.

Avansert lasernavigasjon

Neato D4 er utstyrt med en smart laser navigasjonssystem som skanner og kartlegger rommet, planlegger og rengjøre metodisk og flytter seg automatisk fra rom til rom. Den deler rommet inn i flere soner og starter rengjøringen utfra et systematisk mønster med rette linjer. I tillegg til at den registrer hindringer, møbler og trapper. Takket være en praktisk laserfunksjon kan robotstøvsugeren også rengjøre i mørket.

Planlegg rengjøringen

Legg visuelle grenser rundt steder du vil at robotstøvsugeren skal unngå. Dette kan blant annet være i døråpning, rundt matskålen til hunden eller lignende.

Bruk Neato-appen til å rengjøre gulvene uansett hvor du befinner deg. Start, stopp, pause, planlegg og motta varsler underveis. Neato-appen er kompatibel med både iOS og Android.

Større børste, bedre resultat

Sammenlignet med tidligere modeller, har Neato D4 blitt oppgradert med 70% større kombinasjonsbørste som strekker seg langs hele fronten. Den passer perfekt til alle type gulv.

Robotstøvsugeren har en unik D-form som når inn i hjørner og kanter, og plukker opp mer støv og smuss. Neato D4 er et perfekt tilbehør for ethvert hjem.

Mer kraft for hjemmet

Med opptil 75 minutter batteritid passer den perfekt for både hus og leiligheter. Noen ganger trenger robotstøvsugeren litt ekstra kraft for å fullføre jobben. Med hurtig ladding kan den finne ut hvor mye strøm den trenger for å fullføre jobben, lade opp det etter behov og returnerer deretter der den slapp. 

Få automatiske oppdateringer

Neato D4 er en robotstøvsuger som blir bedre med tiden. Motta regelmessige oppdateringer med nye funksjoner. Start og stoppe robotstøvsugeren med smarttelefonen, Apple Watch, Android Wear, Alexa og Google Home. Alt dette for en smartere hjem.

Kompatibel med Google Home

Bruker du Google Home? Nå kan du synkronisere din smarte og tilkoblede støvsuger for å ta forskjellige talekommandoer. Det eneste du trenger å gjøre er å koble Neato Robot med Google Assistent, og deretter kan du be den blant annet om å starte opp, pause eller be den gå til ladestasjonen.

1004695 1004695 Neato Neato D4 945-0317 Neato D4 har et smart laser navigasjonsystem, kraftig sugeeffekt og WiFi-tilkobling. Den fungerer på alle gulvtyper, har en stor støvbeholder og Neato- app, for iOS og Android, slik at du enkelt kan starte, stoppe og justere planene i henhold til dine behov og ønsker. *{padding:0;margin:0;overflow:hidden}html,body{height:100%}img,span{position:absolute;width:100%;top:0;bottom:0;margin:auto}span{height:1.5em;text-align:center;font:48px/1.5 sans-serif;color:white;text-shadow:0 0 0.5em black}▶" frameborder="0" loading="lazy" allowfullscreen> Avansert lasernavigasjon Neato D4 er utstyrt med en smart laser navigasjonssystem som skanner og kartlegger rommet, planlegger og rengjøre metodisk og flytter seg automatisk fra rom til rom. Den deler rommet inn i flere soner og starter rengjøringen utfra et systematisk mønster med rette linjer. I tillegg til at den registrer hindringer, møbler og trapper. Takket være en praktisk laserfunksjon kan robotstøvsugeren også rengjøre i mørket. Planlegg rengjøringen Legg visuelle grenser rundt steder du vil at robotstøvsugeren skal unngå. Dette kan blant annet være i døråpning, rundt matskålen til hunden eller lignende. Bruk Neato-appen til å rengjøre gulvene uansett hvor du befinner deg. Start, stopp, pause, planlegg og motta varsler underveis. Neato-appen er kompatibel med både iOS og Android. Større børste, bedre resultat Sammenlignet med tidligere modeller, har Neato D4 blitt oppgradert med 70% større kombinasjonsbørste som strekker seg langs hele fronten. Den passer perfekt til alle type gulv. Robotstøvsugeren har en unik D-form som når inn i hjørner og kanter, og plukker opp mer støv og smuss. Neato D4 er et perfekt tilbehør for ethvert hjem. Mer kraft for hjemmet Med opptil 75 minutter batteritid passer den perfekt for både hus og leiligheter. Noen ganger trenger robotstøvsugeren litt ekstra kraft for å fullføre jobben. Med hurtig ladding kan den finne ut hvor mye strøm den trenger for å fullføre jobben, lade opp det etter behov og returnerer deretter der den slapp.  Få automatiske oppdateringer Neato D4 er en robotstøvsuger som blir bedre med tiden. Motta regelmessige oppdateringer med nye funksjoner. Start og stoppe robotstøvsugeren med smarttelefonen, Apple Watch, Android Wear, Alexa og Google Home. Alt dette for en smartere hjem. Kompatibel med Google Home Bruker du Google Home? Nå kan du synkronisere din smarte og tilkoblede støvsuger for å ta forskjellige talekommandoer. Det eneste du trenger å gjøre er å koble Neato Robot med Google Assistent, og deretter kan du be den blant annet om å starte opp, pause eller be den gå til ladestasjonen. Robotstøvsuger 3,9 26 3190 NOK 3190 NewCondition PreOrder
  1. Hjem og fritid
  2. Støvsugere og Rengjøring
  3. Robotstøvsuger