Vi bruker cookies (informasjonskapsler) for å gi deg den beste opplevelsen og til å tilpasse annonser. Vi selger ikke informasjonen din. Du kan når som helst trekke tilbake ditt samtykke. Ved å klikke ”Jeg aksepterer” godkjenner du bruk av informasjonskapsler.

Støvmoppstartpakke med 8 tørrmopper og 3 våtmopper

Swiffer Sweeper Startkit

  Art.nr: 1011950
 • Mopphode som roterer i 360°
 • 8 tørrmopper
 • 3 våtmopper
 • Holder på støv og hår
 • Perfekt for å fjerne pels uten støvsuger

Internett

På lager
Fri frakt eller raskeste levering?
Se leveringsalternativene dine her.

Tilbehør

Produktanmeldelser

Produktbeskrivelse

Fei og vask gulvet med ett verktøy - Swiffer Sweeper. Dette er et startkit med åtte tørrmopper og tre våtmopper. Moppenes unike egenskaper fanger opp støv, hår og smuss på en måte som ikke kan sammenlignes med en vanlig feiekost. Klutenes tykkelse og elektrostatiske egenskaper fanger opp selv de minste støvkornene som ikke plukkes opp av støvsugeren. Våtmoppene løser opp smuss og fanger det opp i kluten samtidig som den etterlater seg en fresh lukt.

Swiffer Sweeper har også et mopphode som roterer i 360°, som lar deg rengjøre overalt, også under steder som er mindre tilgjengelige som under kjøleskap, stekeovn, seng, sofa og i hjørner.

 • Fanger opp og holder på støv og hår
 • Startkit med 1 mopp, 8 tørrmopper og 3 våtmopper
 • Effektiv rengjøring av gulv både tørt og vått
 • Mopphodet roterer i 360° som gjør det enkelt å komme til utilgjengelige plasser
 • Perfekt for å samle opp pels
 • Bruk ikke Swiffer Sweeper våtmopp på ubehandlede, oljede eller voksede planker, ei heller på utette flisegulv da de kan være sensitive mot fukt.
1011950 Swiffer Swiffer Sweeper Startkit 630612 Fei og vask gulvet med ett verktøy - Swiffer Sweeper. Dette er et startkit med åtte tørrmopper og tre våtmopper. Moppenes unike egenskaper fanger opp støv, hår og smuss på en måte som ikke kan sammenlignes med en vanlig feiekost. Klutenes tykkelse og elektrostatiske egenskaper fanger opp selv de minste støvkornene som ikke plukkes opp av støvsugeren. Våtmoppene løser opp smuss og fanger det opp i kluten samtidig som den etterlater seg en fresh lukt. Swiffer Sweeper har også et mopphode som roterer i 360°, som lar deg rengjøre overalt, også under steder som er mindre tilgjengelige som under kjøleskap, stekeovn, seng, sofa og i hjørner. Fanger opp og holder på støv og hårStartkit med 1 mopp, 8 tørrmopper og 3 våtmopperEffektiv rengjøring av gulv både tørt og våttMopphodet roterer i 360° som gjør det enkelt å komme til utilgjengelige plasserPerfekt for å samle opp pelsBruk ikke Swiffer Sweeper våtmopp på ubehandlede, oljede eller voksede planker, ei heller på utette flisegulv da de kan være sensitive mot fukt. *{padding:0;margin:0;overflow:hidden}html,body{height:100%}img,span{position:absolute;width:100%;top:0;bottom:0;margin:auto}span{height:1.5em;text-align:center;font:48px/1.5 sans-serif;color:white;text-shadow:0 0 0.5em black}▶" frameborder="0" loading="lazy" allowfullscreen> Rengjøringsprodukter 4,2 13 149 NOK 149 NewCondition InStock
 1. Hjem og fritid
 2. Støvsugere og Rengjøring
 3. Rengjøringsprodukter