Vi bruker cookies (informasjonskapsler) for å gi deg den beste opplevelsen og til å tilpasse annonser. Vi selger ikke informasjonen din. Du kan når som helst trekke tilbake ditt samtykke. Ved å klikke ”Jeg aksepterer” godkjenner du bruk av informasjonskapsler.

Robotstøvsuger med fjernkontroll

Electrolux ERV5210TG

  Art.nr: 232687
  • Klarer 2 cm dørterskler
  • Trapp- og hindersensor
  • 0,5 l støvbeholder

Denne varen er ikke lenger i salg

Du har kommet til et produkt som ikke lenger finnes i sortimentet vårt.

Produktanmeldelser

Tekniske spesifikasjoner

Produktbeskrivelse

Robotstøvsuger med fjernkontroll - Electrolux MotionSense ERV5210TG


Electrolux MotionSense ERV5210TG er en trekantformet robot støvsuger som du kan programmere enten direkte på apparatet eller via den medfølgende fjernkontrollen. ERV5210TG har en kraftig motor, stor støvbeholderen og en ekstra bred børste som håndterer støvsuging for deg mens du kan gjøre andre ting. Takket være den trekantede designen, front-plassert børste og en side børste, fanger Electrolux MotionSense ERV5210TG opp støv, hår og smuler fra alle typer gulv, langs veggene og i hjørnene.

Triangular Trinity shape

Electrolux MotionSense er formet for å komme til inn i hjørnet og komme nærmere vegger og listverk enn hva andre robotstøvsugere kan gjøre. Den innovative trekantede formen gjør at støvsugeren får 80% bedre tilgang i hjørnene og langs kanter, vegger og listverk enn andre robotstøvsugere.

MotionSense-teknikl

MotionSense-teknologien og et system med infrarød laser tilpasser og optimaliserer navigasjon i og rundt møblene og unngår hindringer for ikke å bli skadet av kollisjoner.

XXL Powerbrush

Den ekstra bred børsten på 21 cm er plassert langt frem til å komme nærmere vegger og kanter og samle mer utilgjengelige smuss.

232687 Electrolux Electrolux ERV5210TG 900 258 193 Robotstøvsuger med fjernkontroll - Electrolux MotionSense ERV5210TG Electrolux MotionSense ERV5210TG er en trekantformet robot støvsuger som du kan programmere enten direkte på apparatet eller via den medfølgende fjernkontrollen. ERV5210TG har en kraftig motor, stor støvbeholderen og en ekstra bred børste som håndterer støvsuging for deg mens du kan gjøre andre ting. Takket være den trekantede designen, front-plassert børste og en side børste, fanger Electrolux MotionSense ERV5210TG opp støv, hår og smuler fra alle typer gulv, langs veggene og i hjørnene. *{padding:0;margin:0;overflow:hidden}html,body{height:100%}img,span{position:absolute;width:100%;top:0;bottom:0;margin:auto}span{height:1.5em;text-align:center;font:48px/1.5 sans-serif;color:white;text-shadow:0 0 0.5em black}▶" frameborder="0" loading="lazy" allowfullscreen> Triangular Trinity shape Electrolux MotionSense er formet for å komme til inn i hjørnet og komme nærmere vegger og listverk enn hva andre robotstøvsugere kan gjøre. Den innovative trekantede formen gjør at støvsugeren får 80% bedre tilgang i hjørnene og langs kanter, vegger og listverk enn andre robotstøvsugere. MotionSense-teknikl MotionSense-teknologien og et system med infrarød laser tilpasser og optimaliserer navigasjon i og rundt møblene og unngår hindringer for ikke å bli skadet av kollisjoner. XXL Powerbrush Den ekstra bred børsten på 21 cm er plassert langt frem til å komme nærmere vegger og kanter og samle mer utilgjengelige smuss. Robotstøvsuger 3,4 26 3299 NOK 3299 NewCondition Discontinued
  1. Hjem og fritid
  2. Støvsugere og Rengjøring
  3. Robotstøvsuger