Electrolux robotstøvsuger med en mengde smarte funksjoner

Electrolux PI91-5BSM

  Art.nr: 247516
  • Klarer 2,2 cm høye terskler
  • Eksklusiv 3D Vision System
  • Navigerer med laser og kamera
  • Stor støvbeholder
  • XXL-børste

Denne varen er ikke lenger i salg

Du har kommet til et produkt som ikke lenger finnes i sortimentet vårt.

Tilbehør

Produktanmeldelser

Tekniske spesifikasjoner

Produktbeskrivelse

Electrolux PURE i9

Electrolux PURE i9 PI91-5BSM navigerer helt problemfritt i hjemmet ditt og rengjør på områder som også er vanskelig å komme til, uten å sette seg fast. Takket være mobilappen kan du lett tilpasse ditt rengjøringskjema og la robotstøvsugeren rengjøre til og med når du ikke er hjemme. Sammen med PureFlow-teknologen som gir sterk sugekraft og kraftfulle litiumbatterier kommer robotstøvsugeren til å passe på at det blir helt rent.

Exklusivt 3D Vision System

Med eksklusivt 3D Vision System ser Electrolux PURE i9 alle muligheter og navigerer uten problemer i hjemmet ditt. Den er så god til å navigere at den vil komme til på vanskelige områder uten å sette seg fast.

Triangelformet design

Electrolux Pure i9 har et triangelformet design som har vist seg til å være den mest effektive formen på en robotstøvsuger. På denne måten kommer den lettere til vanskelige områder på en smidig måte og vil gi bedre sluttresultat på rengjøringen.

Mobilappen forenkler

La Electrolux Pure i9 holde hjemmet ditt rent når du ikke er hjemme. Med hjelp av mobilappen tilpasser du eenkelt rengjøringskjema i realtid.

Førsteklasses sensorsystem

Det en nytelse å se Elektrolux Pure i9 jobbe. Den manøvrerer med høy presisjon gjennom hele hjemmet ditt og oppdager lett hindringer, avsatser og terskler.

Klarer høye terskler problemfritt

Terskler er noe som robotstøsugere som mange vet er kjent med å ikke like. Teknologien går derimot fremover og bile bedre og bedre på alle områder. Pure i9 har en utrolig god evne til å planere sin rute gjennom rommet og klarer enkelt terskler med en høyde opp til 2,2 cm. Dette er takket være det robotsøvsugerens nyeClimbForceDrive-system.

Fortsetter der den sist sluttet

På grunn av det smarte lade og "fortsette"-systemet går Pure i9 til ladestasjonen når batteriene trenger å lades. Deretter fortsetter den rengjøringen på akkurat samme plass som der den sluttet sist.

247516 Electrolux Electrolux PI91-5BSM 900277254 Electrolux PURE i9 Electrolux PURE i9 PI91-5BSM navigerer helt problemfritt i hjemmet ditt og rengjør på områder som også er vanskelig å komme til, uten å sette seg fast. Takket være mobilappen kan du lett tilpasse ditt rengjøringskjema og la robotstøvsugeren rengjøre til og med når du ikke er hjemme. Sammen med PureFlow-teknologen som gir sterk sugekraft og kraftfulle litiumbatterier kommer robotstøvsugeren til å passe på at det blir helt rent. *{padding:0;margin:0;overflow:hidden}html,body{height:100%}img,span{position:absolute;width:100%;top:0;bottom:0;margin:auto}span{height:1.5em;text-align:center;font:48px/1.5 sans-serif;color:white;text-shadow:0 0 0.5em black}▶" frameborder="0" loading="lazy" allowfullscreen> Exklusivt 3D Vision System Med eksklusivt 3D Vision System ser Electrolux PURE i9 alle muligheter og navigerer uten problemer i hjemmet ditt. Den er så god til å navigere at den vil komme til på vanskelige områder uten å sette seg fast. Triangelformet design Electrolux Pure i9 har et triangelformet design som har vist seg til å være den mest effektive formen på en robotstøvsuger. På denne måten kommer den lettere til vanskelige områder på en smidig måte og vil gi bedre sluttresultat på rengjøringen. Mobilappen forenkler La Electrolux Pure i9 holde hjemmet ditt rent når du ikke er hjemme. Med hjelp av mobilappen tilpasser du eenkelt rengjøringskjema i realtid. Førsteklasses sensorsystem Det en nytelse å se Elektrolux Pure i9 jobbe. Den manøvrerer med høy presisjon gjennom hele hjemmet ditt og oppdager lett hindringer, avsatser og terskler. Klarer høye terskler problemfritt Terskler er noe som robotstøsugere som mange vet er kjent med å ikke like. Teknologien går derimot fremover og bile bedre og bedre på alle områder. Pure i9 har en utrolig god evne til å planere sin rute gjennom rommet og klarer enkelt terskler med en høyde opp til 2,2 cm. Dette er takket være det robotsøvsugerens nyeClimbForceDrive-system. Fortsetter der den sist sluttet På grunn av det smarte lade og "fortsette"-systemet går Pure i9 til ladestasjonen når batteriene trenger å lades. Deretter fortsetter den rengjøringen på akkurat samme plass som der den sluttet sist. Robotstøvsuger 3,9 19 4290 NOK 4290 NewCondition Discontinued
  1. Hjem og fritid
  2. Støvsugere og Rengjøring
  3. Robotstøvsuger