Vi bruker cookies (informasjonskapsler) for å gi deg den beste opplevelsen og til å tilpasse annonser. Vi selger ikke informasjonen din. Du kan når som helst trekke tilbake ditt samtykke. Ved å klikke ”Jeg aksepterer” godkjenner du bruk av informasjonskapsler.

Neato D10 med imponerende kraft

Neato D10

  Art.nr: 1014061
  • Fanger opp allergener
  • Rekker helt ut i hjørnene
  • Stor børste og støvbeholder
  • Opptil 150 minutters batteritid
  • Enkel håndtering via app

Internett

Forhåndsbestilling
Fri frakt eller prioritert håndtering?
Se leveringsalternativene dine her.

Denne varen selges kun på internett.

9 990,-

Delbetal fra 878,-/mnd. Info

Info

Tilbehør

Produktanmeldelser

Produktbeskrivelse

Flaggskipmodellen Neato D10 er en intelligent robotstøvsuger med presis lasernavigasjon og brukervennlig app. Batteritiden er på imponerende 150 minutter, noe som gjør at D10 er perfekt både i små og store hjem. Den utmerkede sugekraften gjør D10 til et spesielt godt valg for deg som har husdyr. D-formen og den brede børsten lar D10 komme til helt ut i hjørnene, mens det effektive filteret fanger opp både allergener og tøvpartikler. 

Neatos intelligente robotstøvsuger D10 finner i lekker, børstet, sølvfarget overflate som passer overalt. Denne støvsugeren kommer du ikke til å ville gjemme i garderoben!

Unikt design for mer nøyaktig rengjøring

Neato introduserte sitt velkjente D-formede design for over 15 år siden. Den unike D-formen og børsten som går fra kant til kant gjør at D8 når helt inn i hjørnene. D8 har også markedets største støvbeholder. 

Bildene viser forskjellen mellom Neato D10 og sirkulære modeller:

D10s effektive filter fanger opptil 99,97 % av allergener og mikrostøvpartikler helt ned til 0,3 mikrometer. Den har dessuten en energigjerrig økomodus for vanlig støvsuging og en turbomodus som er tiltenkt områder som krever ekstra kraftig renhold. 

Et perfekt valg for husdyreiere

Med D10 får du imponerende 150 minutters bruk per lading. D10 gir deg uovertruffen karft kombinert med påliteligheten og effektiviteten du kun får fra de aller beste robotstøvsugerne. Bytt mellom økemodus for vanlig søvsuging og turbomodus for områder som krever ekstra kraftig renhold. D10 har til og med eget husdyrmodus med den kraftigste sugestyrken av alle Neato-modellene. D10 når dypt ned i fibrene for å fange opp partikler. Og uansett hvilken modus du bruker er D10 den mest stillegående roboten Neato har skapt.

Nøyaktig kartlegging for optimal navigering

Neatos intelligente robotstøvsuger bruker LIDAR-drevet LaserSmart-teknologi for å kartlegge og navigere i hjemmet ditt med millimeterpresisjon, selv i dempet belysning og under møblene dine. Når det nærmer seg tid for lading tar støvsugeren en pause og kjører til ladestasjonen sin. Når den på nytt er klar til dyst setter den i gang igjen der den slapp. 

Med Neato LaserSmart-teknologi trenger du ikke bekymre deg for trappene. Roboten din lærer seg hva den skal holde seg unna, slik som trapper og nedsenkede partier. Dette setter den i gang med på sin aller første runde rundt i hjemmet ditt og fortsetter å tilpasse seg for hver gang du bruker den.

Total kontroll rett fra din smarttelefon

Benytt deg av Neato-appen for å starte, skjemaplanlegge, motta systemmeldinger og se på status på rengjøringen når du er på farten.  Du kan også benytte appen som en fjernkontroll for å manuelt styre din Neato-robot.  

1014061 1014061 Neato Neato D10 945-0367 Flaggskipmodellen Neato D10 er en intelligent robotstøvsuger med presis lasernavigasjon og brukervennlig app. Batteritiden er på imponerende 150 minutter, noe som gjør at D10 er perfekt både i små og store hjem. Den utmerkede sugekraften gjør D10 til et spesielt godt valg for deg som har husdyr. D-formen og den brede børsten lar D10 komme til helt ut i hjørnene, mens det effektive filteret fanger opp både allergener og tøvpartikler. Neatos intelligente robotstøvsuger D10 finner i lekker, børstet, sølvfarget overflate som passer overalt. Denne støvsugeren kommer du ikke til å ville gjemme i garderoben!Unikt design for mer nøyaktig rengjøringNeato introduserte sitt velkjente D-formede design for over 15 år siden. Den unike D-formen og børsten som går fra kant til kant gjør at D8 når helt inn i hjørnene. D8 har også markedets største støvbeholder. Bildene viser forskjellen mellom Neato D10 og sirkulære modeller:D10s effektive filter fanger opptil 99,97 % av allergener og mikrostøvpartikler helt ned til 0,3 mikrometer. Den har dessuten en energigjerrig økomodus for vanlig støvsuging og en turbomodus som er tiltenkt områder som krever ekstra kraftig renhold. Et perfekt valg for husdyreiereMed D10 får du imponerende 150 minutters bruk per lading. D10 gir deg uovertruffen karft kombinert med påliteligheten og effektiviteten du kun får fra de aller beste robotstøvsugerne. Bytt mellom økemodus for vanlig søvsuging og turbomodus for områder som krever ekstra kraftig renhold. D10 har til og med eget husdyrmodus med den kraftigste sugestyrken av alle Neato-modellene. D10 når dypt ned i fibrene for å fange opp partikler. Og uansett hvilken modus du bruker er D10 den mest stillegående roboten Neato har skapt.Nøyaktig kartlegging for optimal navigeringNeatos intelligente robotstøvsuger bruker LIDAR-drevet LaserSmart-teknologi for å kartlegge og navigere i hjemmet ditt med millimeterpresisjon, selv i dempet belysning og under møblene dine. Når det nærmer seg tid for lading tar støvsugeren en pause og kjører til ladestasjonen sin. Når den på nytt er klar til dyst setter den i gang igjen der den slapp. Med Neato LaserSmart-teknologi trenger du ikke bekymre deg for trappene. Roboten din lærer seg hva den skal holde seg unna, slik som trapper og nedsenkede partier. Dette setter den i gang med på sin aller første runde rundt i hjemmet ditt og fortsetter å tilpasse seg for hver gang du bruker den.Total kontroll rett fra din smarttelefonBenytt deg av Neato-appen for å starte, skjemaplanlegge, motta systemmeldinger og se på status på rengjøringen når du er på farten.  Du kan også benytte appen som en fjernkontroll for å manuelt styre din Neato-robot.   Robotstøvsuger 9990 NOK 9990 NewCondition PreOrder
  1. Hjem og fritid
  2. Støvsugere og Rengjøring
  3. Robotstøvsuger