Hold gulv og tepper pels- og støvfrie

Bosch BGS5335 ProAnimal

  Art.nr: 226359
  • Unique SensorBagless
  • Innovativ ProAnimal-turbobørste
  • SelfClean System
  • Vaskbart HEPA-filter

Denne varen er ikke lenger i salg

Du har kommet til et produkt som ikke lenger finnes i sortimentet vårt.

Tilbehør

Produktanmeldelser

Tekniske spesifikasjoner

Produktbeskrivelse

Bosch BGS5335 ProAnimal er en stillegående, poseløs støvsuger som egner seg utmerket for deg med dyr i familien. Med et AirTurbo-system får du en ekstra nøye rengjøring. av dyrehår fra katt eller hund. Det spesialdesignede teppemunnstykket gjør at du får bort med vanskeligste smusset fra teppene dine. 

Stillegående motor og solid konstruksjon

Den poseløse designen hjelper til med å holde lyden på et behagelig nivå. En stillegående støv gjør at det blir morsommere å rengjøre og du skremmer ikke husdyrene like lett. Den solide konstruksjonen og de lettrullende hjulene demper også lyden når du kjører rundt med støvsugeren. 

Innovativ ProAnimal turbobørste

Kraftig teppemunnstykket er lett å rengjøre og er ideell for dyreeiere. Du kan også velge mellom ulike programmer for å få best mulig resultat på tepper og gulv. 

Vaskbart HEPA-filter

HEPA-filteret fanger opp partikler, rengjør luften og gjør støvsugeren ideell for allergikere. Du kan også vaske HEPA-filteret for å beholde det fresht og hygienisk. Partikkelfiltreringsklasse A. 

226359 Bosch Bosch BGS5335 ProAnimal BGS5335 Bosch BGS5335 ProAnimal er en stillegående, poseløs støvsuger som egner seg utmerket for deg med dyr i familien. Med et AirTurbo-system får du en ekstra nøye rengjøring. av dyrehår fra katt eller hund. Det spesialdesignede teppemunnstykket gjør at du får bort med vanskeligste smusset fra teppene dine.  *{padding:0;margin:0;overflow:hidden}html,body{height:100%}img,span{position:absolute;width:100%;top:0;bottom:0;margin:auto}span{height:1.5em;text-align:center;font:48px/1.5 sans-serif;color:white;text-shadow:0 0 0.5em black}▶" frameborder="0" loading="lazy" allowfullscreen> Stillegående motor og solid konstruksjon Den poseløse designen hjelper til med å holde lyden på et behagelig nivå. En stillegående støv gjør at det blir morsommere å rengjøre og du skremmer ikke husdyrene like lett. Den solide konstruksjonen og de lettrullende hjulene demper også lyden når du kjører rundt med støvsugeren.  Innovativ ProAnimal turbobørste Kraftig teppemunnstykket er lett å rengjøre og er ideell for dyreeiere. Du kan også velge mellom ulike programmer for å få best mulig resultat på tepper og gulv.  Vaskbart HEPA-filter HEPA-filteret fanger opp partikler, rengjør luften og gjør støvsugeren ideell for allergikere. Du kan også vaske HEPA-filteret for å beholde det fresht og hygienisk. Partikkelfiltreringsklasse A.  Poseløs støvsuger 4,2 10 2890 NOK 2890 NewCondition Discontinued
  1. Hjem og fritid
  2. Støvsugere og Rengjøring
  3. Poseløs støvsuger